hits

INTERIØR

FØR-BILDER AV LEO SITT ROM!

Endelig kan jeg gå i gang med innredningen! 

Hei fra meg som er fryktelig sliten men SÅ fornøyd! Har fått ryddet og vasket ut alt av rommet til Leo i dag, og det føles så bra. Ryggen verker litt, men energien min er heldigvis på topp. Leo kom løpende inn flere ganger underveis og herjet, han virker foreløpig storfornøyd med at han endelig skal få eget gutterom. 

Jeg har fått opp wall stickers allerede, og det kan dere så vidt se på noen av bildene! Her har dere noen før-bilder av rommet hans i sin helhet, blir morsomt å vise dere videre underveis og ikke minst når det er ferdig ♥


I hele leiligheten vår er det over 3 meter takhøyde i alle rom (Om jeg husker riktig, mulig det er mer enn det også, Fredrik og jeg husket ikke helt nøyaktig her) og det gjør at det ser og føles utrolig romslig, noe jeg synes er helt supert. Jeg er sikker på at Leo kommer til å få det ufattelig koselig på rommet sitt, og jeg gleder meg til å få inn møbler, dekor, og bilder på veggen! Alle lekene hans må også få plass, og akkurat den delen kan faktisk bli litt problematisk - For han har så mye! Jeg tror nok vi må investere i noen skikkelig store og fine lekekasser, eller oppbevaringsesker.

Leo er virkelig en heldig gutt! Nøyaktig en måned igjen til barnehagestart nå også, kjenner en litt skrekkblandet fryd. Haha! I kombinasjon med at han også får eget rom innen kun få dager, og plutselig ikke skal være hjemme hos mammaen sin på dagtid, kommer jeg nok til å merke at han ikke er noen liten baby lenger. Og det er han jo heller ikke, så det er det på tide at jeg innser! Han vil alltid være min lille gutt da - Uansett hvor stor han blir!

Ha en fantastisk kveld, alle sammen!

INNKJØP TIL LEILIGHETEN

Okei dere, nå har jeg samlet opp det siste vi skal ha til leiligheten for å vise dere! Ikke mye som gjenstår nå ♥

Bilder hentet fra c1.no og jysk.no
Pluss en del dekor da, selvfølgelig! Både til Leo sitt rom og generelt i huset.

Det er disse møblene jeg har funnet som utgangspunkt, men det er slett ikke sikkert at for eksempel den lille spisestuen/frokostbordet vi skal ha på kjøkkenet kommer til å være akkurat likt dette. Men i den type stil!

Bilder hentet fra Jysk.no og Ikea.no

Ny seng ♥ Grå sengegavl ♥ Frokostbord/Liten spisestue til kjøkkenet ♥ Stor lysekrone til stuen ♥ Speil ♥ Ny sprinkelseng til Leo ♥ Ny kommode til Leo ♥

Vi kommer til å gå for en enkel, ny sprinkelseng til Leo fordi vi ikke tror at det uansett er sånn kjempe-lenge til han skal gå over til juniorseng (Men dette kan jo variere fra barn til barn, så om vi ser at det blir lenge til kommer vi sikkert til å kjøpe en som er litt mer "avansert") Kanskje noen av dere har litt erfaring med når de små generelt sett går over til juniorseng? Jeg har nemlig hørt rundt 2-års alderen!

Og så har jeg jo allerede vist dere sengen til lillebror - Den kan dere se HER!

Vet dere hva jeg har hatt de siste månedene? Konstant dårlig samvittighet. Jeg mener det virkelig når jeg sier det - for jeg vet jo at jeg lovde dere house tour video for lenge, lenge siden! Hadde jeg ikke blitt gravid igjen kan jeg garantere dere at den hadde vært ute allerede, men det sjokket satte en del ting på pause, og da også alt som har med hus og hjem å gjøre. Nå har jeg satt meg som et mål å bruke sommeren på å gjøre alt helt ferdig her hjemme, og da blir det ekstra gøy å vise dere alt, tross at det har tatt tid! Vi elsker hjemmet vårt, og selv om noen kanskje vil si det er ganske personlig å vise dere hvordan vi bor så synes jeg det er gøy å slippe dere litt inn.

For oss er det i hvert fall bare koselig!

Klem

LEILIGHETEN VÅR ER KLAR FOR HELG!
Herregud, helt plutselig ble det skikkelig regnstorm her i Larvik - godt vi er innendørs ♥ Måtte bare innom for å dele noen fine bilder av leiligheten vår, den er nesten like klar for helg som det vi er!

Leo og jeg har lekt en del og lest litt bøker, etterfulgt av litt barnetv sett på pcen. Leo elsker å sitte og kose seg med litt barnesanger. Han danser til dem og sitter og ler for seg selv! Det er selvfølgelig helt herlig med helg, men jeg føler sist helg var i går - så dere kan jo trygt si at jeg føler dagene raser fra meg om dagen! Koselig er det da.

Nå skal vi snart gå for å lage litt mat sammen, det blir veldig koselig! Senere venter Idol og bare innekos. Ingenting er koseligere enn å sitte inne under pleddet sammen når det regner ute! 

Husk innom senere i kveld, skal poste et blogginnlegg jeg er helt sikker på at dere kommer til å like!

Klem

LEO SITT NYE BARNEROM!

Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere, men sengen til Leo er ødelagt! Eller, ødelagt og ødelagt. Den ene siden med sprinkler datt bare rett av når jeg holdt på den, så er veldig glad jeg fant det ut slik og at ikke Leo skulle dette ut av den. Det er ikke problematisk at han sover i den, men den må stå inntil veggen på den siden sprinkelene er borte. Funker kjempefint, men vi skal selvfølgelig få kjøpt en ny seng til han!

Kommoden hans solgte jeg i fjor en gang, da var det så stappfullt på rommet til Leo av gudene vet hva, og uansett var kommoden for stor, og passet ikke inn med de andre møblene ettersom den nesten var like høy som meg (!) Så jeg har fått valgt ut en del vi skal kjøpe til rommet hans, og så skal jeg ordne det på nytt til han "flytter" inn der for å sove på eget rom om noen måneder. Gruer meg litt til han skal sove på eget rom, men samtidig tror jeg det blir litt godt også!

Hvis dere har forslag til en fin seng til en ettåring eller litt eldre, så hadde det vært supert om dere delte!

Kommode ♥ Elefantlampe ♥ sengesett ♥

Wall stickers - Fødselstavle - Leke -

Bokstav med lys ♥ Babygjestebok ♥ Lampe ♥

Vi har jo blant annet fått satt opp noen av møblene Leo fikk i dåpen sin på rommet hans! Ellers er det ganske kaos der inne nå, så det blir godt å komme i gang og å bli helt ferdig. Gleder meg til å vise og dele bilder underveis! 

(Dette betyr for øvrig at house tour videoen ikke kommer til å inkludere Leo sitt rom, håper det går greit)

Håper dere har hatt en super dag! Fredag allerede i morgen ♥
 

HOUSE TOUR VIDEO PÅ VEI

Leo og vårt nye tv-bord!!

Halloo ♥ Da har vi mottatt fem pakker omtrent og jeg er skikkelig klar for å få satt opp blant annet tv-bordet vårt! Har vært et skikkelig styr å få alle de riktige pakkene, så note to my self til neste gang: Ikke kjøp møbler på nett! 

Så selv om vi flyttet hit i juli (!!) har vi fortsatt ikke en fullt møblert leilighet, herregud, jeg er så innmari lei av å skrive det! Men house tour videoen er hvert fall på vei, jeg har ordnet videokamera og tenker å del den i to deler? Eller kanskje bare en? Blir det litt mye film i en video kanskje?

Leo og jeg skal i hvert fall innrede så fint vi bare kan! Akkurat nå har vi nemlig et IKEA bord stående til 39 kr som stuebord, og Fredrik har slått hull i det fordi han tapte i fifa eller noe.. Haha, herregud. 

God tirsdag! Må løpe nå, skal ut på lunsj ♥

Klem

KANSKJE NESTE ÅR

Åh, da er det årets prisutdeling for bloggere i kveld da, dere!!

Jeg er ikke nominert i år og det forventet jeg heller ikke første året jeg blogget, men skulle likevel egentlig dit i kveld med ei venninne (Regner med noen av dere vet hvem Celina er?) men det ble ikke noe av likevel.. Men det er kanskje like greit, jeg har jo uansett en lang tur foran meg i morgen når jeg skal til Gjøvik oppe i det hele!

Jeg skal uansett følge med så godt jeg bare kan, jeg synes jo dette er så spennende og heier på alle mine blogg-kollegaer! Blir utrolig morsomt å se hvem som stikker av med de forskjellige prisene! Håper dere har stemt på favorittene deres, det har i hvert fall jeg fått gjort :-)

Og hvem vet, kanskje det blir min tur neste år? Må innrømme at det hadde vært en stor ære å bli nominert en gang! Men nok om det, jeg holder en knapp på styleconnection, sophie elise, annebrith, gilmakeup, rockstarcharlie, og selvfølgelig pappahjerte! Casa kaos er vel også nominert? Heier på henne også. Hva med dere?

Håper dere får tidenes fredag, her skal kose oss til vi stuper ♥ God helg!!

HJEMMET VÅRT..- Enda en liten sniktitt til dere ♥

Nå har jeg bestemt meg for å ha stolene på soverommet istedenfor kjøkkenet, som egentlig var planen fremover. Synes de passet så mye bedre der inne! Og fikk laget et lite koselig hjørne som dere som følger meg på instagram (KLIKK HER FOR Å FØLGE MEG) allerede har sett!

Vi har slappet av og kost oss masse med biff i kveld! Leo har også lekt masse på gulvet og sett på skal vi danse med oss. Jeg har gått med en sterk søndagsfølelse i hele dag, så det var veldig godt å sjekke kalenderen for å se at det faktisk er lørdag! Dessuten har jeg fått ryddet leiligheten, og det passet jo perfekt i og med at jeg vet mange av dere savner bilder herfra.

Ha en fantastisk lørdag! Det skal i hvert fall vi ♥

NYTT BARNEROM!
En veldig sliten Leo ♥


Åh, se hva jeg har gjort i kveld da! Dere kan tro jeg følte meg handy etter at jeg hadde satt sammen bordet og stolene helt alene! Ble nesten litt positivt overrasket over meg selv. Nei, altså, det er jo ikke så innmari vanskelig, men jeg har aldri gjort det før!

Jeg har bestemt meg for hvordan jeg vil at barnerommet til Leo skal bli, så jeg skal selge unna en del før jeg fortsetter! Vurderte nesten å hyre en interiørdesigner, men kom frem til at det sikkert blir helt OK om jeg gjør det selv også. Dessuten tenker jeg at det blir mer personlig om jeg gjør det selv! Og så er det jo så utrolig artig.

Leo har hatt en rolig dag i dag. Jeg har en liten mistanke om at han begynner å bli litt syk, men Fredrik mener at alt er bra med ham - så vi får se. Mulig det bare er jeg som er overhysterisk og utrolig bekymret, som vanlig :-) Haha!

Møblene fikk Leo forresten i dåpsgave av farfaren og ste-farmoren sin! Er de ikke utrolig fine? ♥

Stor klem

FAVORITTSTEDET I LEILIGHETEN
Mitt kjære blogghjørne!

I dag har jeg fått pyntet det litt, og jeg ble egentlig ganske fornøyd - til tross for at jeg kun brukte ting jeg fant rundt i leiligheten. Tror jammen jeg skal la det stå! Og så burde jeg vel strengt tatt fått inn litt mer, og muligens fått hengt opp bildene? Tiden får vise :-) Jeg måtte selvsagt kjapt innom for å vise dere!

Fredrik har akkurat gått ut døren på vei til fotball med vennene sine, så derfor tenkte jeg egentlig at jeg skulle gå en lang og god tur med Leo ute, men det var før jeg så på klokken. Når begynte den å gå så fort? Jeg må jo få lagt Leo ganske snart! 

I morgen står det en lang trilletur på planen! Håper dere har hatt en bra dag ♥

 

 

ENDELIG FÅR DERE SE!


 
Hei dere! Og takk for at dere er så tålmodige og snille! Åh, for en kamp jeg har hatt mot pcen i dag! La oss si det på denne måten.. Jeg startet med opplasting av bilder klokken 16:45...... Og nei, jeg tuller ikke! Men jeg skulle ønske jeg gjorde det..

Uansett! Humør: TRØTT. Det samme er Leo, så han sover litt i vognen sin og har brukt ettermiddagen på å kose med pappaen sin. Okei, nå må jeg ikke snakke meg bort! Endelig fikk jeg vist dere soverommet vårt, og ja, det er litt trist og kjedelig. Vi har ikke kjøpt så mye enda, men det blir bedre og mer møbler og dekorgjenstander for hver dag som går nå! Jeg har nemlig hatt litt (mye) dårlig samvittighet fordi videoen av leiligheten er så forsinket! Men fortvil ikke, for den kommer etter hvert og da regner jeg med at det er fullt møblert her også. Enda bedre!

Nå får jeg straks besøk av min høygravide venninne Marthe, og jeg gleder meg sånn til å se henne igjen! Det kommer flere innlegg i kveld ettersom dette var såpass forsinket, så følg med :-) (Oppdatering; pcen gikk akkurat til et visst sted, så derfor kommer det et ekstra innlegg i morgen istedenfor! Beklager så mye, og håper kvelden deres har vært bra til tross for mangel på et blogginnlegg fra min side!)

Klem

 

LEILIGHETEN!

Jeg har lagt en del planer for leiligheten vår siden jeg aldri følte at jeg kom godt i gang med innredningen forrige gang. Ting tar tid, og jeg merker at jeg er fryktelig utålmodig! Jeg skal få inn et marmorbord på kjøkkenet som frokostbord, og et moderne trebord på stuen som skal brukes som stuebord. Tenker også å ha en bildevegg over sofaen, og må til innkjøp av en god del dekor.

 

Jeg må holde meg skikkelig for å ikke bare dele alt av bilder herfra nå, for jeg vet jo at dere venter på videoen av leiligheten! Gud, som jeg maser om den videoen! Har så dårlig samvittighet fordi jeg ikke har rukket å ordne den enda, men man kan ikke rekke alt heller. I overigår var jeg på butikken med en umulig Leo i over en time, jeg hadde han litt alene når Fredrik var ute, jeg vasket og gjorde annet husarbeid, ryddet i klesskapet, hadde kosestund med Leo, sendte en sint mail til trademax fordi de sendte meg feil møbler, jeg fikk blogget to ganger i løpet av dagen (åpenbart), så på pynt til dåpen OG jeg rakk å jogge en tur. Og jeg sto opp klokken 13.00... Skjønner ikke hvordan tiden strekker til, men på et magisk vis gjør den tydeligvis det.Huset er over 100 år gammelt, men er helt nyrestaurert som dere sikkert kan se! Jeg oppdaget i går at vi har både rips, moreller og bringebær i hagen, så det var jo en gledelig overraskelse! Ellers må vi skaffe oss hagemøbler til hagen, det er vel det eneste som mangler der.

Så i dag skal jeg bare late meg, skikkelig. Jeg skal kikke på møbler og annet til leiligheten, og vi skal kose oss sammen! SOM jeg gleder meg til å bli ferdig med alt! Må forresten takke så mye for alle fine reisetips! Dere er så gode alle sammen! Skulle nesten invitert dere med på turen :-) Hehe!

BARNEROMMET

Da er jeg i gang med innredning av barnerom igjen! Denne gangen vil jeg gjøre det en del annerledes, vil ha det litt mer minimalistisk. Må derfor til innkjøp av litt nytt, men skal også ta vare på en del. Det blir gøy!

Sånn ser Leo sitt rom ut per nå!

 Dere husker kanskje hyllene fra den gamle stuen vår? Disse har jeg tenkt til å ha på veggen hans!Nå ligger jo Sigrid der inne og sover, derfor er den rosa madrassen der! De meste av tingene har dere jo mest sannsynlig også allerede sett, tenker det blir like godt for dere å se litt nytt. Skrik ut om dere vet om noe som er skikkelig fint til barnerom, jeg er nemlig helt tom for ideer for øyeblikket!Resten får dere selvsagt se når jeg har fått laget videoen samt fått inn flere møbler! I dag kom forresten spisestuen vår, og den var superlekker! Dere som følger meg på instagram HER har mest sannsynlig allerede sett den ;-)

Lille vennen har vært i Tønsberg med tanten sin og bestemoren sin i dag, jeg er rimelig sikker på at de koste seg masse. Nå slipper han å være borte fra oss på en stund, ettersom vi har kommet veldig langt med å "rydde" inn fra flyttingen. For en herlig følelse!

Jeg lagde taco i dag til fredagskos, og det fikk meg til å tenke på hvor fryktelig lenge siden det er siden jeg spiste det sist gang. Kylling og grønnsaker blir fryktelig kjedelig i lengden merker jeg! 

Ønsker dere en super fredagskveld! Og god helg til dere alle sammen ♥

EN LITEN SNIKTITT

Beina verker som bare det, men vi er ferdige! Med å flytte, i hvert fall. Vaskingen står for tur i morgen eller dagen etter, det gleder jeg meg ikke fullt så mye til. Heldigvis er det ikke så mye å vaske i den gamle leiligheten!

Det føltes veldig rart å gå ut døren derfra i stad når det var helt tomt. Det er jo det første stedet Leo bodde, så det er jo litt spesielt. Men slik går det, og nå starter et nytt kapittel for oss.

Spisestuen kommer i morgen, tv benken og stoler kommer 11 juli, og stuebord.. Vel, la oss bare si det sånn at nøyaktig det jeg ønsket meg ble utsolgt samme dagen jeg skulle bestille det i nettbutikken. Men det kommer til å bli så lekkert her! Gleder meg til å vise dere på videoen. Den kommer forresten når vi har fått litt flere møbler her, det er jo mye koseligere enn å vise frem en halvtom leilighet.

Været har vært helt herlig i dag, nesten litt for herlig faktisk. Det var helt ekstremt varmt, og vi løp jo opp og ned samme trappen tusen ganger for å flytte saker og ting, dermed ble det jo enda varmere. Nå har vi riktig nok installert oss på soverommet med viften omtrent oppå fanget, og det føles helt herlig. Ikke at det er så fryktelig varmt her inne i leiligheten, da.

Småkaotisk på kjøkkenet. Mikroen skal forresten ikke stå der (FREDRIK!!)Litt fornøyd bare!! Husker dere denne genseren fra DETTE (http://mammasom16.blogg.no/1426609591_jeg_legger_meg_flat.html)  blogginnlegget da? Fant den igjen i flyttekaoset ♥Nå fikk dere i hvert fall en bitteliten sniktitt. Dere har jo også sett litt tidligere også!

Nå skal vi på butikken for å handle mat, vi glemte nemlig all maten fra kjøleskap og fryser i den gamle leiligheten, så det må vi hente i morgen sammen med vaskingen. Ønsker dere en kjempefin kveld videre!

Hvis dere har spesifikke ønsker for blogg innlegg, skriv de gjerne ned i kommentarfeltet nå! Skal jobbe mer med hva dere vil lese her inne ♥

HER SLUTTER DET!

Beklager sene innlegg for tiden! Som dere kanskje vet har jeg mer enn nok å henge fingerene i for tiden! Jeg lover å gjøre det godt igjen med video av den nye leligheten når vi får inn noen møbler

For en times tid siden dro Leo på trilletur i bøkeskogen med tanten min. Som dere kanskje forstår er det dønn umulig å rydde, vaske og pakke med en liten baby som vil ha oppmerksomhet og kos hele tiden! Regner med de koser seg veldig mens vi rydder og driver på her.

Dagen startet for så vidt ganske fælt med 2 mareritt etter hverandre. Haha, du vet du hater edderkopper når du drømmer om å drepe dem! Flått også. Usj, forstår ikke hvorfor jeg drømmer så mye om insekter! Leo sov veldig godt i natt og sov veeldig lenge, så det var godt for både oss og ham. Han har nemlig ikke sovet så mye i det siste!

Som dere kanskje ser gjorde vi det veldig enkelt og bruker vi rett og slett søppelposer i stedet for å måtte dra på kjøpesenteret for å kjøpe nye pappesker! Funker faktisk veldig greit.

Selv om vi bare har bodd her siden Januar så føles det så hjemme her, det er litt merkelig at dette er slutten og at det er nest siste natten i denne leiligheten i dag. Har funnet igjen så mye mens jeg har pakket på soverommet vårt. Det første kjedet jeg fikk i gave av Fredrik helt i starten av forholdet vårt (dere kan muligens se at jeg har det på meg på bildene?), boken jeg skrev i når jeg var gravid med tilhørende bilder fra de første ultralydene (tenk at Leo har vært 5 mm liten?!) og en god del klær. Fant også igjen en del penger i gamle bukselommer og lommebøker, og den følelsen er jo helt herlig! Det er som en gave til meg, fra meg.

Jeg er definitivt ingen flyttemenneske, og det verste marerittet mitt må være å måtte flytte rundt i hytt og pine. Nå blir vi boende i den nye leiligheten frem til vi kjøper noe eget! 

Føler jeg bare blogger om flyttingen om dagen, så skal unnlate det i morgen så dere får en liten pause fra det! Ønsker dere en flott dag, håper den ikke har vært så alt for ille selv om det er mandag!

DET FØLES SÅ BRA!

Hei alle dere! Håper lørdagen deres hittil har vært super.

Her er det småkaotisk i og med at det er 3 dager til vi flytter. Kjenner at jeg er så ekstremt gira nå!! Vi gleder oss helt vilt, er til og med sikker på at jeg hørte et "ja" når jeg spurte Leo om han gledet seg i stad ;-)Rommet til Leo skal vi ikke begynne på før i morgen, så jeg har gått løs på soverommet vårt nå i dag. Det meste ligger enda på soverommet vårt i sengen vår fordi jeg ikke har kommet så langt at jeg har båret det ut i stuen. Jeg har også rukket å bestilt nytt tv bord, og noen stoler. Vi har endelig fått kjøpt spisestue som står klar i den nye leiligheten, og nå mangler vi kun nattbord, dekor, og flere småmøbler. Samt vippestol til Leo og sete til tripp trapp stolen hans. Det blir bra!

Nå er det ca et år siden Fredrik og jeg flyttet sammen. Men han kunne ikke skifte adresse etc til den forrige leiligheten vi bodde i, så den sto kun på meg. Det har vært morsomt, men også utfordrende. Vi er to veldig ulike personer, derfor er det egentlig litt rart at vi passer så godt sammen. Jeg angrer ikke på at jeg flyttet ut som 16-åring, og jeg er fryktelig glad jeg gjorde det. 

Nå i dag har Leo vært veldig utfordrende. Fredrik dro ut en tur rundt 5 tiden, og Leo har siden da vært ganske umulig. Men nå ser det ut som han endelig sovner, og da skal jeg fortsette pakkingen. Håper alle får en fin kveld videre, vi snakkes senere!

VÅRT NYE HJEM!

Hei alle sammen ♥

I dag har Leo og jeg hatt kosedag hjemme, i og med at Fredrik var på skolen igjen etter en lengre sykdomsperiode! Det var helt greit å være tilbake i gamle rutiner igjen, og det tror jeg Leo også synes. Vi trillet en tur ute i det grufulle været og til butikken, og har ellers bare tilbrakt dagen her hjemme. 

Leo ligger nå og sover litt, litt rart ettersom han pleier å sove såpass mye om natten at han ikke sover så mye på dagtid. Samtidig litt greit også, ettersom det må til å få ryddet litt opp her, og vi vil jo helst ikke gjøre det når han er våken og trenger kos og oppmerksomhet!

Nå har det jo seg egentlig slik at jeg skulle dra til Gjøvik i dag, men det ble utsatt til imorgen. Det blir veldig godt å se alle venner og familie igjen! Gleder meg masse. Dermed drar jeg imorgen tidlig, og blir nok kanskje en eller to dager ekstra etter helgen. Mens jeg er borte skal det være visninger i leiligheten vi bor i nå! Nå er det jo omtrent akkurat en måned til vi flytter inn i den nye også. Nå jeg virkelig begynne å finne nye møbler!

Her er en liten smakebit på det nye hjemmet vårt! Det blir fint å vise dere alt når vi har fått flyttet og innredet ♥

Mitt nye blogghjørne? ♥Rart vi gleder oss eller? 

Nå skal jeg begynne på middagen og etter hvert få ryddet litt her! Senere i kveld skal jeg få tatt meg en tur til tanten og søskenbarnet mitt, håper dere har hatt en strålende dag hittil. Vi snakkes selvsagt senere i dag ♥ Ja, og forresten! For videoer av Leo, flere bilder, og for å følge litt tettere på oss; følg meg på min private instagramkonto HER!

NYE BILDER AV BABYROMMET

God formiddag, dere ♥

Da har vi for en stund siden kommet hjem fra forundersøkelsen på sykehuset og den tok omkring 2 timer. Jeg tok blodprøver, snakket med turnus-, anestesilege og sykepleier. Målte også blodtrykk gjentatte ganger og gikk igjennom en rekke spørsmål og undersøkelser. Vi gikk også gjennom hele operasjonen og hvordan den vil foregå, hvilke type smertelindring jeg vil bli gitt og så videre. Vi snakket også litt om hvordan det vil bli hvis fødselen starter før den avtalte datoen, og litt om tiden etter fødsel. Føler meg veldig trygg og i gode hender, og har fått svar på alt jeg lurte på! 

Formen er fortsatt ganske dårlig, og det er så utrolig kjipt! Men regner med at litt ekstra søvn vil hjelpe i løpet av dagen. Jeg har siden vi kom hjem fått ordnet det aller siste på rommet til gutten vår, og tenkte derfor å vise dere det nå! Jeg er veldig klar over at jeg har delt ekstremt mange bilder av de forskjellige tingene på rommet hans (så dere har lov til å være litt lei altså), men siden det nå er helt ferdig og flere av dere ønsket å se det helt ferdige resultatet så viser jeg dere allikevel ♥ 

 

 

 


 

 

 

 
 

 Senere i dag skal vi på middag til tanta mi, og frem til da skal vi tilbringe tid med mamma før hun drar hjem til Gjøvik igjen senere i ettermiddag! Det er jo allerede onsdag i morgen, utrolig rart hvordan tiden flyr. Nyt dagen, dere ♥

DETALJER

God formiddag, flotte lesere!

Det er utrolig koselig å snakke med leserene mine, og jeg setter så stor pris på at dere sender meg koselige meldinger og fine ord. Det er så hyggelig å få så utrolig mange fine tilbakemeldinger! Men jeg vil gjerne svare dere på noen spørsmål nå gjennom bloggen, siden det er noen spørsmål som går veldig igjen når jeg får meldinger på blant annet Facebook.

"Hvordan fant du ut at du var gravid?" Det kan du lese om HER. Jeg kan dessverre ikke svare alle sammen på spørsmål som dette, da det ville tatt så ekstremt mye tid, men det står godt forklart i innlegget mitt.

"Jeg har hatt sex med kjæresten min uten å beskytte meg, kan jeg være gravid?" JA. Selvsagt kan du det. Men jeg er ingen lege, jeg er en 16-åring, og jeg vil ikke kunne klare å finne ut om du er gravid eller ikke ved å snakke med deg. Som jeg også pleier å skrive til dere som spør meg om dette, så råder jeg dere som mistenker at dere er gravide til å ta en test, eventuelt ta en tur til legen. 

"Hvilke symptomer hadde du? Jeg tror jeg er gravid.." Jeg mistenkte aldri at jeg var gravid, men som jeg har skrevet her tidligere dro jeg til legen grunnet magesmerter og fikk bekreftet at jeg var gravid. Jeg hadde med andre ord kun magesmerter som symptom.

Håper det er svar dere er fornøyde med! Skulle som sagt gjerne svart alle av dere utfyllende på meldinger, men da ville jeg fått lite tid til annet. Jeg prøver allikevel å svare alle så godt jeg bare kan ♥

Uansett, jeg er akkurat hjemme fra en liten bytur! Dere husker jeg fortalte om snøstormen i dag tidlig? Vel, nå er det plutselig strålende sol. Jaja, jeg klager ikke! Blir i så mye bedre humør når det er fint vær ute. Ganske typisk at det blir flott vær med en gang jeg kommer inn døren hjemme da. Tenkte uansett å vise dere litt nye detaljer fra rommet til babyen, veldig mye babyting på bloggen om dagen, men jeg klarer bare ikke la være! Husk at det  bare er å spørre i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på.


 
Fredrik kom for ikke så lenge siden hjem fra skolen, så nå tenkte jeg å starte å lage middag straks, så håper jeg alle får en flott mandag videre ♥

TIL BABYROMMET

Hei dere, og god kveld ♥

Nok en dag er straks over. Eller, over og over, mulig det bare føles slik når man blir trøtt klokken 5 om ettermiddagen..?

Jeg vet jeg har en del gravide lesere, og lesere med barn, derfor tenkte jeg å tipse dere om fine ting til barnerommet som jeg har funnet på nett. Noe av dette har jeg faktisk planer om å bestille meg selv, og noe har jeg fra før. 

 

Baby boks til oppbevaring av småting i blå HER ♥ Baby boks til oppbevaring av småting i rosa HER ♥ Spilledåse i rosa HER ♥ Spilledåse i blå HER ♥

 
 

Spare-elefant i blå HER ♥ Spare-elefant i rosa HER ♥ Obaby uro i blå HER ♥ Obaby uro i rosa HER ♥ (det er denne uroen jeg har i beige)

 
 

Elefantkosedyr i blå HER ♥ Elefantkosedyr i rosa HER ♥ Kahler omaggio vase i rosa HER ♥ Kahler omaggio vase i blå HER 

 

Ellers håper jeg dere har hatt en strålende fin dag! I morgen er det jammen meg fredag igjen, det føles jo ut som det var fredag kun for noen timer siden. Nå skal jeg ordne meg litt mat, se bloggerne og så legge meg litt tidlig. Håper alle får en fin kveld, så snakkes vi i morgen.

- Innlegget er ikke sponset, da ville det vært merket tydelig.

HJEMMET VÅRT

God ettermiddag dere! 

Nå har det seg slik at jeg egentlig skulle bytte plattform, men ombestemte meg i siste øyeblikk. Mulig jeg gjør noe dumt, men penger skal ikke bestemme alt. Ved å ta denne avgjørelsen å bli her til tross for at jeg ikke får en eneste krone for å blogge her (foreløpig), håper jeg kan være med å vise dere at jeg faktisk ikke blogger på grunn av penger og klikk, men fordi jeg oppriktig ønsker å hjelpe andre i samme situasjon. 

Jeg har derfor hatt en ganske stressende dag, men klarer å se at ting blir litt lysere nå. Det er vanskelig når man får så mange gode tilbud! Men jeg trives også godt her på på blogg.no, og ønsker å fortsette reisen min her. 

Uansett, det er så utrolig kjedelig med dårlig vær i dag! Jeg er nærmest avhengig av fint sollys ute når jeg tar bilder inne, men tror bildene ble ganske OK allikevel. Jeg tenkte nemlig å vise dere deler av hjemmet vårt i dag! Det har vært så etterspurt, så jeg håper bildene lever opp til forventningene deres ♥ Siden vi ikke er 100% ferdige med alt viser jeg kun deler av leiligheten, noe har dere garantert sett tidligere, men jaja!

  

 

 
 

 

 

 

Flere bilder fra Leo sitt rom kan du se HER ♥

Håper dere har en fantastisk dag videre, så snakkes vi!

LEILIGHETEN VÅR

Hei, dere!

 

I dag skal jeg til Gjøvik for å besøke familien min, samt feire bursdagen til moren min på lørdag. Fredrik blir hjemme i leiligheten vår i helgen mens jeg er bortreist, så det blir kun jeg som reiser denne gangen. Vi har jo tross alt godt av å være litt fra hverandre også!

Siden det er så mange som ønsker å se bilder av hele leiligheten, tenkte jeg å vise dere den i dag. På disse bildene hadde vi ikke startet å innrede en gang (tatt før vi i det hele tatt flyttet inn) men tenkte det kunne være morsomt å se hvordan den så ut før, og at jeg da igjen legger ut bilder av den når vi er ferdig med å innrede. Om dere ønsker det da, så klart!

 

 

Deler av stuen og inngangspartiet.

deler av utsikten fra stuen.

 

Deler av badet.

 

Deler av badet og gangen inn til soverommene og kjøkken/stue.

 

Kjøkken og deler av inngangspartiet og gangen inn til soverommene.

Om dere ønsker å se mer av nyere bilder av leiligheten (der den der delvis møblert) kan dere se innleggene HER og HER. Rommet til Leo har jeg ingen "før" bilder av, men rommet hans har jeg vist dere på bloggen tidligere, og innlegget finner du HER.

Ellers i dag har jeg følt meg litt dårlig, men regner med at jeg føler meg bedre utover dagen. 6 uker igjen til termin i dag er det også ♥ Forresten, intervjuet jeg gjorde med Østlands-posten er ute på nettsiden deres, og dere kan lese det HER! Det er også en egen side med intervjuet i papirutgaven!
Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger så langt, jeg setter så stor pris på alt dere tar dere tid til å kommentere i kommentarfeltet ♥ Vi snakkes senere!

LITT NYTT

God ettermiddag dere!!

I går kveld kom moren min og lillesøsteren min hit til Larvik for å tilbringe litt tid med meg i helgen. Vi har derfor vært på barnas hus i Tønsberg i dag og blant annet kjøpt dagseng til lillemann. Har også fått kjøpt en del nytt til stuen, noe som absolutt var nødvendig. Jeg kjøpte egentlig sofabord før jeg kjøpte sofa, noe som i grunn var veldig dumt, da det viste seg at bordet ikke passet inn i det hele tatt. Men har fått byttet det ut nå, og nyter å innrede hjemmet vårt.

Jeg har i grunn kommet til det stadiet i graviditeten da alt er et slit. Magen er i veien, ekstremt tungt å bøye seg, og alt fysisk er slitsomt (vel, nesten i hvert fall). Men det er uansett viktig at jeg kommer meg ut hver dag, noe jeg sørger for å få gjort uansett hvor lite lyst jeg har.

Vi er jo selvsagt ikke ferdig med å innrede alt her, men det er så godt å se at ting hvert fall begynner å falle på plass. Badet er så og si ferdig, rommet til Leo er ferdig, og stuen er halvveis ferdig. Rommet vårt derimot er veldig langt fra ferdig, men det blir heldigvis i orden i løpet av den neste uken.

 

 

Er helt forelsket i det lille trehuset vi har i vinduskarmen vår!

 

 
Dagsengen vi kjøpte ble en Monica troll vugge. Synes den passet perfekt inn i den ellers halvferdige stuen vår. Jeg venter heldigvis en pakke med blant annet hyller fra drlykke som er forventet levert innen neste uke!


Ellers har jeg hatt en kjempekoselig dag hittil, og det er veldig godt å ha familie i nærheten. Jeg har også kjøpt valentinesgave til Fredrik (litt tidlig ute kan man si) i dag, og resten av dagen skal bli brukt til avslapning og god mat. Håper dere alle har en flott lørdag, så snakkes vi i morgen ♥

BABYROMMET

Hei og god formiddag alle sammen!

I dag var jeg oppe tidlig, i likhet med de fleste andre dager, og svangerskapskvalmen er igjen tilbake. Utrolig kjedelig, men kan trøste meg med at jeg har hatt en god pause fra den de siste ukene, og at jeg snart er ferdig allikevel, så skal klare meg gjennom de siste ukene! Har det ellers veldig bra om dagen, og merker at jeg ikke er like utålmodig som tidligere. Det er jo tross alt ikke lenge igjen til Leo ikke er i magen min lenger, derfor tror jeg også det er viktig at jeg nyter de siste ukene med alenetid.

Siden jeg derfor blir inne i dag på grunn av formen min, tenkte jeg å vise dere rommet til babyen. Det er riktig nok ikke helt ferdig, men har gledet meg sånn til å vise dere det, så nå klarte jeg ikke holde meg lenger! Mangler en lampe, gyngestolen som skal stå i hjørnet der hvor krakken står nå, og å sette opp gardinene/gardinstenger. Eventuelt bilder på veggen eller en liten hylle. Allikevel veldig godt å stort sett være ferdig, er selv veldig fornøyd med hvordan det har blitt så langt!

 

 

 

  

 

 


 

 

 

 

 Så, hva synes dere?

Har sett at de fleste av dere ønsker at jeg skriver flere hverdagsinnlegg, dette skal jeg selvsagt prøve å få til! Vil også legge ut bilder av leiligheten (som også er etterspurt) etterhvert som ting kommer på plass her. Vi snakkes senere flotte lesere ♥