EN INNHOLDSRIK DAG

God formiddag, dere!

Dagen min startet klokken 0630, og jeg skal love dere at om jeg ikke har vært ordentlig trøtt før, så har jeg det hvert fall nå! Jeg var i Oslo i halv ti tiden og dro rett på det første møtet. Alt gikk veldig bra, og jeg er strålende fornøyd! Innen de næmeste dagene får dere vite hva det gjaldt, og jeg gleder meg sånn til å røpe det for dere. Er utrolig glad og spent på tiden fremover!

Jeg og pappa dro deretter ut for å spise, før vi måtte på et nytt møte, som forsåvidt gikk veldig bra det også. Så først nå er jeg på vei tilbake til Larvik, og det skal bli så ufattelig godt å komme hjem igjen! Er utrolig sliten, men samtidig så glad.

Forresten! Fredrik ville så gjerne at jeg skulle kjøpe en slik body til Leo, så da bestilte jeg en på nettet for en god stund siden. Hadde helt glemt å vise dere den! Gleder meg sånn til se han i den. (Og ja, jeg ser at den må strykes, haha)

 

(Forresten; takk til deg/dere som fortalte meg at de har bleier på sykehuset – dette tenkte jeg selvsagt ikke over. Så nå ble det mye bedre plass i sykehusbagen!)

Ellers er det veldig mange som lurer på hvor jeg har kjøpt de forskjellige pyntetingene til Leo sitt rom, så da tenkte jeg å svare kort på det nå. Spilledåsen (som forresten er ekstremt ustemt! Høres ut som soundtracket på en eller annen grusom skrekkfilm) Er fra kremmerhuset! Gyngehesten kjøpte jeg rundt juletider på en eller annen blomsterbutikk, tro det eller ei. Og bokstavene er originalt LOVE – bokstaver hvor jeg har fjernet V’en. Man kan også få kjøpt slike bokstaver på nettet vet jeg, og da med alle bokstavene fra alfabetet. Englevingene er også fra kremmerhuset.

Som dere sikkert har lagt merke til liker jeg ikke for mye pynt, og synes det var helt passe med det jeg har kjøpt. Liker en ren stil, og det føler jeg at jeg har fått til også. 

Ellers skal jeg nå prøve å få tatt igjen litt søvn på toget, er helt grusomt trøtt. Jeg måtte bare oppdatere dere litt raskt fra mobilen, så vi snakkes senere i dag, flotte lesere!

11 kommentarer
    1. Flotte Jessica! <3 Det er så fint på rommet til Leo og han kommer til å stortrives der. Håper du får hvilt deg masse når du kommer hjem idag og at du får en fantastisk fin onsdag.
      Mange varme klemmer til deg og lille prinsen fra meg! <3

    2. Gleder meg til og lese hva møtene handlet om. Liker at du kjører rent og plain stil, jaja smak og behag 😉 stå på!

    3. Kommer du til å skrive om fødselshistorien din, selv om du skal ha keisersnitt? 🙂 Kunne vært spennende.
      Blir spennende å høre om møtet. 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg