DETTE HADDE JEG ALDRI TRODD

Hei alle sammen, og riktig god fredag!!

Jeg kom for en liten stund siden hjem fra frisøren, og ja, wow…. Jeg hadde som jeg skrev i går ganske store forventninger, men klarte etter hvert å snu tankegangen min ganske brått etter ha kommet inn dørene der. Dere skulle sett ansiktetene deres! Sist gang jeg gjorde dette og måtte til frisøren helbleiket hun håret mitt for å få det enda blondere, men det ville de ikke gjøre denne gangen. Da hadde jeg ikke sittet igjen med hår igjen på hodet, sa de. Jeg lurte et øyeblikk på hvordan i alle dager de skulle få håret mitt fint igjen om de ikke skulle helbleke det, men det gikk jammen meg veldig bra!

Nå er det typ askeblondt! Det er en del kaldt i det, og det var det jeg ville også. Men som dere ser er det jo ikke helt ferdig! Nå ble det veldig rart på bildet i forhold til hvordan det er i virkeligheten, men har planer om å la håret få hvile litt før jeg etter hvert skal stripe det. Vil ha det helt kaldt og sølv-aktig. Inntil da må jeg vaske det en del med sølvsjampo og kure det. Er veldig fornøyd hittil, og helt ærlig trodde jeg ikke at jeg skulle bli det når jeg fikk høre at de ikke ønsket å helbleke det.

Som dere kanskje ser ville ikke kameraet spille på lag med meg i dag, og med en gang jeg skulle ta et nytt bilde som det faktisk var god, ordentlig kvalitet på så var det tomt for strøm. Skjønner dere, eller? Typisk.

Men nå er jeg spent, hva synes dere foreløpig? Bør jeg holde meg til min naturlige hårfarge eller det innafor å ha litt lysere? Nå skal jeg løpe ned på togstasjonen for å møte bestevenninnen min, som skal være hos oss noen dager! VI snakkes selvsagt senere i dag ♥

24 kommentarer

Siste innlegg