OFTE STILTE SPØRSMÅL

Til tross for at jeg allerede har hatt 2 spørsmålsrunder, får jeg stadig nye lesere som lurer på mye. Og det er jo helt greit, jeg hadde nok vært ganske nysgjerrig selv! Derfor tenkte jeg å svare på noen ofte stilte spørsmål som mange lurer på, både i kommentarfeltet, på facebook og i virkeligheten. Håper de av dere som lurer på dette får svar dere er fornøyde med ♥

 

Har du kontakt med barnefar? Hvem er barnefar? Barnets far er kjæresten min, Fredrik. Er selvsagt at vi har kontakt!

 

Hvor gammel er barnefar? Han er 17 år, og fyller 18 i Januar 2015.

 

Ble det brukt prevensjon? Var graviditeten planlagt?
Det ble brukt prevensjon, og graviditeten var selvsagt ikke planlagt.
Bor du alene?
Ja, det gjør jeg! I Desember flytter jeg og Fredrik til ny, større leilighet! Ved mindre sjansen byr seg tidligere da, haha.
Kan du godta meg på Facebook?
Dette har det vært mye av, og jeg skulle gjerne godtatt hver og en av dere, selvfølgelig! Det er så utrolig koselig at dere ønsker det. Men jeg kommer nok bare til å godta venner og mennesker som er bekjente, og mennesker jeg vet hvem er. Håper at dette er forståelig ♥ Dere må uansett gjerne følge meg på den private facebooken min, dette gjør du ved å trykke “FØLG” når du er inne på profilen min. Jeg minner også om facebookprofilen til bloggen som er HER
Går du på skole?
Det var det som egentlig var planen. At jeg skulle gå på skole frem til jeg gikk ut i permisjon. Men som de av dere som har lest bloggen en stund vet, så har formen min vært  helt umulig de tidligste ukene i svangerskapet.
Jeg skulle begynne på skolen i uke 9/10 (?) om jeg husker riktig. I denne perioden kastet jeg opp opptil flere ganger om dagen, og da spesielt på formiddagen og tidlig morgen. Det hendte flere ganger at jeg kastet opp når jeg var på vei til skolen, og da gikk jeg rett og slett hjem igjen. Det var ofte at jeg kastet opp på nettene, og lå kvalm og våken, og det ødela søvnen, som igjen gjorde at jeg var dødssliten når jeg egentlig måtte stå opp til en skoledag på 6 (?) timer. Dette foregikk til langt over 12 uker ut i svangerskapet, og da fikk jeg beskjed av skolen at ble for mye å ta igjen, og at de anbefalte meg å gå ut i permisjon. Jeg er enda ikke helt bra, og jeg merker hvor sinnssykt dårlig jeg blir om jeg får lite hvile og søvn, og det i uke 21. Selvsagt, jeg er gravid, og ikke syk, men når du er så dårlig som det jeg har vært så blir det å sitte i et klasserom fra halv ni til halv fire noe som blir helt urealistisk å få til på en bra måte.
Og ja, jeg prøvde alt av råd mot kvalme. Spise tørr kjeks på sengen før jeg sto opp, sitronvann, salte ting, cola, ingenting hjalp.
Er du fortsatt 16 når du får barnet? Er du født i 1998?
Jeg er født 7 Juni 1998, så ja, jeg vil fortsatt være 16 år når Leo blir født.
Er det gutt eller jente du får? Hva skal h*n hete?
Gutt ♥ Han skal hete Leo! Ved mindre vi ser han og bare tenker at navnet overhode ikke passer, selvfølgelig.

Endelig 21 uker i dag!! Åå, så fine, gode, snille lesere jeg har!! Dere skal vite at jeg setter enormt stor pris på alle meldinger dere sender meg ♥ Ikke glem å dele innlegget videre!

(Det skjedde et eller annet med teksten i dette innlegget som gjør at noe tekst er sammenhengende og noe med avsnitt, og jeg får dessverre ikke gjort noe med det, selv om det irriterer meg noe til de grader. haha!)
11 kommentarer
    1. Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske OK, mens bare en liten brøkdel legger igjen kommentarer. DET er kjedelig det.
      Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du ikke får så mange kommentarer som du fortjener egentlig. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen 🙂
      Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten 🙂 Håper du får en kjempe fin fredag, og at du står på videre med bloggingen – for dette er noe du virkelig får til.

    2. Det telles ikke, Linn Therese, når du bare kopierer denne teksten og limer det inn på alle bloggene du ramler innom. Snøft.
      Supert at du er tilbake med bloggingen, håper formen varer! Leo var et utrolig søtt navn! 🙂 God helg videre 🙂

    3. Linn Therese: Hei Linn therese! Jeg var på topplisten etter 14 dager med bloggingen når jeg akkurat hadde startet, og la på mellom 30-25 plass, og på det beste 18 plass. Til tross for det valgte jeg å legge den ned i nærmere 10 dager, også starte på nytt igjen nå (i går) og er allerede på 78 plass eller noe etter en dag, så sier meg fornøyd med det! Føler absolutt jeg får igjen mye for all jobben, du skulle bare visst! .)

    4. Sofafruen: Hahaha, busted!! Skjønner ikke at folk kopierer og limer inn på hver blogg de er innom, man vil jo merke det etter hver..

      Så bra du synes det! Det håper virkelig jeg også 🙂 Tusen takk, og ha en kjempe fin helg videre! <3

    5. For en nydelig mage du har, Jessica! Er så hyggelig å kunne følge deg igjen på bloggen.
      Håper du får en fantastisk fin fredag sammen med dine nærmeste og en super helg! <3 :-))
      Mange varme klemmer fra,
      mammaglede

    6. Hihi, jeg må bare flire jeg da.. Jeg spurte Linn på bloggen hennes hva hun syntes generelt om å skrive slike innlegg til andre som hun gjorde, og tror du ikke hun redigerte kommentaren min til noe fjas som at jeg vil se kjole-innlegg på bloggen hennes? Atter en blogger på blokk-lista gitt, haha. Er ikke alle som tørr å stå for det de gjør nei… 😉

    7. Sindre: Det har du helt fullstendig lov til å synes 🙂 Jeg for min del synes ikke det er tåpelig å forsøke å hjelpe andre i samme situasjon, men det kommer jo an på øyet som ser, ha en fin kveld videre, Sindre! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg