TIL LEO OG NOAH ♥

I dag fant jeg to nydelige pysjer som bare måtte bli med hjem. I størrelse nyfødt til Noah, og ett og et halvt år til Leo ♥ Smeltet helt når jeg så dem, og snille moren min kjøpte dem til oss!


Vi har hatt en god onsdag! Barnehageleveringen gikk greit for seg, Leo hadde storkost seg og det ser ut til at det begynner å løsne. Han er fortsatt ikke fornøyd når jeg drar fra ham i barnehagen, men etter jeg har dratt og det er gått litt tid, går det veldig greit. Han hadde kost seg så masse ute i det fine været i dag, og det varmer meg å se hvor godt de tar vare på ham i barnehagen ♥

Dermed har dagen gått til å få unnagjort en del, og min mor er jo også på besøk hos oss her i Larvik nå – Så det er greit med litt hjelp til å handle inn, gjøre rent, og få litt tid til å bare slappe av på sofaen og ikke måtte gjøre så mye når Leo likevel er i barnehagen og utfolder seg! 

To tette svangerskap kjennes på kroppen, og jeg blir litt overrasket over hvor mye energi jeg har hatt dette svangerskapet, og hvor mye jeg har gjort og hatt overskudd til samtidig som lillegutt har vokst inne i magen min. Det innser jeg nå som jeg faktisk har litt tid på dagtid hvor jeg kan slappe av litt, og kjenne på hvordan kroppen min kjennes ut. Er det en ting jeg har hørt mye de siste månedene, så er det: “Ja, du skal være glad du er så ung og sprek, da har du jo så mye mer energi!” Jeg vet helt ærlig ikke om jeg ville hatt mer eller mindre energi om jeg hadde vært eldre enn det jeg er nå, og det er egentlig ikke så viktig heller. Jeg er bare veldig glad jeg har hatt det sånn, selv om det selvfølgelig har vært tunge dager underveis!


Samtidig i dag har Fredrik vært syk og sengeliggende, så jeg har gjort så godt jeg bare kan med å ta vare på ham. Vi håper selvfølgelig han blir frisk så fort som bare det.

Jeg skal ellers bruke litt tid i dag på å se etter ting til fødebagen. Gleder meg til den er helt ferdigpakket, jeg har som mål å få den ferdig innen noen uker – Like greit, nå som jeg er ferdig med alt annet. Haha! 

Håper dere har hatt en super onsdag! ♥

23 kommentarer

Siste innlegg