hits

UTEN DEG...

10.05.2017 - 22:05 6 kommentarer

Hei alle sammen!

Natt til i går kom Fredrik hjem igjen fra England. Jeg har savnet han, men det er godt å få litt tid fra hverandre også synes jeg. Det er sunt. Jeg hadde aldri i livet orket det om Fredrik for eksempel ikke var ute i jobb, for jeg trenger litt pusterom og det samme gjør han. Han jobber jo, og tidvis ganske mye også, og dere må ikke misforstå meg. Jeg synes jo naturligvis det er kjempekoselig å tilbringe tid med ham, men jeg hadde ikke taklet om vi ikke hadde noe tid for oss selv i det hele tatt. Vi har jo en hektisk hverdag som vi tilbringer mye tid sammen i, noe jeg selvfølgelig også er glad for. Men det er jo opp til hver enkelt om man kjenner behov for tid fra hverandre eller ikke.

Han hadde storkost seg, men gråt nesten av glede da han kom hjem og så meg igjen, og de to sovende barna sine som lå i sengene sine, og som han elsker så utrolig høyt. Haha, forhåpentligvis blir han ikke sur for at jeg røpte gledestårene til dere.

Jeg kan si mye rart om hvor mye han kan irritere meg. Og jeg kan nok ikke en gang forestille meg hvor irriterende jeg også kan være noen ganger.. Muligens ganske ofte også.. Haha!  Men det er jo ikke det samme her uten han da, det kan jeg jo bare innrømme. Barna, eller Leo da, spurte etter pappa da han kom hjem til Noah og meg, og Fredrik enda ikke hadde kommet hjem. Utrolig hvor mye han får med seg, Noah er jo litt liten enda men herregud så glad han ble da han så Fredrik dagen etter, i og med at han kom hjem da de hadde lagt seg for flere timer siden.

Det er godt å ha han hjemme igjen og det samme synes garantert barna også, det blir så utrolig tydelig hvor glade de er i han og hvor glad han i er dem når de har vært borte fra hverandre ♥

6 kommentarer

Marianne

10.05.2017 kl.22:34

Så koselig innlegg <3

Hege Kristin

10.05.2017 kl.23:17

<3

Liv

11.05.2017 kl.09:16

Nydelig skrevet. Så flotte foreldre du og Fredrik er!

11.05.2017 kl.11:49

Hei! Svarer du aldri på mails fra lesere?😞

Jessica Enerberg

11.05.2017 kl.20:37

Anonym: Hei du!

Det gjør jeg egentlig ganske ofte.. kan du sende på nytt? Kan få svart deg i løpet av et døgn <3

Lizbeth Osnes

11.05.2017 kl.13:43

Så herlige dere er, kjærligheten lyser tvers gjennom :-)

Skriv en ny kommentar