TIDLIG VALENTINE’S

Hei dere, og god morgen!!

Først og fremst, takk for alle gode tips på fødebagen! Ubehagelighetene har roet seg et hakk ned, og jeg er ikke lenger like bekymret for at noe er i gang. Men nå er jeg hvert fall klar over det lille jeg mangler, så tusen takk.

Åh, i dag våknet jeg til roser på sengen! Jeg og Fredrik bestemte oss nemlig for å skyvstarte litt på valentine’s allerede i dag. Utrolig herlig måte å starte dagen på! Som den vandrende rutsjebanen av følelser jeg er, så ble jeg litt ekstra glad. Jeg setter så pris på den gode kjæresten min!

At Fredrik fortsatt ønsker en fremtid med meg er i grunn et mirakel, jeg har vært rene hormonell-helvete å leve med de siste månedene. Glad i det ene øyeblikket, og utrøstelig i det andre. Regner med jeg ikke er den eneste gravide som føler det slik? Haha, uff.. Men som jeg har nevnt tidligere, jeg forstår veldig godt at mange forhold går et visst sted når man venter barn, spesielt i ung alder. Det er så mye lettere å gi opp enn å fortsette å kjempe for forholdet man vil ha. Jeg er veldig glad for at vi har taklet det slik vi har, for ingenting er bedre enn å dele graviditeten, spenningen, og forventningene med pappaen til babyen ♥

 

 

 

 

 

Som jeg nevnte her på bloggen kjøpte jeg gave til Fredrik allerede for en uke siden, men turte ikke å vise dere i tilfelle Fredrik skulle bli litt nysgjerrig å klikke seg inn for å se. Jeg synes alltid det er vanskelig å kjøpe gave til Fredrik, for (i følge han selv) trenger han aldri noe, og gir sjelden uttrykk for at han vil ha noe. Men denne gangen ble det et par fine sko og en hettegensert-skjorte (?) haha. 

Høres ut som en dødskjip gave å motta, men jeg tror han ble veldig fornøyd. Det virket i alle fall slik!

Senere skal vi ut en tur å spise litt kake (hvilket jeg har fullstendig dilla på for tiden) og kose oss ♥ Vi skal også kjøpe litt til leiligheten som jeg har tenkt til å vise dere i et innlegg senere i dag! Har forresten et liten hemmelighet (som fortsatt må være hemmelig en liten stund til) som jeg gleder meg til å dele med dere!

Og forresten!! Jeg så nå for noen timer siden at DETTE innlegget mitt har blitt delt 1,2 tusen ganger på facebook. Kjære vene! Så utrolig morsomt. Jeg setter veldig stor pris på om du deler det du også, dersom du ikke har gjort det! Snakkes senere i dag, flotte lesere ♥

5 kommentarer

Siste innlegg