TIL DEN LILLE

 

God formiddag alle sammen!

Håper dere har hatt en fin helg! Jeg kom ikke hjem før i 23-tiden i går kveld, ettersom jeg tok et litt senere tog fra Moelv. Jeg startet dagen med en god frokost, og har nå vært en tur hos jordmoren min på kontroll. Det var veldig koselig, og alt sto bra til med den lille gutten vår.

Vi feiret morsdagen i går med kake på sengen til mamma, og var senere en tur ute å spiste middag utover ettermiddagen. Tenk at om nøyaktig et år blir jeg også feiret? Veldig rart å tenke på, nesten litt uvirkelig.

Det er for tiden mange som lurer på om jeg har snapchat, og det har jeg – men bruker det aldri, har ikke en gang appen på mobilen lenger, haha. Men om dere ønsker å følge meg litt ekstra kan dere følge meg på mammasom16 og Jessicaener på instagram. Husk også Facebook siden min som dere finner HER. Vel, ellers sitter jeg bare å venter på ting jeg har bestilt på nettet. Løper nesten ned til postkassen så fort jeg vet posten har vært her i området, håper jeg ikke er den eneste som er slik når jeg har besrilt ting? Haha. Fikk hvert fall uroen til Leo i posten i dag, og den var (som forventet) helt nydelig!

 

 

 

 

 

 

Uten pynteputene i bakgrunn ble det plutselig veldig tomt ved hodet i sengen, men fikk i hvert fall vist dere den ordentlig. Veldig fornøyd! Ellers har vi etter nesten 1 og en halv måned fått kabel tv her i leiligheten, hadde nesten glemt hvordan det var å se på tv! Resten av dagen skal derfor bli brukt på tv, litt husarbeid og kos. Vi snakkes, dere ♥

 

Del gjerne!

15 kommentarer

Siste innlegg