hits

REKLAME

EN VIKTIG FORSKJELL

Reklame | Matsmart

Etter jeg ble mamma var det mye av tankene mine som forandret seg stort, og på mange måter fikk jeg ikke bare barn - men også et nytt syn på verden rundt meg. Det høres veldig klisje ut, men slik var det for meg. Jeg begynte å tenke, bekymre meg og reflektere rundt ting jeg aldri før hadde tenkt noe særlig over. Især når det kommer til miljøutfordringer, siden barna mine skal vokse opp på denne jorden de også.

// Rabattkode finner du nederst i blogginnlegget

Jeg tror at dersom jeg ikke hadde blitt mamma, så hadde jeg nok heller aldri blitt så bevisst på mitt eget forbruk, eller endt opp med å bli veganer for dyrene og for miljøet vårt - men man er ikke nødt til å gjøre slike markante endringer i livet for å bidra, det aller viktigste er jo å tenke på miljøet, være sitt ansvar bevisst, og huske på at alle kan gjøre noe. Og det er akkurat det jeg tenkte jeg skulle skrive litt om i dag - for jeg har fått muligheten til å tipse dere om en helt genial nettside som gjør at du kan handle alt fra mat til hygieneartikler som har utgått best-før dato, til en svært rabattert pris. Det er en vinn-vinn situasjon, hvor man sparer mye penger på å kjøpe ting man ellers ville ha kjøpt til fullpris i matbutikken likevel, og samtidig være med på å redusere matsvinnet vårt og gjøre noe bra for miljøet.

Matsmart ble startet av en matbutikk-eier som så seg lei av å måtte kaste så mye mat, uke etter uke. I stedet for å kaste maten begynte han å selge til rabatterte priser, og det ble så populært blant kundene at han bestemte seg for å ta idéen online, for å kunne gi hele Sveriges befolkning samme mulighet. Og nå har Matsmart også vært i Norge i ett år!

1/3 av all mat som produseres i verden kastes (hvor vanvittig er ikke det i en verden hvor barn fortsatt dør av sult?!) hvorav en stor del kastes helt unødvendig og Matsmarts mål er å bidra til at mindre mat kastes.

Det er viktig å påpeke at det er en vesentlig stor forskjell på best-før-dato og siste forbruksdato - om en vare er merket med best-før dato, betyr ikke det at varen ikke kan spises eller brukes etter den gitte datoen. Best-før-dato er kun en anbefaling fra produsentene der de garanterer samme kvalitet på varen som ved forpakning. Varen blir ikke på noen som helst måte automatisk dårlig når best-før datoen er passert, og varene kan gjerne holde seg opptil flere år etter passert best-før-dato. Siste forbruksdag derimot brukes gjerne på ferskvarer og dette er varer som kan være en helserisiko å spise dersom det går for lang tid etter at den har passert siste forbruksdag. Viktig å notere seg forskjellen altså!

Her hjemme har vi egentlig sluttet litt med å se på datomerkingen, og lukter/ser/smaker på varen før den eventuelt blir kastet. Før gjorde jeg ikke dette, og etter at vi begynte med det innså jeg fort hvor mye mat jeg kan ha kastet som egentlig ikke var dårlig, men som kun hadde passert best-før-datoen.

På Matsmart har de som sagt veldig mye forskjellig: Babymat og grøt, godteri, snacks, våtservietter, vaskemidler, krydder, pasta, juice, proteinbarer - for å nevne noe. De tar også inn nye varer fortløpende, fordi Matsmart kjøper opp mat fra matprodusentene av korte/utgåtte best før-datoer, bytte av forpakning, varer med «skjønnhetsfeil» og så videre. Som dere kanskje har sett på bildene ovenfor fikk jeg til og med handlet veganske varer som feks rismelk - det synes jeg er så bra!

Her kan dere se hvor mye jeg sparte på det jeg handlet av varer, og hvor mye det ville kostet meg dersom jeg skulle kjøpt det til fullpris i butikk. I matbutikken måtte jeg ha betalt 846 kroner, men på Matsmart ble det 346 kroner istedenfor. 500 kr mindre, altså. 

Varene sendes fra Sverige, og man trenger ikke å tenke på tollgrensen som er på 350,- fordi det ikke er noen andre kostnader enn sluttsummen man ser når man er kommet til kassen i nettbutikken. Fraktkostnaden er på 89,- Jeg har også fått lov til å dele ut en rabattkode til dere som gjelder i en uke fra dette blogginnlegget er publisert, om dere handler for over 350,- får dere 89,- kroner i rabatt. Koden er Mammasom16, og du kan klikke HER for å komme til nettbutikken.

Ved å handle hos Matsmart har alle mulighet til å gjøre noe bra for miljøet, og i 2017 reddet Nordmenn i samarbeid med Matsmart 58 tonn mat! Jeg håper antallet øker i 2018 og skal definitivt gjøre min del.

Ha en fin søndag videre!

EN FEIL MAN BARE GJØR ÈN GANG!

Annonse: Askeladden navnelapper

Er det en ting vi har merket siden Leo begynte i barnehagen, så er det hvor ekstremt fort barna vokser, hvor ofte de trenger nytt utstyr og klær, og hvor viktig det er å merke med navn på alle eiendeler. Og da mener jeg virkelig alt! Vi merket kun klær og utstyr med penn i starten, og det er en feil man bare gjør en gang for å si det sånn. Haha! Det var til og med enkelte nyinnkjøpte ting vi glemte å merke da vi var ferske barnehageforeldre, og da har man jo virkelig klart det. Da blir tingene borte, akkurat det fant vi ut av ganske fort!

Strykefrie navnelapper fra Askeladden er favoritten vår når det kommer til merking av barnehagetøy, og har de beste merkelappene på markedet. Det er disse vi bruker når vi merker tingene til Leo i barnehagen - og som vi garantert også kommer til å bruke på minstemann sine ting når han begynner i barnehagen neste høst. Merkelappene til Askeladden er som sagt strykefrie, hvilket betyr at du kan feste dem på klær og utstyr like lett som et klistremerke. De kan festes på alt fra matbokser til vinterdresser, det eneste man er nødt til å huske på er at merkelappen  festes på vaskeanvisningen for at den skal sitte ordentlig når det kommer til tøy og sko. Når man har festet dem, kan man etter 24 timer til og med vaske klærne på 60 grader uten at det gjør noe.

Askeladden navnelapper har bredt utvalg av farger og tema på lappene man kan velge fra. Jeg nevner i fleng: Ulike disneyfigurer som Mikke Mus, Vaiana, Frost og Ole Brumm - samt (Båten) Elias, Hello Kitty, og masse mer. Nå har de til og med fått inn i Mummi tema! Leo ble mildt sagt i ekstase da disse kom hjem i postkassen vår, jeg ble nesten litt nostalgisk og tenkte tilbake på min egen barndom og hvor glad jeg var i Mummitrollet selv! Nettsiden deres er forresten veldig oversiktlig og brukervennlig, så det er både enkelt og fort gjort å bestille. Enda enklere blir det også når det kun er 1-3 dager leveringstid. 

Jeg har en liten mistanke om at jeg har snakket litt i overkant mye om merking av klær den siste tiden her hjemme, for da jeg kjøpte ny vinterjakke til Leo for en liten stund tilbake så fant han frem navnelappene våre. "Mamma hjelpe Leo?" spurte han der han satt på gulvet med den nye vinterjakken sin. Barn får med seg mye mer enn man skulle tro altså!

Om du vil bestille dine egne navnelapper så kan du klikke HER for å komme til nettsiden og utvalget deres. Jeg både håper og har stor tro på at dere vil bli like fornøyde som det jeg er! Forresten: Det kommer snart en konkurranse hvor du kan vinne to sett med valgfrie navnelapper på min Instagram @Mammasom16 - så følg med der!

Ønsker dere alle en riktig fin 1. nyttårsdag videre!

SVARET PÅ NOE MANGE HAR LURT PÅ!

Samarbeid

Hei alle sammen!

Nå har barna kommet seg i seng, og vi har hatt besøk av søsteren min et par dager. Det er siste kvelden hennes med oss i dag, det har gått så fort siden hun kom hit på besøk på onsdagen. I løpet av disse dagene har hun i hvert fall fått masse tid med nevøene sine, og det er veldig koselig. Nå er det snart tid for taco her hjemme, noe både Fredrik og jeg har gledet oss til hele uken. Haha! Snakk om se de små gledene i livet, dere. Men det er jo så koselig å få litt tid sammen som noe annet enn bare "mamma og pappa" mellom slagene her. Fredagene her hjemme er alltid så koselige, og i dag blir nok intet unntak ♥

(Sponset innhold) Jeg tenkte forresten endelig å få svart på et spørsmål som har blitt stilt ett tusen ganger siden første gangen jeg la ut bilde av den på bloggen. Nemlig angående sofaen vår! Vi har blitt så glad i den, og den passer perfekt med barn siden den er så mørk. Hvit sofa med barn er jo det største marerittet jeg kan tenke meg, haha!  Den er også passe stor og veldig behagelig. Men! Veldig mange har lurt på hvor den er fra, og jeg tror jeg har svart tidligere at jeg trodde den var fra en av de standar, dyre møbelbutikkene her i Norge.

Jeg er ganske usikker på om de selger den lenger, men nå har jeg funnet en nettside som selger sofaer til en veldig rimelige penge, med veldig god service, og flere lignende av sofaen vi har som så mange har spurt etter! Nettsiden jeg snakker om selger blant annet mange sovesofaer (Direktelink) som er veldig like den vi har, og som samtidig har en utrolig fin pris. Jeg vet i hvert fall hvor vi skal kjøpe vår neste sofa! Disse er som sagt sovesofaer, og når de er like fine som den vi har nå som ikke er sovesofa - så blir det utvilsomt en slik når vi skal ha ny sofa. Da kan vi ha flere overnattingsbesøk av familie og nære venner, selv om ikke har noen gjesterom. Akkurat nå har de stort salg på mange av disse sovesofaene også!

Nå skal vi nyte fredagskvelden. Jeg ønsker alle sammen en fantastisk helg!

EN SKIKKELIG GLADNYHET!

Annonse

Hei dere! Nå skal Fredrik, Leo, Noah og jeg straks ut. Hele familien på tur! Det blir veldig koselig. Men før det måtte jeg bare innom for en dele en skikkelig gladnyhet med dere her på bloggen!


For nå er sommersalget til Kidsbrandstore.no i gang! Det vil si 25-60% rabatt på ALT i hele nettbutikken! Jeg har i tillegg fått muligheten til å gi dere en rabattkode som gir ytterligere 15% avslag! Kidsbrandstore er Nordens aller største ungdomsbutikk på nett, og der finner du kjente og verdensledende merker som Ralph Lauren, Gant, Hilfiger, og Lyle & Scott. Masse fint tøy til en veldig fin pris!

Nå som sommeren er i gang passer det jo helt perfekt å fornye garderoben til barna, og Kidsbrandstore.no (Direktelink) har et stort utvalg av utrolig mye fint sommertøy til barn og ungdom av kjempegod kvalitet. De er opptatt av nettopp kvalitet og tilgjengelighet, og det ser man raskt etter en tur i nettbutikken deres. Selv handler jeg utrolig mye klær til barna på nett, det er jo så lettvint, og gjøres enkelt hjemmefra. Kidsbrandstore.no har rask levering og gratis retur, og prisene er helt supre - spesielt nå som det er sommersalg og store rabatter!
Klikk HER for å komme til salget! PS: Rabattkoden "15EKSTRA" som gir ytterligere 15% rabatt på salget, varer kun ut søndag! Nå får jeg ta med meg barna ut i solen! Jeg håper dere får en nydelig dag videre ♥

GODE NYHETER!

Annonse

Hei alle sammen! Da er vi trygt plassert på hytta på fjellet, vi storkoser oss og nyter påsken. Jeg har faktisk ikke helt klart å innse at det faktisk er påske enda.

Det er virkelig helt herlig med et lite avbrekk fra hverdagen - den kan jo bli ganske så ensformig når man har små barn og alt som følger med. Selv om jeg absolutt er veldig glad i hverdagen vår - så merker vi at vi hadde godt av å komme oss bort litt. Det skjer jo ikke akkurat så fryktelig ofte! Hytta vår ligger utrolig fint til på fjellet, så det å få på ullundertøy, ta på oss tøfler og nyte tid med barna er bare det beste som finnes. Leo elsker jo simpelthen også å være ute, så det passer oss midt i blinken nå som vi er på fjellet. Barna har det så flott her oppe, og vi har virkelig fått en fantastisk start på ferien.

I dag har jeg fått muligheten til å dele noen gode nyheter med dere! Nå i dag starter nemlig midseasonsale hos Nordens største ungdomsbutikk på nett, Kidsbrandstore.no (Klikk på navnet for å komme til nettbutikken deres) det vil si at i en uke fra nå av er det opp til hele 60% rabatt på nesten hele nettbutikken! Der finner du kjente og verdensledende merker som Ralph Lauren, Gant, Hilfiger, og Lyle & Scott.

Nå frem mot sommeren passer det jo helt perfekt å fornye garderoben til barna, og Kidsbrandstore.no har allerede blant annet et stort utvalg av utrolig mye fint sommertøy til barn og ungdom av kjempegod kvalitet. Det er jo kun to måneder igjen til juni og til sommeren er i gang! De er opptatt av nettopp kvalitet og tilgjengelighet, og det ser man raskt etter en tur i nettbutikken deres. Selv handler jeg utrolig mye klær til barna på nett, det er jo så lettvint, og gjøres enkelt hjemmefra. Kidsbrandstore.no har rask levering og gratis retur, og prisene er helt supre - især nå som det store salget er i gang! Nå håper jeg dere har fått en like fin start på påsken som det har vi, så snakkes vi selvfølgelig litt senere ♥ Ønsker dere en herlig torsdag videre!

KUN DET BESTE ER GODT NOK!

Annonse

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg tror vi har forsøkt alle bleietypene som finnes på markedet i dag. Jeg tror mange småbarnsforeldre der ute kan kjenne seg igjen i akkurat dét. En bleietype er for kort i ryggen, den andre holder ikke tett nok, og den tredje har dårlig passform. Etter å ha oppdaget Libero Touch, har vi aldri gått tilbake til noe annet. Ingen flere lekkasjer! Bleien gir til og med en like god passform til den utforskende og nysgjerrige babyen, som til den aktive to-åringen. 

Det er hverdager det er flest av, og ingen dager er like. Virkeligheten til småbarnsforeldre preges av at hver dag er ulik - alt avhengig av barna og alt de rare de kan finne på. Som mamma bekymrer jeg meg i overkant mye om alt og ingenting - og i en travel hverdag med små barn skal man ikke trenge å bekymre seg for om bleien holder tett, eller om bleien fungerer optimalt. Libero sine bleier gjennomgår strenge kvalitetskontroller og er av kvalitet du kan stole på. Libero Touch er en bleie som virkelig holder det den lover, og som derfor er med på å gjøre hverdagen som småbarnsforeldre litt enklere!


Hverdagen og virkeligheten er full av utfordringer for småbarnforeldre og de små barna. Nettopp derfor hjelper det med produkter til barna som skal gjøre hverdagen litt bedre. Libero Touch er Libero sin premium bleie, blant annet den mykeste bleien de har. Les gjerne mer om bleien ved å klikke HER Bleien er unik på markedet, og er utviklet med tanke på barnets behov. Den er silkemyk, pålitelig og høyst funksjonell, og passer perfekt for følsom og sart barnehud som kun fortjener det aller beste.


Libero hadde i høst Nordens største bleietest med Libero Touch. Foreldre fra hele Norden fikk teste Libero Touch i sin hverdag og i sin virkelighet. Resultatet av denne testen er nå klar, og 56918 av 63078 foreldre i Norden anbefaler Libero Touch! Som Nordens største bleietest viser, er vi ikke alene om å sverge til Libero touch. Du kan lese mer om resultatet av testen, og hvorfor så mange som 9 av 10 foreldre anbefaler Libero Touch, ved å klikke HER!

DEN NYE FAVORITTEN!

Sponset innhold

Barn lærer best når de får leke og utfolde seg i sitt eget tempo, på sin egen måte. Her har dere Leo sin nye bestevenn og favoritt-leke!

Vi vet jo hvor viktig lek er for barnets utvikling, derfor er det så utrolig morsomt å finne leker som barnet har ekstra stor glede av! Jeg husker enda mine favorittleker fra barndommen, og hvordan jeg alltid dro de med meg over alt hvor jeg gikk. I sengen min når jeg sov om natten, og ved siden av meg i bilen med eget setebelte på. Det er kanskje lett å glemme at det man ser tilbake på som "bare lek og moro" fra barndommen, egentlig er så mye mer enn bare det!

"Laugh and learn" bamsen fra Fisher Price har vært favoritten til Leo helt siden vi fikk den i hus. Denne leken er beregnet for barn fra 6 til 36 måneder, og læreinnholdet endres ettersom barnet vokser! Den har 3 nivåer, hvorav det første er fra 6 måneders alder og har fokus på de første ordene, morsomme lyder, og enkle sanger. Barnet kan trykke på valpens kroppsdeler for å høre og utforske. Nivå 2 er fra 12 måneder og utover, og oppfordrer til videre læring og utvikling med lek og sang på et litt høyere nivå. Dette nivået påvirker blant annet også til å få barnet til å finne og identifisere farger og kroppsdeler!
Nivå 3, som er det siste nivået, er beregnet fra 18 måneder og utover. På dette stadiet er lekebamsen mer som en ny lekevenn for barnet, valpen oppmuntrer og oppfordrer til fantasilek, klemmer, og vennskap.

Nivåene endrer du kjapt ved å klikke på bamsens høyre fot. Så enkelt! Dette er med andre ord en leke man kan ha lenge, og som barnet har like stor glede og utbytte av hele tiden allerede fra 6-måneders alder. Med over 50 innebygde syng-med-sanger, setninger, og melodier er det ingen mangel på variasjon!

Vi opplever allerede at Leo har stor glede av den nye favorittleken, med dans, sang og masse latter - og med alle fordelene lek har for barns utvikling.

Klikk HER for å komme til Fisher Price sin nettside!

HVA ER HEMMELIGHETEN?

Annonse

Hei, og god kveld til dere alle! Fikk dere med dere dette blogginnlegget som ble postet for en uke siden? Her kommer det i hvert fall en gang til, så jeg er sikre på at dere får med dere det gode tilbudet! 

Som dere sikkert har sett gjennom bloggen - Har jeg vært en av de heldige når det kommer til huden min. Jeg har aldri hatt mye kviser eller uren hud, faktisk så sjeldent at jeg nesten har blitt overrasket når det en sjelden gang har oppstått. Nå som jeg er gravid igjen, har det naturligvis hendt at jeg har fått mer uren hud - noe som er typisk når man går gravid. Men det er jo så kjipt likevel, og jeg merker at selvtilliten er så mye dårligere de dagene jeg har dårlig hud, noe jeg er sikker på at mange kan kjenne seg igjen i. Nå har jeg heldigvis funnet noe som kan hjelpe meg å bli kvitt problemet!
Hudrensen heter The incredible face gel og er fra merket Maybeauty. Dere har garantert sett dette produktet på andre nettsider også, og det er ikke uten grunn! Akkurat nå er det den eneste hudrensen jeg har i hus, og den hjelper meg hver morgen etter når jeg har sovnet med Leo i sengen med sminken på og våkner dagen etter med uren hud.

Dessverre hender det ofte for tiden at jeg sovner om kvelden med sminke på, i en travel hverdag med ettåringen min og babyen i magen sovner jeg bare jeg legger meg på sofaen med Leo for å se på tv. Og da er det veldig betryggende å vite at face gelen hjelper meg slik at huden min er like fin dagen etter!

Det er veldig enkelt å bruke face gelen, du bare påfører den og masserer den inn i huden, der du føler du har hudormer eller urenheter - Og allerede da ser du hvordan du fjerner døde hudceller og hvordan den etterlater huden. Myk som babyhud, og den føles frisk og veldig ren i lang tid etter! 

Her ser dere tydelig hvordan de døde hudcellene enkelt fjernes med denne hudrensen!
Bare se hvor ren huden min blir! Etterpå liker jeg å skylle av huden med lunkent vann. Heldigvis tar det ikke lang tid, det er ikke en hudrens du bare må sitte med i så og så lang tid - og det er helt avgjørende for meg når jeg ikke akkurat har mye tid til overs for å bruke foran speilet om morgenen, men når jeg likevel ønsker ren hud som er fri fra døde hudceller, olje og hudormer.

Hvis du også har lyst til å teste produktet får du det med hele 30% rabatt hvis du bruker rabattkoden mammasom30 som jeg har til dere lesere! Eller så kan dere klikke HER. og den er automatisk aktivert når du klikker på linken! 

Og gi meg gjerne beskjed når dere har testet ut produktet - Jeg er sikre på at dere kommer til å bli like fornøyde som jeg er!

Klem. Ha en super mandagskveld videre ♥

HVA ER HEMMELIGHETEN?

Annonse

Som dere sikkert har sett gjennom bloggen - Har jeg vært en av de heldige når det kommer til huden min. Jeg har aldri hatt mye kviser eller uren hud, faktisk så sjeldent at jeg nesten har blitt overrasket når det en sjelden gang har oppstått. Nå som jeg er gravid igjen, har det naturligvis hendt at jeg har fått mer uren hud - noe som er typisk når man går gravid. Men det er jo så kjipt likevel, og jeg merker at selvtilliten er så mye dårligere de dagene jeg har dårlig hud, noe jeg er sikker på at mange kan kjenne seg igjen i. Nå har jeg heldigvis funnet noe som kan hjelpe meg å bli kvitt problemet!

Hudrensen heter The incredible face gel og er fra merket Maybeauty. Dere har garantert sett dette produktet på andre nettsider også, og det er ikke uten grunn! Akkurat nå er det den eneste hudrensen jeg har i hus, og den hjelper meg hver morgen etter når jeg har sovnet med Leo i sengen med sminken på og våkner dagen etter med uren hud.

Dessverre hender det ofte for tiden at jeg sovner om kvelden med sminke på, i en travel hverdag med ettåringen min og babyen i magen sovner jeg bare jeg legger meg på sofaen med Leo for å se på tv. Og da er det veldig betryggende å vite at face gelen hjelper meg slik at huden min er like fin dagen etter!

Det er veldig enkelt å bruke face gelen, du bare påfører den og masserer den inn i huden, der du føler du har hudormer eller urenheter - Og allerede da ser du hvordan du fjerner døde hudceller og hvordan den etterlater huden. Myk som babyhud, og den føles frisk og veldig ren i lang tid etter! 

Her ser dere tydelig hvordan de døde hudcellene enkelt fjernes med denne hudrensen!
Bare se hvor ren huden min blir! Etterpå liker jeg å skylle av huden med lunkent vann. Heldigvis tar det ikke lang tid, det er ikke en hudrens du bare må sitte med i så og så lang tid - og det er helt avgjørende for meg når jeg ikke akkurat har mye tid til overs for å bruke foran speilet om morgenen, men når jeg likevel ønsker ren hud som er fri fra døde hudceller, olje og hudormer.

Hvis du også har lyst til å teste produktet får du det med hele 30% rabatt hvis du bruker rabattkoden mammasom30 som jeg har til dere lesere! Eller så kan dere klikke HER. og den er automatisk aktivert når du klikker på linken! 

Ønsker dere en super mandag, og gi meg gjerne beskjed når dere har testet ut produktet - jeg er sikker på at dere kommer til å bli like fornøyd som jeg er! ♥

DETTE HAR JEG VENTET PÅ!

Inneholder reklamelenker

Hei dere! I dag har vi hatt en rolig dag her hjemme, men jeg har vært ute på litt sommer-shopping! Startet riktig nok forrige uke på nelly.com men har i dag også vært i byen for å kjøpe det siste så vi er helt klar til sommeren her hjemme. Leo er, som dere ser på bildet under, veldig fornøyd med det han har fått hittil! Han ELSKER sommer. Og shopping.2 store badehåndklær ♥ Solkrem beregnet for små barn med solfaktor 50 ♥ To kluter til å ha med på stranden ♥ 3 sommerbodyer ♥ 2 solhatter ♥ Den ene har dere sikkert sett før? Den fikk han i gave!

Jeg prøver å venne meg til å gå på høye heler (synes det er såå fint spesielt nå på sommeren!) så prøver å gå med det så ofte jeg kan. Elsker i hvert fall disse i sort! Heldigvis klarer jeg å gå på de, for det kan jeg virkelig ikke si om alle skoene som ligger i skapet...

Sko fra nelly ♥ Skjorte fra nelly ♥ Badeshorts til Leo ♥ Sandaler til Leo ♥

Jeg har riktig nok ikke solkrem til meg selv, men måtte sikre meg DENNE sololjen som jeg fikk kjøpt HER. Og after sun i samme merke! De lukter helt himmelsk begge to, og disse har jeg brukt i flere år.

Bikini ♥ Sololje ♥ After sun ♥


Og jeg falt veldig for denne kjolen som dere får kjøpt HER ♥ Ekstremt fin og veldig sommerlig!

Puh.. Jeg kunne sikkert vist dere et drøss av kjoler jeg har kjøpt på nelly, men jeg kjenner at det holdt med et posere-i-kjole-bilde. Nok for i dag!

Håper alle har hatt en kjempefin start på sommeren! Sommerværet her ikke helt på plass enda, men regner med det dukker opp om ikke så alt for lenge. Jeg har ventet så ekstremt lenge på sommeren (Vel... Det har i hvert fall føltes slik ut!) Og nå som jeg har handlet nesten alt inn gleder meg bare enda mer til tiden fremover!

Senere i dag skal Leo og jeg ut på en liten trilletur, og så skal jeg innom ei venninne senere i kveld for å levere fra meg en bursdagsgave. Vi snakkes selvsagt senere i kveld, nå skal jeg nyte litt kyllingsalat med Fredrik før han skal avgårde! 

BABYPAKKE

Produktene er sponset


Hei alle sammen ♥

Det er veldig viktig for meg å ha en ærlig blogg, også når det gjelder reklamering for produkter. Jeg har takket nei veldig mange ganger til produkter som hair extensions, sminke og lignende, rett og slett fordi jeg ikke føler det blir riktig å reklamere for slikt gjennom den type mammablogg som jeg har valgt å skrive. Jeg ville heller aldri reklamert for noe jeg ikke hadde vært fornøyd med selv, og det er det viktig for meg at dere er klar over.

Jeg fikk i hvert fall en nydelig babypakke i posten i dag, fra en liten bedrift som heter Mynte (Direktelink til facebook siden deres) og jeg er såå fornøyd! Jeg mottok blant annet bleiepose, litt leker, dekor og sengekant. Produktene deres er håndlagede og helt nydelige! Dere kan også følge dem på instagram for å se flere bilder av produktene deres! Der heter de Myntehobby. Jeg mottok også et babynest, noe jeg lenge har tenkt på å kjøpe, i og med at Leo skal samsove med oss den første tiden! 

 

Sengekanten! Det passet egentlig veldig bra at jeg fikk denne, da jeg manglet sengekant til dagsengen hans i stuen. Utvalget deres av sengekanter kan dere finne HER

 

Babynestet! HER og HER kan du se hele utvalget deres av babynest ♥ De koster heller ikke mer enn 500,- pr stk

 

 

 

Så masse fint! Ingenting er bedre enn følelsen av å få nye ting til det kommende nye familiemedlemmet vårt.

 Ellers har jeg og Fredrik akkurat kost oss med litt pizza, og skal videre i kveld slappe av med prison break på skjermen og tid sammen ♥ Vi har enda ikke fått opp gardiner på soverommet vårt, så det blir veldig greit å få litt hjelp av mamma til det i helgen. Vi har også tenkt til å henge opp den andre tven på soverommet vårt, slik at vi har tv der også! DET blir deilig. Vil selvsagt vise dere når det er ferdig!

Ha en flott kveld, fine lesere ♥