EN ROLIG KVELD…

Hver gang det skjer noe vondt i livet mitt, så blir jeg alltid så fryktelig sint på meg selv fordi jeg ikke setter pris på det når ting er bra. Jeg vier det ikke en tanke en gang. Ta for eksempel når jeg er syk, sånn skikkelig syk. Jeg ligger på sofaen og griner fordi det gjør så vondt i halsen, og jeg forbanner meg selv som ikke setter pris på at jeg ikke har vondt når jeg er frisk. Og så blir jeg frisk igjen, og det aller siste jeg tenker på er at jeg er sjeleglad fordi jeg ikke har vondt i halsen. 

Når jeg har kjærlighetssorg tenker jeg alltid på hvor helvetes dum jeg er som ikke setter pris på det når jeg ikke har det vondt. Psykisk, altså.

Og når jeg går iskald oppover bakken med stellebaggen på skulderen og Leo i vognen foran meg, tenker jeg alltid på hvor dum jeg er som ikke tenker mer over at jeg er glad for at jeg er varm når jeg er inne.

Det er så rart det der. Man tenker kanskje ikke over hvor bra man faktisk har det, før man i grunn har det mindre bra. Egentlig burde man jo tenke på at man er heldig og priviligert også når når man har det bra, og ikke bare når ting ikke går helt veien.

Så til tross for ekstrem kvalme skal jeg bare slappe av nå i kveld! Fredrik er ute hos noen venner, og søsteren min og kjæresten hennes er her for å tilbringe litt tid med Leo. Jeg vil tenke på alt jeg har, sitte med Leo under et godt pledd og tenke på hvor heldig jeg er, og hvor mye fint jeg har å se frem til. Det er så viktig å sette pris på det man til vanlig kan ta for gitt.

Klem!

3 kommentarer
    1. kunne ikke vært mer enig her, det er så viktig å være klar over, tenke igjennom, sette pris på og ikke minst nyte alt det fine vi har og ikke ta noe som helst for gitt 🙂 håper flere tar dine ord til seg, sånn positiv tankegang kan forandre liv. takk for at du minnet meg på det.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg