hits

"GÅR DU PÅ PREVENSJON?" ++

16.03.2017 - 16:35 15 kommentarer

Hallo alle sammen!

Endelig torsdag. Jeg er alltid litt ekstra glad når jeg står opp om morgenen på torsdager! I morgen er det helg igjen, til tross for at det faktisk føles ut som at det var helg i går. Jeg gleder meg som alltid, jeg vet vi har noen koselige dager i vente.

Noen synes sikkert at bloggen er litt annerledes for tiden (?) Jeg har vært og kommer alltid til å være meg selv gjennom bloggen, men jeg har kommet et steg videre. Jeg har brukt så mye tid av min blogg-karriere på å prøve å få alle til å like meg.

Jeg har lyst til åpne meg mer, og bry meg mindre om hva andre skulle mene. Jeg kommer sikkert til å skrive mer om ting som ikke bare innebærer mammarollen også. Jeg har glemt meg selv litt oppe i alt. Jeg er ikke mammarollen, selv om den rollen er en utrolig stor del av livet mitt! Men nok om det. I dag tenkte jeg å svare på spørsmål jeg aldri har svart på tidligere.

Processed with VSCO with f2 preset
Går du ikke på prevensjon? 

- Jeg kan gjerne avsløre at det gjør jeg ikke nå nei.

Hvorfor stenger du kommentarfeltet under noen blogginnlegg? 

- Først og fremst vil jeg bare avklare at det kun er noe jeg har gjort på et par blogginnlegg nå i det siste, men at det ikke er noe jeg gjør eller vil gjøre fast. Og så vil jeg bare understreke at jeg tåler kritikk, men at jeg ikke forstår hvorfor noen skal kritisere meg for at Fredrik og jeg sliter i forholdet vårt, eller at noen lager spekulasjoner på ingenting, eller "koke suppe på spiker" som det så fint heter. Som drar ting helt ut av proporsjoner som for eksempel å få et blogginnlegg som handler om utroskap på generelt grunnlag, til å handle om at Fredrik er utro mot meg nå. 

Jeg orker ikke å sitte og grue meg til å lese kommentarfeltet, og det gjør jeg vanligvis aldri selv om jeg kan få en del kritikk. Jeg er jo tross alt en av få bloggere som har åpent kommentarfelt uten at jeg må godkjenne kommentaren din før den blir publisert! Men et sted går min grense også og det håper jeg dere har forståelse for.

Hvor skal barna bo om dere flytter fra hverandre?

- Uff, jeg må bare fortelle dere at jeg fikk en stor klump i magen første gangen noen spurte meg om det. Jeg blir faktisk litt uvel av tanken.. Noah er jo enda så liten og fryktelig avhengig av meg.. La oss håpe at det ikke ender med at vi virkelig må ta ta stilling til det spørsmålet, det vil jo vi for alt som er unngå. Vanskelig spørsmål. Jeg tror vi rett og slett bare måtte sett an hva som hadde vært best for barna. Det er uansett der vårt fokus alltid vil ligge: Ikke på oss selv, men på hva som er best for barna. Ikke noe krig her om hvem som eventuelt skulle hatt barna mest, men hva som er best for de. Ikke hva som er best for egoet vårt. Det tenker jeg er viktig. Man vet aldri hvorfor noen velger som de gjør med tanke på hvem som skal ha barna mest når et par går fra hverandre, men for meg er det en stor selvfølge at det skal handle om de nydelige guttene våre. 

Klikk på "liker" knappen under om du vil at jeg skal filme resten av svarene på spørsmålrsunden og legge det ut på bloggen. På den måten er det mye lettere for meg å se om det er noe dere vil at jeg skal gjøre, eller ikke!

15 kommentarer

Hege Kristin

16.03.2017 kl.16:38

<3

16.03.2017 kl.17:43

Er ikke bra dere bor sammen for barna om dere ikke er sammen ! Dere skader de

16.03.2017 kl.17:52

Hvorfor bruker du ikke prevensjon nå?

May

16.03.2017 kl.18:10

Så akkurat episoden deres av kjære mamma en gang til, må bare si at det virker som at dere gjør en så fin jobb! :)

Maria

16.03.2017 kl.18:30

Det må jeg bare si, veldig uansvarlig av deg at du ikke bruker noen prevensjon nå. Selvom ting er turbulent og sexlivet da kanskje ikke er på topp så er det fortsatt lurt å beskytte seg mot uønsket graviditet. Så sant ikke dere ønsker ett barn til allerede nå.

Ellers, syns det er flott at du er så åpen og ærlig og viser alle sider av mammarollen og de vanskelige sidene ved kjæresteforhold.

16.03.2017 kl.19:06

Only 3% of babies born world wide are white

Trude

16.03.2017 kl.19:12

Du er en flink jente, ta vare på deg selv.

16.03.2017 kl.19:18

Du er flott Jessica!<3 kunne ønske jeg kunne møtt deg i virkeligheten!:) vi hadde sikkert blitt gode venner!<3

Stå på og fortsett med det du gjør, du gjør det så mye bedre enn du tror selv!!<3

B

16.03.2017 kl.19:32

Skjønner deg godt. Er vel ingen som har noe med om du går på prevansjon eller ikke.

Marlene

16.03.2017 kl.20:14

Er vel opp til deg om du går på prevensjon eller ikke ;) Kan jo finnes anledninger til at man velger å ikke ggjør det. Gjør det som er best for deg/dere :)

F

16.03.2017 kl.20:36

Men kjære meg da folkens, det finnes da vel KONDOM?!?!

Fie

16.03.2017 kl.20:58

Kobber spiral?

En fysisk bariere mellom livmor og vagina, helt uten hormoner.

Anbefales, du har sikkert fått det anbefalt allerede.

Hilsen noen som også har blitt gravid på p-pille og mini pille

Suzann

16.03.2017 kl.22:27

Altså, for det første noen anonyme over her: Det finnes kondom, for det andre: Om forholdet er turbulent så tror jeg ikke de holder på som noen kaniner heller. Haha, jeg tror de er såpass voksne nå at de er ansvarsbevisste. Ser mange slenger kommentarer gjennom noen blogginnlegg der dere ikke engang kan se hva som foregår i hverdagen dems til vanlig. Dere ser jo bare en brødsmule. Hehe, men men. Kos dere videre i kveld Jessica og Fredrik.

17.03.2017 kl.12:41

Baby nr.3 kommer vel snart

Sessan

19.03.2017 kl.14:01

I alle dager.

Til dere anonyme over her. Tenker dere egentlig over hva det er dere skriver i kommentarfeltet her?

Dette er bloggen til en ung pike, og dere slenger ut av dere masse dritt.

Jeg har lært en veldig viktig ting av min kjære mormor,og det er at jeg alltid skal behandle mine medmennesker på samme måten som jeg ønsker dem skal behandle meg. Synes virkelig at 95% av dere over her bør begynne å jobbe med det samme.

Dere kan faktisk ikke regne med at noen vil yte dere respekt med den holdningen dere har ovenfor andre mennesker.

Kjære Jessica. Du er en fantastisk mamma til dine søte små. Jeg ble rørt da jeg så deg på Tv2 programmet Kjære Mamma.

Alt godt til deg 💜

Skriv en ny kommentar