VI GLEDER OSS TIL Å FINNE DET UT!

Leo har de utrolig klare og blå øynene sine etter meg. Og det er egentlig det eneste jeg umiddelbart kjenner igjen som et trekk fra meg når jeg ser på den flotte gutten vår! Jeg er ekstremt spent på hvordan den nye babyen kommer til å se ut, og det er Fredrik også. Det er mye blondt hår og blå øyne i Fredrik sin familie, men ikke helt lik blåfarge som det Leo og jeg har. Ellers er familien min veldig mørke i håret, og har både blå-aktige og grønnbrune øyne.

Jeg har ofte sett hvor forskjellige søsken kan være, så det gjør det hele enda mer spennende.Selv om man er “støpt i samme form” så er det moro å se hvor forskjellig man kan være, både utseende og personlighetsmessig. Søstrene mine og jeg er jo veldig like, men samtidig ikke. Man ser godt at vi er søsken og at vi ligner på foreldrene våre alle tre, men likevel ser vi forskjellige ut med ulike trekk. 

Jeg gleder meg så til å se babyen vår for aller første gang og for å se hvilke trekk han har, og hvem han ligner på. Jeg husker i slutten av svangerskapet med Leo, hvordan jeg så for meg hvordan han skulle se ut – Men når jeg faktisk så han for første gang, var det noe helt annet enn det jeg så for meg! Og det er det som er så utrolig spennende. Å ikke vite. Samtidig kan vi nesten ikke vente med å se ham.

Lillegutt kommer nok til å smelte oss helt, akkurat slik Leo gjorde og fortsatt gjør hver eneste dag. Og en ting er hvert fall helt sikkert, han kommer til å være nøyaktig like nydelig som storebroren sin! ♥

8 kommentarer

Siste innlegg