hits

PAUSE FRA HVERANDRE

15.02.2017 - 19:55 20 kommentarer

Hei alle sammen!

En liten overraskelse her: Jeg er i Gjøvik nå. Jeg ville overraske mamma med å dukke opp her hjemme med Noah, så jeg har vært på reisefot i mange timer i dag sammen med søsteren min som dro med Noah og meg. Det blir siste gang på veldig lenge at jeg tar tog, for turen var helt pyton, og Noah skrek i to av fire timer. Ikke noe kjekt i det hele tatt, jeg var nesten helt på gråten til slutt. Men alt går jo over, og det gikk jo fint til slutt. Nå er vi jo endelig fremme!

Jeg merker at jeg savner guttene som ble igjen i Larvik. Jeg sto opp like etter Leo og Fredrik i dag tidlig, og i det jeg kommer ut soveromsdørene så kommer Leo løpende mot meg og gir meg verdens beste klem! Fredrik jobber og Leo går jo i barnehagen, og jeg ville ikke ta ham ut derfra bare for å være i Gjøvik i et par dager.  Vi er jo tilbake igjen til helgen, og jeg er ikke i tvil om at han storkoser seg i Larvik med pappaen sin. Selv om jeg synes det er veldig rart å være borte fra han!

Det er også en god stund siden Fredrik og jeg har fått litt pause fra hverandre, så da var dette en fin mulighet til det også. Vi trenger nok kanskje litt pusterom og litt tid fra hverandre. Uavhengig av om man har utfordringer i ulik grad i kjæresteforholdet sitt eller ikke, så tror jeg det er bra med litt tid fra hverandre en gang i blant. Jeg tror det er sunt.

 

 

Selv om det er greit å ha litt tid fra hverandre, så tenker jeg selvsagt masse på Fredrik.  Og hver gang jeg ser på Noah, så ser jeg Fredrik i Noah siden de er så like. Det er fint å se. Det føles litt kjipt å skulle legge seg alene i kveld, men det er jo heldigvis ikke for så veldig lenge uansett! Nå skal Noah og jeg bare ta det med ro de neste dagene sammen med familien min, samtidig som vi tenker på storebror og pappa i Larvik som vi alltid har i tankene uansett hva!

20 kommentarer

Charlotte

15.02.2017 kl.20:07

Kjempefine bilder og kose dere. Syns Noah lik på deg :)

Amalie

15.02.2017 kl.20:14

Leo og Noah er veldig like, men Noah er jo helt lik mammaen sin! Leo ligner også mye på deg, Noah er ekstremt lik deg! <3

15.02.2017 kl.20:31

Synes du har reist mye fra Leo siden han ble født.. så små barn skal faktisk ikke være uten mammaen sin ett helt døgn engang. Fikk høre dette fra helsestasjonen, og googler du finner du fort ut dette via familievernet, der om foreldre foreksempel skiller lag skal ikke barn under tre engang være natten borte fra hovedforelder. Og siden du og F bor sammen blir det dere begge to.

Skjønner ikke hvordan du klarer å reise dager bort fra han heller.

Jessica Enerberg

15.02.2017 kl.23:20

Anonym: Du, barn er forskjellige. Alle barn har ikke behov for akkurat det samme. Jeg har ALDRI reist mye bort fra Leo, og skjønner ikke hvor du har dette fra. Jeg tror ikke det er skadelig overhode at Leo har noen dager med pappaen sin uten meg, han er veldig knyttet til pappaen sin og etter å ha snakket med fredrik etter at Leo hadde lagt seg i stad, så hadde de storkost seg, lekt masse, alt i alt hatt en super dag sammen. Jeg tror neppe du trenger å bekymre deg, selv om kommentaren din nok bare er godt ment :-)

15.02.2017 kl.20:36

Fantastisk deilig og være borte fra hverandre i blant.Alle har behov for å kjenne på følelsen av savn ,både barn og voksne...Når en møtes igjen kribler det i kroppen og en føler seg nyforelsket igjen...

Ha noen fine dager med din familie.

Jessica Enerberg

15.02.2017 kl.23:16

Anonym: Tusen hjertelig takk for det :-) Vi skal kose oss så mye vi kan, men gleder oss til å se igjen Fredrik og Leo <3

15.02.2017 kl.20:41

Barn greier seg helt fint uten den ene foreldren sin noen dager! Tar ikke noen skader av å overnatte hos besteforeldre en helg eller at den ene foreldreren er bortreist.

Synes iallefall ikke du har vært mye borte fra han!

Stusser mer på at hun ikke synes Leo fortjener en langhelg og noen dager fri fra barnehagen. Han er jo der hver dag og har ikke så ofte fridager(?). De liker jo å finne på noe litt annet av og til barn også. Mek er nok stas med litt alene tid sammen med pappaen også

Min gutt som er bittelitt eldre skal ha vinterferie hele neste uke sammen med meg lillebror og storesøster.

Linn Hansen

15.02.2017 kl.20:45

Til deg over her som sier at man ikke kan reise fra barna sine. Hvor mange mødre jobber ikke for eksempel offshore og er borte hele 2 til 3 uker om gangen?? Selvsagt kan man dra bort fra barna sine noen dager uten at det skader, det har nok både foreldre og barn godt av. Det er jo mange barn som sover mye hos besteforeldre osv uten at det er noe problem. Å Leo er jo faktisk igjen med sin far. Om du har fått med deg ett av de nyeste forslagene er det faktisk at mor og far automatisk skal ha 50% omsorg og samvær med barna sine om man går fra hverandre, om ikke det er noe spesielt som gjør at det ikke går.

Hun har da ikke vært borte fra Leo mye. Tvert imot burde hun kanskje tatt imot mer hjelp og overnattinger hos besteforeldre for å kunne samle litt krefter. Alle trenger og fortjener det. Jeg misunner deg faktisk som kan ha den friheten at du har familien til Fredrik i nærheten som kan hjelpe, samt din egen du kan dra til for å slappe av litt. VI er ikke så heldige og har tre barn som vi så og si aldri har barnevakt til. Mine foreldre er gått bort så altfor tidlig, mens min manns foreldre bor i Brasil. Så jo, kos deg du Jessica. Du fortjener det. Leo storkoser seg nok med pappa!

Gunvor

15.02.2017 kl.20:57

Så koselig! Håper du koser deg masse, og har det fint mens du er i Gjøvik! :-) Klem <3

Katrine

15.02.2017 kl.20:58

Ønsker dere gode og fine dager i Gjøvik 😊

Jessica Enerberg

15.02.2017 kl.23:31

Katrine: Tusen takk :-)

Hege Kristin

15.02.2017 kl.21:37

så søt <3

15.02.2017 kl.23:16

synes grunnen til at du reiser fra Leo er ganske rar...

Virker som Leo har lange dager i barnehage og skjeldent fri..

Blir mye for han også. Han trenger et avbrekk og jeg tror han hadde heller likt å blitt med til Gjøvik for å få et par dager fri enn å gå i barnehagen så mye når han er så liten... og du faktisk har mulighet til å ha an mer hjemme/ta fri.

Jessica Enerberg

15.02.2017 kl.23:26

Anonym: Hei!

Da må jeg si at jeg må ha klart å fremstille det helt feil. Hvordan virker det som at Leo har lite fri?

Nei, han har ferie samtidig som alle andre og dermed også fri fra barnehagen, og fridager har han også. Men å holde han hjemme med Noah og meg flere dager i uken når jeg tydelig ser at han har mye meg utbytte av å kose seg i barnehagen, ja, det gjør jeg ikke.

Jeg tror nok jeg kjenner mitt barn mer enn godt nok til å vite hva som er best for han, og jeg beklager virkelig om jeg på en eller annen måte har fått det til å virke som om Leo aldri har fri. Det stemmer ikke!

Hilde Klubben Svensson

15.02.2017 kl.23:55

Tenker nok at han har det veldig godt i barnehagen og har det godt der. Der har han venner og aktiviteter som skjer. Tror nok han får nok fri. Han virker som at han har mye energi og behov for at ting skjer, og akkurat det er jammen ikke lett å følge opp med en liten tass ekstra hjemme.

Jessica Enerberg

16.02.2017 kl.00:12

Hilde Klubben Svensson: Tusen takk for at du forstår! :-) Han har absolutt nok fri og koser seg som bare det i bhg<3

Miriam Larsen

15.02.2017 kl.23:55

Synes du virker som en super mamma jeg, Jessica. Å det å si at du har reist fra Leo mye, er vel rett og slett bare tull. Jeg har fulgt deg fra starten og ser jo ut som du aldri er bortreist eller borte fra barna. Sykt at du må være nødt til å beklage deg for at folk tror du er mye borte fra Leo. De har tydeligvis ikke fulgt med her så ofte! Jeg klarte bare ikke å dy meg med å kommentere når jeg så de kommentarene, da du har vært veldig på det at du verken vil ha mye barnevakt eller har hatt lyst til å være mye borte fra barna, eller mest Leo da, siden Noah fremdeles er så liten. Ellers ønsker jeg deg noen fine dager i Gjøvik <3

Ann Kristin

16.02.2017 kl.15:08

Kos deg masse du😀 Leo har veldig godt av litt alene tid med sin papp og. Fulgt bloggen din lenge men aldri skrevet noe. Du er ei kjempe god mor. Tror aldri jeg selv hadde klart meg Så godt som deg i så ung alder. Så fortsett slik du gjør du. Fine gutter som har ei fantastisk mor og en far så klart

CC

16.02.2017 kl.19:29

Du reiser da ikke mye fra Leo. Skjønner ikke hvordan folk som følger bloggen din kan påstå dette? Det som slår meg etter å ha lest bloggen din er at du tilbringer svært mye tid med barna dine og slettes ikke overlater de til andre for at du skal "på livet" eller hente deg inn på noen måte og i mye mindre grad enn andre bloggere f.eks fotballfrue eller mammatilmichelle som har barna sine hos besteforeldre ifm prisutdelinger og jobbreiser her og der.

Stå på !

Hilsen hun mamman på 30 som reiser på kurs/jobbreiser mens kidden på 1 år er hjemme med pappan sin og det går helt fint.

B

18.02.2017 kl.07:01

Hvor kjøper du babyklærne hans fra? Og den fine lua?😊

Skriv en ny kommentar