EN INNHOLDSRIK DAG

God formiddag, dere!

Dagen min startet klokken 0630, og jeg skal love dere at om jeg ikke har vært ordentlig trøtt før, så har jeg det hvert fall nå! Jeg var i Oslo i halv ti tiden og dro rett på det første møtet. Alt gikk veldig bra, og jeg er strålende fornøyd! Innen de næmeste dagene får dere vite hva det gjaldt, og jeg gleder meg sånn til å røpe det for dere. Er utrolig glad og spent på tiden fremover!

Jeg og pappa dro deretter ut for å spise, før vi måtte på et nytt møte, som forsåvidt gikk veldig bra det også. Så først nå er jeg på vei tilbake til Larvik, og det skal bli så ufattelig godt å komme hjem igjen! Er utrolig sliten, men samtidig så glad.

Forresten! Fredrik ville så gjerne at jeg skulle kjøpe en slik body til Leo, så da bestilte jeg en på nettet for en god stund siden. Hadde helt glemt å vise dere den! Gleder meg sånn til se han i den. (Og ja, jeg ser at den må strykes, haha)

 

(Forresten; takk til deg/dere som fortalte meg at de har bleier på sykehuset – dette tenkte jeg selvsagt ikke over. Så nå ble det mye bedre plass i sykehusbagen!)

Ellers er det veldig mange som lurer på hvor jeg har kjøpt de forskjellige pyntetingene til Leo sitt rom, så da tenkte jeg å svare kort på det nå. Spilledåsen (som forresten er ekstremt ustemt! Høres ut som soundtracket på en eller annen grusom skrekkfilm) Er fra kremmerhuset! Gyngehesten kjøpte jeg rundt juletider på en eller annen blomsterbutikk, tro det eller ei. Og bokstavene er originalt LOVE – bokstaver hvor jeg har fjernet V’en. Man kan også få kjøpt slike bokstaver på nettet vet jeg, og da med alle bokstavene fra alfabetet. Englevingene er også fra kremmerhuset.

Som dere sikkert har lagt merke til liker jeg ikke for mye pynt, og synes det var helt passe med det jeg har kjøpt. Liker en ren stil, og det føler jeg at jeg har fått til også. 

Ellers skal jeg nå prøve å få tatt igjen litt søvn på toget, er helt grusomt trøtt. Jeg måtte bare oppdatere dere litt raskt fra mobilen, så vi snakkes senere i dag, flotte lesere!

11 kommentarer

Siste innlegg