INTERVJU

Hei, og god formiddag!

Jeg har akkurat kommet inn døren etter å ha vært på intervju med østlands-posten, noe som gikk veldig bra! Jeg er fornøyd og gleder meg til det kommer ut. Jeg la meg klokken 10 i går kveld for å være sikker på at jeg ikke skulle være trøtt i dag, men det ser ikke ut til at det har hjulpet stort. Kunne virkelig sovet døgnet rundt!

Fikk dere med dere artikkelen om meg på bodonu.no i går kveld? Hvis ikke kan dere lese den HER. Jeg svarte på et par spørsmål i forbindelse med graviditeten, hetsen og bloggingen, samt at blogginnlegget jeg skrev for en stund tilbake også er nevnt.

 

 

Uansett, det er så fint vær i Larvik nå! Det er forsåvidt iskaldt ute, så jeg tror jeg holder meg inne i dag om det ikke blir litt mildere i løpet av dagen. Har kjøpt inn til taco og gele (av alle mulige ting og kombinasjoner, haha) så det blir nok en koselig kveld med Fredrik i dag også!

 

 

Ellers synes jeg magen min har sunket ganske mye helt plutselig, og jeg er veldig snart høygravid! Uke 34 i morgen, tiden løper nesten fra meg merker jeg! Utrolig morsomt å se hvor mye magen vokser nå de siste ukene.

 

Nå skal jeg kose meg med litt lunsj, så snakkes vi senere! ♥

5 kommentarer
    1. Du ser SÅ flott ut Jessica! Magen vokser fortere enn man skulle trodd, slik er det for meg i svangerskapet nå. :-)) Lille Leo vil få en vakker og klok mor han kan se opp til. <3
      Ønsker deg det beste i tiden fremover og sender mange klemmer til dere begge!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg