KOS MED PAPPA ♥

Nå er vi på bedringens vei… Haha, nei, hvem er det jeg prøver å lure her! 

Men vi gjør det aller beste ut av det og prøver å se på det positive, for det er alltid noe positivt uansett hvor mørkt ting ser ut (Ikke at det at vi er syke er så innmari mørkt, men dere skjønner sikkert hva jeg mener) Så Leo har fått masse pappatid i dag, og Fredrik elsker jo å være hjemme og tilbringe ekstra kosetid med Leo. Det samme gjør åpenbart Leo! Han ler og koser seg sånn sammen med pappaen sin, og det gleder meg. Har tross omstendighetene faktisk vært en veldig god dag. Uansett om vi er syke eller ikke, så er vi overhodet ikke vant til å tilbringe tiden på dagen sammen som en familie, og det har vært supert! 

Når jeg ser Leo ligge trygt og godt å sove på pappaen sin sitt bryst, så klarer jeg ikke å la være å tenke på de babyene der ute som har en far som ikke vil ha kontakt med dem. Fredrik sa det så fint en gang "Jeg kan virkelig ikke fatte hvorfor noen vil gå glipp av å se barna sine vokse opp, eller hvordan noen kan føle at det er greit"

Jeg kunne ikke vært mer enig.

 

 

23 kommentarer
    1. ÅÅÅ så nydelige de er !<3 Far og sønn <3
      Jeg ville bare si at dere er en kjempe fin familie, med verdens herligste Leo <3

    2. kan faktisk forstå mange gutter/menn der ute som ikke har så mye med barna og gjør. Er kanskje fordi at mange jenter har sex med en gutt og blir gravide og velger og beholde barnet, men de kan ikke forvente at gutten eller mannen de hadde sex med skal stille opp og v?re der!. Det er faktisk ikke alle som har sex som ønsker og få barn. 🙂

    3. Er så fint å se en såppass ung pappa som vil være tilstedet for barnet! Føler de fleste unge fedre ikke vil ha så mye med barnet å gjøre! (Drar IKKE alle under en kam) er selvfølgelig også voksne menn, selvfølgelig!
      Min far var selv ung da jeg kom til verden, og har ikke sett snurten til han på 17 år, jeg blir altså 18 år i år! Han var i livet mitt i 5 mnd!
      Har heldigvis en utrolig stefar, som jeg ser på som min egen far❤️

    4. Anonym: Hei 😀

      Han steller og vasker håret sitt hver eneste dag, noe jeg er vitne til.
      Uavhengig av det tenker jeg at man ikke ser ut som sitt beste når man ligger med 40 i feber på sofaen.

      Ha en fin dag 😀

    5. Anonym: Ja, ikke sant! Er veldig stolt av hvordan Fredrik har taklet å bli pappa som 18-åring. Han er et stort forbilde for andre i samme situasjon som han, han er så flink!

      Utrolig trist å høre om slike tilfeller! Håper det går bra med deg! Og heldig du vært som har hatt en farsfigur som har stilt opp likevel <3

    6. Jeg kan forstå hvordan man kan tenke sånn… men det er ikke alltid så svart/hvitt. Det er faktisk en del fedre som ikke får lov av moren til å ha så mye med barnet å gjøre. Det er dessverre noen som ser på barnet som “mitt” og ikke “vårt”..
      Eller så har vi jo de som ikke var klar for å få et barn, men etterhvert skjønner at de må vokse opp og ta ansvar… I moren sitt hode er det ofte “for seint”.. Alle kan forandre seg, og hvorfor kan ikke fedre få lov til å bevise dette?..
      Over til de som faktisk ikke VIL … Jada, jeg kan forstå at når barnet først har kommet til verden burde man ta ansvar, men ikke alle er klar for dette.. Det er jo som du sa i et innlegg lenger ned her – Selvom man er klar for sex er det ikke dermed sagt at man er klar for barn. Er du en gutt på 17-18 år, vil leve livet, har ikke jobb, og er rett og slett ikke klar.. Hvorfor skal de da gjøre det? De har kanskje sagt fra dag en at de ikke vil, men det er til syvende og sist moren som bestemmer om barnet skal bli født eller ikke. Skal de da bli påtvunget et barn? De har sagt fra starten at de ikke er klar for det, hva er så galt med det da?.. Da kan ikke moren forvente så mye, dessverre.
      Jeg skal ærlig si at om jeg fikk et barn nå (22 år), og faren til ungen ikke ville stilt opp hadde jeg selvfølgelig blitt utrolig lei meg og skuffet.. men om faren faktisk sier at han ikke vil, han har ikke jobb og er ung, så føler ikke jeg at jeg har noen som helst rett til å tvinge på han dette barnet..
      Fedre får heller ikke samme bånd til ungen før “den” er født, og det er ikke noe man må glemme. Er de ikke klar, får de heller ikke samme mulighet til å kjenne på følelsen av å måtte vokse opp. Vi kjenner spark, kjenner livet hver eneste dag.. det gjør ikke de. Det er rett og slett vanskeligere for gutter å vokse opp når de ikke er klar for det enn for oss jenter.
      Jeg synes helt ærlig at det er litt egoistisk tenkt. “Faren til barnet sa han ikke var klar, jeg valgte tross dette å få barnet.. HVOR FAEN BLE HAN AV?”.. Han sa jo at han ikke var klar, du tok det valget og sånn er det.
      Dette er selvfølgelig min mening, og du må få lov til å mene akkurat det du vil 🙂 Jeg sier heller ikke at det er sånn i alle situasjoner, men det er dessverre mange av disse.

    7. Mette:Fredrik skulle vel egentlig til frisøren nå denne uken, men som sagt er vi veldig syke begge to så da ble ikke det aktuelt. Jeg kan heller ikke gå med Leo til frisøren når jeg har 39 i feber…

      Håper det er forståelig! 🙂
      Ha en god kveld <3

    8. Folk er faan ikke lite frekke! Ta med de til frisøren? Wth? Har sett de som nettopp har vært hos frisøren som ser verre ut en Fredrik! Å hvor NYDELIG er ikke lillegutt med alt det fine håret?! Ikke alle barn er skalla fra de er født til de er 3 år!
      Tragisk at folk skal pirke på alt.. hvertfall når de går til personangrep!
      Dere alle ser veldig bra ut, og kan nesten garantere at de som sitter og ser etter feil, muligens ser hakket verre ut og rakker ned på folk for at det får seg selv til og føle seg bedre!
      God bedring!^^,

    9. Stakk veldig i hjertet når jeg leste det under bildene. For det er nettopp det som er mitt liv og sånn det alltid har vært for min del, har aldri hatt en far som har villet hatt kontakt med meg og se meg vokse opp, en veldig vond følelse og sitte å tenke på. At den halve delen av deg velger å ikke være der for deg er absolutt helt forferdelig. Leo er heldig som har en pappa som er så glad i ham, og alle andre som har en far de med stolthet kan se opp til! Dere er en herlig liten familie 🙂 Stor klem

    10. Til Anine og Trine: Om en gutt har tatt valget om å ikke bruke kondom når han har sex, så ja, da bør han være villig til å påta seg ansvaret som far om jenta blir gravid, da er det ikke hennes feil at faren ikke er der, hva skal hun gjøre? Ta abort bare fordi faren ikke var “klar”? Uansett om hun er på p-piller el. så er det alltids en sjanse for at det kan svikte, og om en gutt virkelig ikke ønsker barn, ja da bruker han en kondom, vanskeligere enn det er det ikke.
      Og til Jessica: Synes også Fredrik virker som en kjempe god far, slik alle unge fedre burde være! Du og Leo er heldige som har ham, og han er heldig som har dere! Så utrolig søte bilder, håper dere får en fin dag og god bedring til alle tre <3 🙂

    11. Gunnvor: Du er klar over at det ikke er alltid en kondom funker også eller? Har du hørt om at en kondom kan sprekke? Har du hørt om at dama også kan foreslå kondom? Har du hørt om at man ikke alltid tenker klart om man er kåt nok? Jessica sa jo også selv at selvom man har sex vil det ikke si at man er klar for barn. Jeg snakker også om at gutten sier fra begynnelsen av at han ikke vil. Ja, det er kanskje egoistisk og ikke være der likevel, men kan egentlig dama forvente så mye når hu går mot mannens ønsker? Ikke i mine øyne.. Du kan ikke forvente at mannen skal være der når han sa fra begynnelsen av at han ikke var klar for ansvaret. Så enkelt er det bare.

    12. Gunnvor: Jeg sa heller ikke at dama skal ta abort bare fordi mannen ikke var klar. Hvor står det at jeg har sagt det? 🙂 Om hu har lyst på barnet er det helt greit, men hu kan ikke forvente noe som helst. Jeg sa også at det ikke er sånn i alle situasjoner. 🙂 Så har vi jo også de jentene som ikke går på prevensjon, fordi de tenker at kondom er sikkert. Det er det jo faktisk ikke 🙂 Akkurat som at gutter tenker at prevensjon er sikkert så man ikke trenger kondom. Jenta tror kondom er sikkert nok, gutten tror prevensjon er sikkert nok. Det går jo faktisk begge veier 🙂 Det finnes mange ulike situasjoner, og det var jo faktisk det jeg skulle frem til her. Jeg sa også at jeg forstår at når barnet har kommet til verden burde man ta ansvar for det man har gjort, men det er ikke alle som er i stand tl å forstå dette. Jeg sa også at det er vanskeligere for menn å forstå at man må vokse opp i den alderen, fordi de ikke kjenner livet på samme måte som vi gjør. Det er jo faktisk bare fakta. 🙂

    13. Anine: Gidder ikke diskutere frem og tilbake, tror vi kan konkludere med at både jenter og gutter bør undersøke godt om prevensjon om de ikke ønsker seg barn, og at både jenta og gutten bør gjøre sin del, og bruke prevensjon for å unngå det. Men når ungen først er der så synes jeg faktisk ikke det er helt galskap å forvente at faren stiller opp, ihvertfall til en viss grad. Jeg kan se poenget ditt med at gutten ikke føler livet inni seg og dermed ikke får den automatiske tilknytningen, men jeg vil like å tro at de aller fleste oppgående gutter vil ønske å være der for barnet sitt enten de er 18 år eller 38 år. Man har alltid et valg, man kan velge å ta den lette løsningen å drite i barnet sitt, eller man kan velge å ta ansvar. Håper du får en fin dag. 🙂

    14. Gunnvor: Det er ikke sånn at jeg ikke ser poenget ditt heller, så det er vel ikke så mye å diskutere i første omgang 😉 Ha en fin dag 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg