EN OVERRASKELSE!

Hei fra bilen!

Gjett hvem som våknet opp igjen syk nok en gang på kort tid? Haha, jeg må ha verdens verste karma!

Moren min har som dere allerede vet vært i Larvik nå i helgen, og dro nå for noen timer siden. Det familien min i Gjøvik ikke vet er at hun har med seg noen på turen! Hehe.

– Fredrik kysser Leo før lillegutt må dra med meg ♥

For denne gangen måtte jeg bare bite i det sure eplet. Det at jeg høyst sannsynlig kommer til å vinne prisen i “tidenes verste immunforsvar siden 1780” er én ting, men jeg har ansvaret for en liten gutt som trenger meg hele tiden, og vi vil helst ikke at han skulle bli smittet, så for vår begges skyld takket jeg ja til hjelpen de kommende ukedagene.

For all del, jeg hadde fint klart å være alenemor på dagtid selv om jeg aller helst vil ligge i fosterstilling i sengen med paracet, men da vil det i tillegg ta ekstra lang tid før jeg kan bli helt frisk, og da tenker jeg det blir bra med litt hjelp slik at jeg blir frisk fort og kan ta av meg Leo 110% slik han fortjener. Jeg bor jo flere timer unna nettverket mitt, selv om Fredrik har hele sitt her, så selvstendig er noe jeg har blitt nødt til å være – og jeg trives veldig godt med det. Jeg elsker dessuten å vise og vite med meg selv at jeg ikke er avhengig av noen andre enn meg for å få ting gjort. Men om man virkelig trenger litt hjelp, så synes jeg man skal ta den i mot med åpne armer! Jeg har jo tross alt bevist både ovenfor meg selv og andre at jeg ikke er avhengig av noen, og jeg må innrømme at jeg er litt stolt av at jeg føler at jeg klarer morsrollen så bra i en alder av 17.

Så nå er alle familiemedlemmer blokkert på Facebook, slik at det blir en skikkelig god overraskelse til vi kommer frem om et par timer. Tantene til Leo kommer nok til å bli kjempeglade ♥

God søndag til dere alle sammen! Vi snakkes selvsagt senere i kveld, så følg med!

1 kommentar
    1. Skjønner deg godt! Her lager mamma stadig middag til oss (gjorde det hver dag første to ukene etter at vi fikk han). Får hjelp og avlastning så mye jeg trenger og mer til 🙂 Og nærmer meg 30 år :p

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg