SISTE KJØP

God ettermiddag (eller tidlig kveld?) alle sammen ♥

Jeg pleier egentlig sjeldent å komme med to innlegg på samme dag, men nå klarte jeg rett og slett ikke å la være. I dag har jeg nemlig fått brev i posten om når Leo kommer til verden. Og vi er såå spente! Datoen vil foreløpig være hemmelig, og det er kun våre nærmeste som får vite den. Jeg ble så ufattelig spent når jeg så at jeg hadde fått brev fra sykehuset! Å få vite at det er så kort til vi får møte ham er så morsomt, spennende, overveldende, og herlig på samme tid.

Jeg og Fredrik kom nylig hjem fra byen en tur, hvor vi blant annet handlet inn litt interiør. Endelig får vi snart ordnet i stand alt vi har kjøpt også, ettersom deler av familien min kommer hit i kveld for å hjelpe til med å sette opp møbler, hyller, gardinstenger og så videre. Jeg begynner endelig å føle at vi har et ordentlig hjem, og det føles veldig godt.

 

 

 

I dag ble til at vi kjøpte boken “MItt første år” til Leo. Jeg har allerede sett igjennom den, og det blir så morsomt å begynne å fylle inn alle sidene så fort han er kommet. Skoene er fra ebay faktisk! De kom i posten i går, og de er jo helt nydelige.

 

 

 

 

I dag kjøpte vi også det siste til rommet til Leo, blå gardiner og en Kahler Omaggio vase med blå striper. Veldig fornøyd! 

 

 

 

 

Tøy-elefanten på hjul regner jeg med dere har sett tidligere, den er så utrolig fin! Vi var så heldige at vi fikk den i julegave av fadderen til Leo ♦

 

 

 

Uke 35 i dag! Åh, nå begynner det virkelig å nærme seg.

 

 Vi kjøpte også noen hyller og noen småting som jeg tenkte å vise dere med soverommet vårt i morgen!

Ekstremt frustrerende å se at håret mitt ser bustete ut uansett hvor mye jeg børster det, men jaja. Håret mitt er forresten veldig mørkt naturlig, nærmere forklart brunsort/mørkebrunt. Mange lurer på om jeg har tatt dipdye, – det har jeg absolutt ikke. Jeg var så smart (dum) at jeg helbleiket håret mitt i 9ende klasse, men tok etter hvert til fornuft å farget det mørkt igjen. Ettersom jeg ikke har klippet meg mye de siste årene, er dette litt lysere i håret mitt (altså det nederste) utvasket bleiket hår. Eller enklere forklart: ettervekst som er utvasket. Rett og slett! Etter å ha hatt ødelagt og kort hår i lang tid etter episoden med bleiking, har jeg derfor latt være å etterfarge det, og jeg venter kun på at det skal gro ut. Så vet dere det! Fikk forresten cardiganen jeg har på meg på bildene av Fredrik i dag når vi var i byen en tur, en liten ekstra Valentinsgave ♥ Den er kjempe god, og så fin!

Nå får jeg kaste i meg litt middag før jeg begynner på soverommet vårt. Jeg har så ekstremt mye klær der, og nå må alt ut for at vi skal kunne sette opp de nye møblene der inne! Det blir litt av en jobb, men tenker kun på hvor godt det vil føles når jeg endelig er ferdig!

Jeg ser forresten at det kommer inn litt spørsmål av og til, og tenkte kun å si ifra at om det er noe dere lurer på må dere mer enn gjerne spørre i kommentarfeltet. Hvis det er ønskelig kan jeg sikkert lage et innlegg der jeg svarer på spørsmålene deres, eventuelt de som går igjen en del? Håper dere alle sammen har en herlig fredagskveld, så snakkes vi om ikke lenge ♥

Husk å dele videre!

16 kommentarer

Siste innlegg