DETALJER

God formiddag, flotte lesere!

Det er utrolig koselig å snakke med leserene mine, og jeg setter så stor pris på at dere sender meg koselige meldinger og fine ord. Det er så hyggelig å få så utrolig mange fine tilbakemeldinger! Men jeg vil gjerne svare dere på noen spørsmål nå gjennom bloggen, siden det er noen spørsmål som går veldig igjen når jeg får meldinger på blant annet Facebook.

“Hvordan fant du ut at du var gravid?” Det kan du lese om HER. Jeg kan dessverre ikke svare alle sammen på spørsmål som dette, da det ville tatt så ekstremt mye tid, men det står godt forklart i innlegget mitt.

“Jeg har hatt sex med kjæresten min uten å beskytte meg, kan jeg være gravid?” JA. Selvsagt kan du det. Men jeg er ingen lege, jeg er en 16-åring, og jeg vil ikke kunne klare å finne ut om du er gravid eller ikke ved å snakke med deg. Som jeg også pleier å skrive til dere som spør meg om dette, så råder jeg dere som mistenker at dere er gravide til å ta en test, eventuelt ta en tur til legen. 

“Hvilke symptomer hadde du? Jeg tror jeg er gravid..” Jeg mistenkte aldri at jeg var gravid, men som jeg har skrevet her tidligere dro jeg til legen grunnet magesmerter og fikk bekreftet at jeg var gravid. Jeg hadde med andre ord kun magesmerter som symptom.

Håper det er svar dere er fornøyde med! Skulle som sagt gjerne svart alle av dere utfyllende på meldinger, men da ville jeg fått lite tid til annet. Jeg prøver allikevel å svare alle så godt jeg bare kan ♥

Uansett, jeg er akkurat hjemme fra en liten bytur! Dere husker jeg fortalte om snøstormen i dag tidlig? Vel, nå er det plutselig strålende sol. Jaja, jeg klager ikke! Blir i så mye bedre humør når det er fint vær ute. Ganske typisk at det blir flott vær med en gang jeg kommer inn døren hjemme da. Tenkte uansett å vise dere litt nye detaljer fra rommet til babyen, veldig mye babyting på bloggen om dagen, men jeg klarer bare ikke la være! Husk at det  bare er å spørre i kommentarfeltet om det er noe dere lurer på.

 

Fredrik kom for ikke så lenge siden hjem fra skolen, så nå tenkte jeg å starte å lage middag straks, så håper jeg alle får en flott mandag videre ♥

13 kommentarer

Siste innlegg