DIY

VERDENS BESTE FØLELSE

En smilende Leo går inn på rommet vårt hvor sengen hans står. Han har pusset tenner og gjort seg klar til å sove, og han har fått på seg den fine pysjen sin med bamser på. Jeg spør om han skal legge seg og sove i sengen sin, og responsen er klar: Nei, sier han - mens han rister på hodet sitt. Joda, sier jeg. Og uten kamp legger han seg faktisk ned i sengen sin, han får koppen sin med vann, og bilene sine som han absolutt skal sove med. Og bamsen hans, lammet. 

"Natta Leo, sov godt!" Jeg gir han en god klem. 

"Na Na!" sier han før han vinker til oss.
Det går omtrent to minutter før han begynner å romstere rundt i sengen sin, og før han prøver å krype ut av sengen sin og ned på gulvet. "Nei, Leo, nå må vi sove" sier jeg. Og han legger seg ned igjen og jeg brer dyna over han.

Jeg tar noen forsiktige steg bort til sengen vår, legger meg ned ved siden av en allerede sovende Noah - før jeg ser bort på Leo som ligger i sengen. "Mamma er glad i deg, Leo" sier jeg.

Og på dette tidspunktet hver kveld, etter at jeg har fortalt Leo at jeg er glad i han, pleier han bare å ligge rolig i sengen sin mens han snakker litt for seg selv på et uforståelig språk. Men ikke denne gangen. Denne gangen svarer han faktisk.

"Glad i dej"

Jeg stoppet opp. Atte hæ? Jeg ble helt sjokkert der jeg lå i sengen min. Sa han faktisk.. At han var glad i meg - for aller første gang? Jeg måtte se bort på Fredrik, og han satt om mulig med like store øyne som meg. Jeg kikket deretter bort på Leo som lå med øynene igjen i sengen sin. Aldri har jeg sovet så godt før, som jeg gjorde når jeg sovnet rett etterpå ♥

DIY: JULESTRØMPE MED NAVN

God fredagskveld, alle sammen!

Jammen er det ikke helg igjen. Og som dere vet har jeg jo gått i gang med juleforberedelsene for lengst, jeg bestilte til og med julestrømper med navnene til barna fra Ebay allerede i november. De var så vanvittig fine, og jeg gledet meg så til å motta dem! Dessvere viste det seg at selgeren ikke var trygg, så julestrømpene kom aldri frem - men jeg fikk heldigvis pengene enkelt tilbake fra Ebay og paypal. Men så satt jeg igjen uten julestrømpe med navn til barna da, og så var det for sent å bestille på nytt, da det neppe ville kommet frem i tide nå som det er 14 dager igjen til jul. Så da tok jeg saken i egne hender, og endte opp med et så fint resultat at jeg tenkte jeg skulle dele fremgangsmåten med dere! Kanskje det er flere der ute som ønsker julestrømpe med ditt eget eller barnas navn. Jeg synes i hvert fall at det er veldig koselig med et personlig preg på julestrømpene ♥Det er altså mitt første DIY miniprosjekt - for det var faktisk veldig simpelt! 

Du trenger:

Valgfri julestrømpe

Lim

Trebokstaver (Fås kjøpt på hobbybutikker, jeg tror de heter bokstaver i trefiber. - Jeg kjøpte mine på Panduro!)

Spraymaling eller maling - her kan man jo også bruke fargen man vil. Jeg brukte hvit spraymaling, det tørket fort og var veldig greit i bruk.

Du spraymaler bokstavene og venter på at de har tørket, og limer dem deretter på julestrømpa. Det gjør ingenting om det tyter ut litt lim på sidene av bokstavene når du har limet dem på - bare vent til det har tørket og til bokstavene sitter fast på strømpa, så kan du enkelt dra det av!

Leo synes dette var superspennende, og måtte sjekke det ut snarest etter jeg hadde fått hengt dem opp. Jeg gleder meg til å se han sitte med den på julaften når vi har fått fylt dem opp med litt julegodt, samt klemmeposer med smoothie, og kanskje en liten leke ♥ Håper dere får en veldig fin helg!

hits