LEO SITT ANTREKK

 Body i tykk merinoull ♥ Fôret vest ♥ Blå sokker i god kashmir ♥ Bomullsbukse ♥ Tykk høstlue ♥ Fôrede sko 

I dag var vi oppe tidlig. Leo og jeg! Vi koste oss med God morgen Norge før vi kledde godt på oss og gikk en lang og deilig tur ute i høstværet. Det er definitivt kaldere ute, og jeg pakket både meg selv og Leo godt inn i varme klær. Kjempekoselig!

Når det begynte å regne var det på tide å komme seg hjem, og det var visst Leo helt enig i. Jeg er livredd for at han noen gang skal fryse, så jeg pakket han godt inn i den utrolig gode dundynen hans også. Jeg ble nesten litt misunnelig når jeg så hvor godt og trygt han satt i vognen sin i løpet av turen vår!

Tur er undervurdert, spør du meg. Spesielt hvis du har en liten tilskuer tilstede som bare elsker å se på alt som foregår ute ♥ Jeg lovde meg selv at mobilen ikke skulle få oppmerksomhet, så den gjemte jeg bort i stellevesken for å sørge for at det faktisk bare var oss to, og ingen andre! Jeg vil ikke gå glipp av alle de små, fine hverdagstundene Leo og jeg har sammen fordi noen liket bildet mitt på instagram, og jeg prøver virkelig å være bevisst på det.

Så mandagen vår har faktisk vært helt super! Høst er best. Hvordan har deres vært? 

Klem

9 kommentarer
    1. Så fin vest det var! Elsker høst! Men kanskje ikke ha ryggen til vognen så høyt opp?:) sikkert mer behagelig å liggesitte litt nå i starten:) anbefaler også odenwalder dunpose. Tror det er salg på babybanden, var hvertfall det for et par uker siden 🙂

    2. Alle barn trenger ikke ullpose, mange barn blir lett for varme og utilpass…….
      Jeg syns du har valg rett antrekk til Leo..
      Hvis du vil ha varme klær, kan du ha et ull teppe rundt bena når dere er ute og går tur…
      Og det med og ha ryggen høyt oppe, hvis Leo er over 6 mnd, kan han sitte slik han gjør i vognen!
      Mine gutter satt slik fra de var 6 mnd og har ikke tatt noen skadde………
      De fleste vogner er formet slik at barn over 6 mnd kan sitte slik Leo gjør i sin vogn….
      Han er veldig søtt….
      Fra en 4 barns mamma

    3. Hei du! 🙂
      Ville bare tipse deg om noe som jeg tror du vil vite 🙂 når du kjøper merinoull, så er det lurt å merke seg om ullen kommer fra mulesede sauer. Mulesing er en primitiv og forferdelig smertefull metode for å forhindre angrep av en sau-flue-parasitt. De skjærer vekk hudstykker rundt sauens haleparti, uten bedøvelse!
      Mulesing blir som regel brukt på merinosauer (tror heldigvis det begynner å bli ulovlig!). Det er mest vanlig i Australia. Du kan jo gjerne tipse videre om det, da det ikke er så mange som vet om det!
      PS: sønnen din er nydelig! Og det er du også 🙂
      Klem 🙂

    4. Helene: Hei Helene!

      Tusen takk for at du sa i fra :-O dette var jeg virkelig ikke klar over, og det er selvsagt noe jeg skal være oppmerksom på i fremtiden!

      Tusen takk for det, fine deg!
      Klem!

    5. Bare hyggelig! Jeg har fått inntrykk av at du er opptatt av dyrevelferd, og da må jeg jo si fra 🙂 Ble kjempeglad av å høre at du skal være oppmerksom på det i fremtiden. Da redder vi kanskje noen sauer fra mye smerter 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg