DET ALLER BESTE MED Å GÅ GRAVID

I det jeg våknet opp i dag tidlig var det en eneste ting som sto i tankene mine. SJOKOLADE.

Jeg snublet nesten ut av sengen før jeg vugget som en pingvin ut på kjøkkenet på en desperat jakt etter noe som inneholdt sjokolade. Og da snakker vi hva som helst altså.

Så oppstår det jeg ser på som mitt livs tristeste øyeblikk. På Fredrik sitt nattbord ligger det nemlig det jeg tror er en japp-sjokolade. La oss si det sånn, når jeg sakte men sikkert forsto at det var papiret som lå igjen etter at fredrik hadde kost seg med sjokolade, og ikke sjokoladen selv, ja, da følte jeg meg rimelig nedbrutt og hjelpeløs.

Etter et par runder med tårer (og dårlig samvittighet over at jeg hadde glemt å ta multivitaminen min i går) fikk jeg tvunget meg selv på butikken for å ikke krepere over mine egne lyster. I det jeg kommer inn døren hjemme innser jeg at jeg har glemt å kjøpe frosne erter. Verden raser selvsagt sammen (igjen) og jeg gråter et par minutter før jeg omsider innser hvor ekstremt dumt det hele er. Jeg ler litt for meg selv, og før tårene i det hele tatt har rukket å tørke dukker tv reklamen om redd barna opp på tv skjermen, og jeg hulker som en liten unge. Igjen.

6 dager til termin, dere. I will survive ♥

15 kommentarer

Siste innlegg