DU BETYR SÅ MYE!

September for nøyaktig tre år siden, ble vi enige om å ta et skritt videre. Vi ble sammen. Jeg bodde i hjembyen min, og du bodde her i Larvik, i din. 

Jeg må nesten le når jeg tenker tilbake på alt vi har måtte gjennom, og hvor herlig det er å tenke på at vi står her sammen i dag. Vi har vært gjennom både avstandsforhold og barn – Og vi har, mot alle odds, hittil kommet oss helskinnet ut av det. Tross alderen vår. Vi falt en gang i fjor høst, men klarte å reise oss. For oss er det det som betyr noe nå i ettertid.

Er det kanskje litt tidlig å juble over at vi fortsatt er sammen? Mulig. 

Betyr det at vi ikke skal kunne glede oss over å kommet hele veien hit, sammen? Nei!
Vi er enda veldig unge. Men vi har forstått at det ikke betyr noe hva andre mener og tror om forholdet vårt, så lenge vi er enige. Vi ønsker å oppleve fremtiden sammen. Vi ønsker å leve sammen. Så får fremtiden bare komme, og så tar vi det derfra.

Jeg trodde jeg elsket deg før vi fikk barn. Men nå vet jeg hvor feil jeg tok! I dag vet jeg at jeg elsker deg. Jeg elsker oss. Vårt rare, morsomme, og givende forhold.

Du får meg til å føle meg som verdens fineste på de dagene jeg føler meg jævligst. De dagene jeg sitter i joggebukse og hettegenser, helt uten sminke når jeg ligger med influensa på sofaen. Og jeg aner ikke hvordan du har klart, eller hvordan du fortsatt klarer det. Men jeg vet at det ikke er noe man møter hver dag.

Vi har ikke et perfekt forhold. Hva er “perfekt” sånn egentlig, uansett? Vi har et godt fungerende et, og akkurat det betyr mer for oss enn at ting må være plettfritt og perfekt. Du har sett meg på mitt verste, og jeg har sett deg på ditt verste. Vi vet akkurat hvilke knapper vi skal trykke på for å irritere hverandre, og jeg føler jeg kjenner deg så godt som det er mulig å kjenne noen. Jeg har jo faktisk kjent deg siden 2012 – i 4 år. Hva som har skjedd, både med livene våre separat underveis, og hvordan vi begge har vokst og blitt noen helt andre enn hvem vi var for 4 år siden, når vi først traff hverandre.

Vi har nok uendelig mange kamper igjen. Det at «Det garantert kommer til å bli slutt mellom oss en dag» er nok ikke noe vi kommer til å slutte å få høre med det første. Men det er greit, og det er fullt forståelig. Jeg vet veldig godt hva tallene på statistikken sier om unge foreldre – for det blir jeg stadig påminnet hver gang jeg ytrer at jeg håper at vi kan holde sammen selv om vi fikk barn tidlig. For selv om statistikken viser at det blir slutt for de fleste, vet jeg også at noen få, unge foreldre, klarer å holde sammen. Jeg håper at vi er en av dem!

For ettersom tiden har gått – har jeg innsett en veldig viktig ting: Jeg er ikke lenger redd for fremtiden. Jeg er kun redd for en fremtid uten deg.


Ja, og nå som muligheten byr seg…. Sokkene dine du alltid kaster på gulvet ved sengen på soverommet vårt skal i SKITTENTØYSKURVEN 😉 Den som står på badet, vet du. Det er ikke vanskelig, jeg lover!

Takk for noen givende år, på alle mulige måter. Måtte vi klare oss gjennom alt som venter i tiden fremover. For tøft har det vært, og tøffere blir det nok. ♥

21 kommentarer
    1. Jeg beundrer deg og jeg beundrer deres forhold! Jeg har så sinnsykt troa på dere to sammen! Som du selv sier, så er det jo en mulighet for at et brudd kan skje, men dere to er så sterke! Og forresten så skriver du fantastisk! En av mine 3 blogger jeg er innom kanskje flere ganger om dagen :* ha en fin kveld videre 🙂

    2. Så fantastisk skrevet <3 Her sitter man gravid og full av hormoner å neste gråter når man leser det du skriver 🙂
      Dere er bare så utrulig flotte, å en utrulig fantastisk nydelig familie <3

    3. Det gleder meg sånn å lese at det går bra med dere. Dere er fantastiske og sterke! Jeg har troen på dere!

    4. Har troen på dere! Dere er fantastiske sammen og kommer til å oppdra to fantastiske gutter sammen, det er jeg sikker på! Fysøren for et par, digger dere to😍

    5. Kjenner jeg blir så glad av å lese din blogg, Jessica! Den er så åpen, ærlig og du snakker rett fra hjertet. Jeg beundrer deg, ditt forhold, ditt barn( ditt neste barn ), din blogg, hvordan du håndterer ting og hvordan du formidler bra ting videre til leserne dine! Jeg har alltid visst siden jeg begynte å lese din blogg da du først startet, at du ville bli en super mamma, men du har gått over alle forventinger. Du gjør en fantastisk god jobb og du fortjener all den æren du kan få. Du har fått meg til å glede meg til å bli en mor også en dag, jeg har alltid hatt litt angst for den dagen det vil skje. Men når jeg leser bloggen din, så gleder jeg meg! Du er så dyktig på å fokusere på det positive, og det inspirerer alle oss som leser bloggen din hver dag! Legger aldri igjen en kommentar på blogger, men dette har jeg tenkt på lenge å få ut av hjertet 🙂 Ha en super fin kveld videre med dine kjære! We love you

    6. <3: Dette gjorde virkelig dagen min bedre! Herregud, altså. Tusen, tusen takk for alle fine ord, det at du i det hele tatt bare legger igjen en kommentar for å skrive så mye fint betyr veldig mye for meg.

      Ha en super fin kveld videre du også!! Setter uendelig stor pris på å ha deg som leser, det skal du virkelig vite <3 <3

    7. Veldig godt sagt! Det er aldri noen garanti for at et forhold varer. Ser man på statistikken så ender jo hvert andre eller tredje ekteskap i skilsmisse, men det betyr ikke at man ikke skal satse på at det varer! Nei, det er ikke lett å være i et forhold, uansett alder. Det blir heller ikke lettere med barn (har jeg hørt), men så lenge begge parter er innstilt på å prøve og man er glad i hverandre så har jeg troen 🙂 Og det virker absolutt som om det er tilfellet med dere!
      Jeg ble selv sammen med kjæresten min da vi var 16, det var første ordentlige kæresten min, og jeg skal love deg at det var få som trodde at vi kom til å vare. Spesielt vanskelig var det fordi han bodde i USA og jeg i Norge, og alle vet vel hva man sier om avstandsforhold 😛 Men her er vi, på syvende året og fortsatt sammen (men nå bor vi i samme land). Vi har kranglet som bare det til tider, og noen ganger har jeg tenkt at nå kommer vi oss vel ikke videre? Men vi har aldri gitt opp, og det er jeg så glad for!
      Beklager lang kommentar, jeg ville egentlig bare si at selv om statistikken kanskje ikke er på deres side så behøver ikke det å ha noe å si i det hele tatt. Når jeg ser på dere så ser jeg to unge mennesker som virker veldig modne for alderen, og så lenge dere fortsetter som nå så tror jeg oddsen er på deres side 🙂

    8. Ja desse statistikkane. Lika dei so skille seg ut frå statistikken og normalen eg. Har ei gammal venninne som ble sammen med sin kjære når ho var 15, gravid når ho va 17. No er ho 31, barn nr 3 er komt til verda. Og dei er fortsatt saman – så det går. Har diskutert dette litt med mine foreldre og besteforeldre – kva som er forskjellen på før og no. Hos begge partar er svaret at ein kjempa meir før, og en sloss for ekteskapet, for ting skal gå i bølgedaler av og til er kjærleiken intens av og til vanskelig, men ekte kjærleik er verdt og kjempe for <3 det er motgang son gjer forholdet sterkare. I dag trur eg mange stiller for høge krav til seg sjølv, til kvarandre og korleis ting skal være. Og i jakta på det perfekte glømme en å nyte det ein har her og no. I tillegg er vi eit bruk/kast samfunn som går vidare til neste når nr 1 ikkje e bra nok, og slikt slikt blir det ikkje forhold av. Eg heiar på dokke ! Syns dokke verkar så reflektere for alderen, no er det 9 år sidan eg sjølv var 18 og eg trur ikkje eg hadde klart det dokke klarar no, så respekt ! Dette blei langt, men dog vel meint 😉

    9. Det finnes de som får det til også! Foreldrene til en venninne av meg fikk søsteren hennes da de var 18 (?), og still going strong i 50-åra. Man kan ikke styre alt, men det er ikke verdt å tenke verst mulige utfall hele tiden. Lykke til!

    10. Så vakkert skrevet, dere er så søte sammen! Ønsker dere virkelig alt godt for fremtiden, og krysser fingrene for dere! <3
      God klem! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg