hits

DATE NIGHT

17.02.2017 - 17:00 6 kommentarerEndelig fredag!

Verdens beste følelse at det er helg igjen, selv om det ikke føles som en fredag i det hele tatt. Det er noe som mangler! Jeg henter vanligvis Leo i barnehagen hver fredag, og det har jeg virkelig savnet i dag. Det, og det store smilet han har om munnen sin når jeg kommer inn dørene i barnehagen sammen med Noah for å hente ham. Jeg kjenner godt på savnet, både med Fredrik og Leo. Det at jeg kjenner på savnet etter Fredrik synes jeg er en veldig god ting, for det betyr jo at det definitivt er "noe" å gå videre med i forholdet vårt selv om ting ikke alltid er like lett. Det var jo ikke slik at jeg ikke trodde jeg skulle savne han altså, men jeg savner han på en annen måte enn hva jeg trodde jeg kom til å gjøre. Jeg kjenner at det oppriktig skal bli godt å komme hjem igjen, selv etter bare noen dager fra hverandre. Savn trenger jo ikke nødvendigvis å være at det må ha vært lenge siden du har sett personen, det er jo nok at du bare finner deg i en situasjon hvor du tenker at du skulle ønske at personen var med deg. Slik kjenner jeg det nå.

Men det er jo ikke akkurat lenge igjen - allerede i morgen drar Noah og jeg hjemover. Men først står en herlig fredagskveld for tur som skal tilbringes her i Gjøvik! Noah er ikke helt i form og jeg er ganske sliten etter uken, ellers skulle jeg gjerne tatt med meg gutten min ut en tur, det har nemlig vært helt fantastisk fint vært i hele dag. Vi får nøye oss med en liten date night hjemme istedenfor med kvalitetstid, og med det ønsker jeg dere alle sammen en riktig god helg ♥

6 kommentarer

Trude

17.02.2017 kl.17:37

Nydelige bilder av Noah, eller er det Leo som baby. Der ligner de.

Jessica Enerberg

17.02.2017 kl.17:50

Trude: Det er lille Noah, tatt i dag <3 Ja, nå ser jeg flere og flere likheter mellom dem. Det er så gøy!

denutroligereisen89

17.02.2017 kl.19:53

Kos deg masse sammen med Noah. Av og til gjør det veldig godt å kjenne på savnet etter sin andre halvdel. :) Ha en fin fredagskveld!

Gunvor

17.02.2017 kl.20:46

Håper du får en fin fredagskveld! Og så herlige bilder av Noah, trodde først det var gamle bilder av Leo! :-) Klem <3

ane

19.02.2017 kl.10:45

så utrolig vakker Noah er <3

Elin fra Sukhi.co.no

20.02.2017 kl.14:45

For noen nydelige bilder!

Skriv en ny kommentar