10 TEGN PÅ AT DU ER MAMMA!

1. Om kvelden når lille er lagt og du egentlig skal sitte og slappe av i sofaen, ender det med at du løper inn og ut på soverommet for å sjekke at alt er bra. Minst 5 ganger per minutt.

2. Du ser plutselig skikkelig annerledes på livet. Begynner å bry deg mer om hva som foregår i verden. Begynner å pante flasker fordi du får dårlig samvittighet om du ikke gjør det. Blir plan-fadder og regnskog-vokter.

3. Du elsker barnet ditt høyere enn alt i hele verden, og hvis du er gravid og venter nummer to fatter du ikke hvordan du skal klare å elske enda ett menneske så høyt. Klisje, jeg vet – men det er faktisk sant!

4. Du får dårlig samvittighet for alt, og da mener jeg alt! At du sov litt lenger enn vanlig på lørdagsmorgenen så du ikke fikk brukt tiden med barnet ditt, at du må jobbe overtid så du ikke får hentet barnet ditt så tidlig i barnehagen, og at du glemte å gi med eple i matpakken. Ja, samt andre tusen andre egentlig ganske ubetydelig ting.

5. Du hører et gigantisk dunk, kjenner at det stikker og gjør vondt innvendig i hele kroppen din og kjenner at livet ditt helt seriøst går i revy, snur deg for å se om det gikk bra med barnet ditt – før du innser at det bare var noen bøker som datt ned fra bokhyllen. 

6. Du sitter ikke i fred på do en gang. Og sengen din har liggemerker i midten etter mini som absolutt ikke har lyst til å sove i egen seng om natten.

7. Du skjønner ikke hva du brukte tiden din på før du ble mor, og skjønner ikke hvordan du kan ha vært sliten tidligere. Ordet sliten har en ny betydning.

8. Du kan alle introene på barneseriene på disney junior, og skvetter noen ganger av deg selv når du plutselig begynner å synge på dem.

9. Du føler at du har glemt noe når du ikke har med deg barnet ditt når du drar på butikken eller andre steder.

10. Du våkner alltid om barnet gråter eller hoster, mens pappaen ligger og snorker ved siden av deg gjennom absolutt alt.

Del gjerne om du kjenner deg igjen! ♥

24 kommentarer
    1. Tips?! Kjøp Babycall med kamera, helt genialt👍🏼 Så slipper du inn å sjekke hele tiden😊 Ellers er jeg helt enig i det andre😊

    2. Kjenner meg i gjen i alt v det der. Je vånker av ingen ting da. Flyg inn til vesla mi bare hu hoster litt je. Så je er kansje litt vel overbystende je vet ikke je. Men je forguder ungen min over alt her i verden vil hennes beste❤👍

    3. Gravid igjen? Eller har du tatt abort,derfor livet ditt har vært så forferdelig siste tiden? Siden du iheletatt kan uttale deg på Punkt 3…..

    4. Bolle i ovnen: vet ikke om du mener det Hardt eller nedlatenne. Men syns ikke det var noen pen måte å skrive det på. Hvis det var derfor, kan man jo ha medlidenhet eller være glad for henne, uannsett.
      Og det kan hende, at hun kanskje hadde forhørt seg hos andre. Evt Hennes mor 🙂
      Jessica: veldig bra innlegg! du er en god mamma! 💞

    5. Ehm, sjekker du innom han 5 ganger per minutt? Jeg sjekker kanskje 2-3 ganger gjennom hele kvelden. Now I feel like a bad mom!

    6. Syntes dette er mer punkter som tyder på at man er en hysterisk mamma .. myyye jeg ikke kjenner meg igjen i.
      Kjøp en babycall – han sover, hva kan gå galt?
      ikke la barnet sovet i sengen din, gjør du først det vil han så klart IKKE sove i sin egen..

    7. Cathrine Flåtten: Det er jo litt overdrevent med vilje, da, selvfølgelig:-) Sikkert mange som kjenner seg igjen, og mange som ikke kjenner seg igjen. Vi mødre er heldigvis forskjellige vi også !

    8. Her må jeg si at jeg bare kjente meg igjen i punkt 10. Og punkt 3 er riv ruskende galt – kanskje før man blir gravid med nr. 2, men slettes ikke når nr. 2 er på vei.

    9. Anonym: Ingen verdens ting her som er tatt fra babyverden 😀 Nå sjekket jeg til og med litt rundt etter jeg hadde skrevet innlegget for å dobbeltsjekke at ingenting var likt sånn tilfeldig 🙂

      Har flere innlegg jeg har blitt inspirert av for eksempel babyverden, og da er dette merket tydelig 🙂 Gi beskjed om du vil ha link som bevis fra blogginnlegget jeg har skrevet dette i, så kan jeg sikkert lete innleggene det er snakk om opp for deg! Eventuelt er det bare å ta en titt i arkivet.

      Men er fortsatt nysgjerrig på hva du mener jeg har tatt fra babyverden 🙂 Så håper du svarer!

      Klem

    10. Åhh dette kommer til å være livet mitt fra og med august! Kjenner jeg både gruer og gleder meg! Mest gleder meg da, selvfølgelig 🙂

    11. 9. Du føler at du har glemt noe når du ikke har med deg barnet ditt når du drar på butikken eller andre steder.
      Jeg leste litt fort å trodde først det sto ” Du glemmer barnet igjen på butikken” haha

    12. Du er en veldig flott mor, Jessica. Stå på:)
      Synes det er så vakkert at mødre har så stor kjærlighet for barnet sitt! ååh

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg