EN ALVORSPRAT

I dag skal jeg oppklare noen ganske alvorlige påstander som har dukket opp i det siste.

«Jeg er egentlig ute hver helg, og tar ikke ansvar for barnet mitt. Dette lyver jeg om på bloggen min»

Dette var det noen kjente av oss som visstnok hadde satt ut rykter om, så da er det jo veldig greit at jeg kan informere om at det er noe forbasket tull. Sist gang jeg var ute i helgen var i februar. Da var jeg med noen venner i Gjøvik (Da var jeg faktisk gravid uten å vite det) Det er jo bare å telle på hånden hvor mange måneder det er siden, og de andre gangene jeg dro ut i helgene før jeg ble gravid var når Leo hadde barnevakt og han sov. Ergo lot han ikke merke til at jeg var borte, de timene jeg var borte og han sov hjemme i sengen sin mens Fredrik satt oppe og for eksempel så serier eller spilte med vennene sine.

Uavhengig av det begrenset jeg selvfølgelig hvor mye jeg dro ut i helgene! Jeg har aldri nektet for at jeg har hatt behov for å dra ut av og til, men som mor setter man barnet sitt først og sine behov til side. Jeg har aldri og kommer heller aldri til å bli den som drar ut hver helg. Ikke hver andre helg heller. I perioder har jeg kanskje vært ut et par – tre ganger i løpet av en hel måned. Så har det kanskje gått 3 måneder før jeg har tatt meg en tur ut i helgen igjen.

Så hvis du sitter med det inntrykket så sitter du med feil inntrykk, og det kan jeg fortelle dere med sikkerhet ettersom jeg faktisk er den det gjelder. Jeg setter barnet mitt først, han er det som betyr aller mest for meg og han er alltid førsteprioritet. Uansett hva.

«Fredrik og jeg har barnevakt hele tiden, og gjør ingenting selv»

Fredrik ble helt forskrekket når han hørte at noen faktisk trodde dette. Han vet, familiene våre vet, og jeg trodde også at de som kjente oss utover det visste at vi tar ansvar selv. Det er så synd med så stygge rykter og beskyldninger, spesielt når vi vet at det ikke er sant.

Familien min bor jo 4 timer unna, så den biten er jo ganske grei – Da vet dere jo at jeg ikke ringer for å sette av Leo hos foreldrene mine (Grøss og gru, aldri i verden om jeg hadde gjort det uansett!) men familien til Fredrik og tanta mi bor jo her i Larvik. Familien til Fredrik (Og tanten min) stiller alltid opp hvis vi trenger avlasting eller barnevakt, og det setter vi utrolig stor pris på. Men vi misbruker ikke dette. Vi har sjeldent barnevakt, og hvis vi har er det som regel noe spesielt som skjer – så fremt vi ikke har hatt utrolig tøffe netter med Leo over tid hvor jeg ikke har fått sove nesten noen ting i det hele tatt. 

I perioden med bruddet vårt hadde vi mer barnvakt enn vanlig. Vi trengte mer tid alene, og da var utrolig godt og betryggende å vite at familien til Fredrik stilte opp og kunne passe ham. Men det er egentlig det, altså. Det stemmer ikke i det hele tatt at vi ikke gjør noe selv, vi gjør jo alt selv.

 

«Jeg legger alt ansvar for Leo over på Fredrik»

Fredrik, Leo og jeg er en familie. Her i huset er det to foreldre, og sammen har vi det fulle ansvaret for sønnen vår. Noen dager trenger Fredrik litt fri eller avlastning, og drar gjerne ut med vennene sine for å se fotballkamp, eller for å spille. Da blir han borte en stund, og jeg har Leo. Andre dager er det motsatt, og jeg drar kanskje ut med ei venninne for å ha litt fri. Men dette er ikke noe som skjer ofte, men en gang innimellom. Akkurat som andre foreldre, trenger vi også fri en gang i blant. 

Hvis du virkelig synes det virker som at jeg legger mitt ansvar for Leo over på Fredrik, så foreslår jeg at du flytter inn hos oss i en uke for å se sannheten. For det er tydeligvis ikke den du har fått servert hvis du virkelig tror jeg ikke tar ansvar for barnet mitt. 


Ja, jeg kunne latt være å skrive dette blogginnlegget og hevet meg over det, men jeg vil virkelig ikke at noen faktisk skal gå rundt og tro på noen av disse påstandene. Enkelte av dem er jo faktisk ganske alvorlige, og når jeg da har muligheten til å fortelle alle sannheten gjennom bloggen min, ja, da velger jeg å gjøre det. At noen kaller meg opp og går rundt å snakker stygt om meg på andre måter hever jeg meg gjerne over. Det gjør jeg veldig ofte, egentlig. Men ikke slike rykter som disse, for dette er faktisk ikke greit i det hele tatt!

Jeg vil bare benytte anledningen til å skryte litt av oss samtidig. Jeg er veldig stolt av oss og hvor bra vi klarer foreldrerollen. Hvordan vi har klart å ha ansvar for barnet vårt alene i vårt eget hjem, siden vi var 16 og 18 år gamle. 

Det var dagens alvorsprat fra meg, jeg håper dere har en super fredagskveld <3

39 kommentarer
    1. Himmel og hav går det an? Må være folk som absolutt ikke har bedre ting å foreta seg! Noen mennesker kan altså bli så fryktelig stygg når d kommer t sjalusi. Dere har noe helt spesielt andre bare kan drømme om. Lykke til, reflektert svart av ryktene, viktig å vise at man ikke lar seg tråkke på. God helg fine dere 🙂

    2. Anonym: Hei!

      Tusen takk for støtten. Ja, at det går an…. Men vi har klart å akseptere at det bare er sånn, at noen folk tydeligvis vil oss vondt ved å slenge ut slike påstander, Men da er det jammen godt jeg får avkreftet det alvorlige av rykter som dukker opp innimellom, for det er virkelig ikke noe hyggelig å høre slikt om seg selv som man vet ikke stemmer!

      God helg til deg også! Takk for at du la igjen en kommentar <3

    3. Skjønner godt at du reagerer som du gjør! Når det kommer til ens egne barn så vil man selvfølgelig alltid at alle skal vite at du gjør en bra jobb. Det er naturlig morsinstinkt. Helt sykt at folk kan gå å snakke sånn og sette ut rykter bare for å være drittsekker… En ting er når man sier stygge ting om deg selv, for deg kan man heve seg over og la folk tenke hva de vil, men når det kommer til foreldrerollen så tuller man ikke med sånne ting. Blir litt frustrert på dine vegne altså, haha.. Men ha en fin kveld videre <3

    4. Leste det du skrev her på bloggen din
      Det virker ikke som Fredrik egentlig bryr seg om Leo eller deg
      Du sier jo at du var ute i Gjøvik og var med noen venner, mens Fredrik satt foran skjermen og spilte skytespill
      Og det sier jo seg selv at det virker som at Fredrik ikke gjør en god jobb
      Dere e foreldre og dere må gi kos kjærlig og mat og drikke til sønnen deres så han ikke får omssorgsvikt
      E glad for at du venter ditt andre barn for det ville jo du, men e ikke så sikker på at barna dine NPR den andre kommer ut og blir født at barna har en trygg oppveksten
      Dere må bevise for alle at dere gjør en god jobb 24/7 eller så risikerer dere å bli fratatt omsorgen til begge barna
      Husk at med engang du og Fredrik blir ustabile i humøret så vil det automatisk påvirke Leo og barnet
      Etterhvert kan det jo være at Leo sier i barnehagen at
      Foreldrene mine dose’nt give a shit about me?
      Altså at han forteller alt som e ikke bra med foreldrene og det blir barnevernet med engang på saken uten at dere får sagt så mye om omsorgen til barnet/barna

    5. Tenk at mennesker kan gå rundt og spre løgn? Bare å skamme seg altså. Jeg får et flott inntrykk av deg som person og mor, og syntes det virker som du har en god balanse i livet. Ikke tenk på det dumme som sies- du vet innerst inne at Leo har det flott og de som sprer rykter ikke har det like bra.

    6. Anonym: Tror nok du har misforstått grovt. Hvor får du alt dette fra?

      Fredrik får kun spille Fifa hvis Leo er i nærheten, og det vet han veldig godt. Fredrik er en fantastisk pappa, det ser jeg hver eneste dag. Om Fredrik ikke hadde brydd seg om sønnen sin eller meg (Hvilket jeg i grunn synes er en veldig stygg beskyldning å komme med, tenk over hva du skriver!) så hadde han nok neppe vært her med oss hver eneste dag og gjort sitt beste. Du ser jo statistikken på unge fedre som får barn med unge mødre, de stikker jo oftest bare av. De bryr seg ikke, og det er en ting – Fredrik sitter her med oss og elsker oss.

      Hvorfor mener du at barna mine ikke kommer til å få en trygg oppvekst? Svar meg konkret på dette, er du grei.

      Alle rundt oss ser at vi gjør en fantastisk jobb. Det er absolutt ingenting som ligger til grunn for at vi skal bli fratatt barna våre når vi har god økonomi, et trygt bosted, og alt vi trenger for å ta vare på barna våre.

      “Husk at med engang du og Fredrik blir ustabile i humøret så vil det automatisk påvirke Leo og barnet” Skriver du. Hva mener du med det? Bor du her med oss? Mener du at jeg er ustabil i humøret mitt fordi jeg skriver dette blogginnlegget på bloggen min? Jeg skjønner ikke.

      Barnevernet har aldri vært inne i bildet, men om de noen gang tar kontakt er de hjertelig velkomne til det. De skal få komme hjem til oss akkurat når det passer dem og de kommer til å se hvilken fantastisk jobb vi gjør, hvordan vi elsker hverdagen sammen, og at vi er de beste omsorgspersonene barna våre kunne drømt om.

      Synes du skal tenke nøye gjennom hva du poster av kommentarer her når du helt tydelig ikke vet hva du snakker om.

      Ha en god helg!

    7. Anonym: Ja, det kan du si!

      Det varmer å høre at du har det inntrykket av meg. Det har du helt rett i, så lenge vi vet at Leo er i de beste hender så er det det som betyr noe <3

    8. Marie: Ja, ikke sant! Jeg ville egentlig la være å si noe om det, men som du sier blir det vanskelig når de drar i det kjæreste jeg har, nemlig barnet mitt og morsrollen som betyr alt for meg.

      Haha, takk for kommentaren Marie <3 Ønsker deg en fin kveld videre også!

    9. Hva er det egentlig som feiler folk, ærlig talt. Du anonym klokken 23:22, ganske drøye påstander du kommer med her, kjenner du Jessica og Fredrik godt eller ? Siden du kommer med slikt ? Jeg kjenner de ikke bortsett fra bloggen men har på ingen måte det samme inntrykket som du antyder. Nå virker det som at begge to har familie som er oppegående og vil nok ha tatt tak hvis ting ikke fungerer optimalt der hjemme. Skjerp dere

    10. Den kommentaren over her irriterer meg. Virker ikke som du leste innlegget. Det er ikke noe omsorgssvikt av Fredrik fordi han sitter og spiller eller har besøk av kompiser mens Leo sover. Leo får alt han trenger av mat, kjærlighet og oppmerksom het!
      Stå på Jessica og Fredrik, Leo og baby nummer to kunne ikke fått bedre foreldre!

    11. Anonym: Ja, er enig med deg her altså. Vedkommende kjenner nok ikke oss, alle som kjenner oss vet at vi er de beste foreldrene Leo kunne fått – som du selv sier ville jo helsesøster/familie/venner tatt tak i det dersom ting ikke var bra her hjemme, men det er det virkelig!

      Leo er det beste som har skjedd oss, og vi gjør alt vi kan for at han skal ha det best mulig hele tiden <3

    12. Anonym: Tusen takk for det <3 Vi gjør og kommer til å gjøre alt vi kan for å være de aller beste foreldrene vi kan være, og det er så godt å se at dere også har det inntrykket av at vi gjør en god jobb! Dere kan absolutt stole på at Leo har alt han trenger, akkurat som du sier.

      klem

    13. Ah, disse anonyme kommentarene… Dere virker som utrolig gode foreldre, jeg er helt sikker på at dere gjør en kjempegod jobb! <3

    14. Synes du virker som en utrolig flott og moden ung kvinne 🙂 jeg forstår godt at du hadde behov for å forsvare disse påstandene. Det inntrykket jeg sitter igjen med etter å ha lesr bloggen din er at du er en utrolig god mor til barnet ditt, om det hjelper noe.

    15. Hei. Jeg må bare si at det er så utrolig feigt med anonyme kommentarer. og man må ikke BEVISE 24/7 at man er en god mor.
      Man er ikke alltid like flink hele tiden, ingen er en 100% super mor hele tiden. Hallo.
      Det handler om å få de grunnleggende behovene møtt og at barnet får god omsorg fra de rundt seg. Man skal ikke bevise seg hele tiden. Og det er tullete at bare fordi man er 19 år så må man bevise for alle rundt seg at man er god mor.
      Så lenge ingen kan bevise at det skjer omsorgssvikt eller
      mishandling så skal man ikke trenge å bevise noen ting..
      OG.. UNNSKYLD MEG. Mange foreldre kan være ustabile i humøret iblandt men det betyr vel ikke at ungen kommer til å føle at foreldrene ikke bryr seg. Hvilke foreldre er det som ikke har
      dårlige dager og føler seg dritt iblandt?
      Det handler da om å ikke ta krangling foran barna. Foreldrene mine når jeg var liten (skilte seg når jeg var 7-8 år) var mye uvenner men jeg kan ikke huske det i det hele tatt. de krangla ALDRI foran meg…
      Å at foreldrene er uvenner iblandt trenger ikke å være noe
      barnevernet innblandes for. HERREGUD.
      LA HENNE VÆRE I FRED.
      Så Jessica.. du trenger ikke å bevise noen ting!

    16. Har også en som sprer stygge rykter om meg at jeg bruker narkotika. Du burde lese paragraf 247, bare ett lite tips og omså send det til vedkommende. Det er jo faktisk alvorlig, dere kan miste sønnen deres pga slike rykter. Jeg rører ikke narkotika en gang, men kjenner jo selfølgelig folk som gjør det. Men jeg henger jo ikke med de, bare hilser på de i sentrum hvis jeg møter dem tilfeldig and thats it, det er jo egentlig bare folkeskikk.. Så mange tror jo at jeg bruker det pga ryktet. Og han som startet det er faktisk 23 og jobber for securitas!! Hvis han ikke slutter anmelder jeg han, og det foreslår jeg at dere også gjør for deres skyld hvis det ikke slutter! Men som sagt, kan jo hjelpe bare ved å sende bilde av paragraf 247. Hvis det ikke stoppes da, da tenker de ikke så langt!

    17. Anonym: Hei!

      Det skal jeg absolutt gjøre, takk for rådet!

      Men tror nok ikke noen kommer for å hente sønnen vår uten videre på grunn av rykter. Som jeg har skrevet tidligere har vi aldri hatt noe kontakt med barnvernet eller lignende, men hvis de noen gang vil ha kontakt med oss er de hjertelig velkomne til å se hvordan vi har det og hvordan vi tar vare på sønnen vår. Jeg vet at vi er fantastiske foreldre, og det kommer de også til se om de noen gang skulle være i tvil.

      Det er veldig alvorlig, og absolutt ikke greit! Heldigvis får jeg avkreftet alt som ikke stemmer her inne på bloggen min. Tusen takk for støtten <3

    18. Anonym kl 00:40: man mister faktisk ikke barnet sitt pga rykter.
      JA, barnevernet kan komme inn i bildet pga rykter, men det skal MYE til før de tar barn med makt! VELDIG mye til. Typ at de finner foreldrene med hver sine sprøyter og et hasjlager i hagen.
      Når det er sagt er det helt skammelig å sette ut rykter for å ville en familie vondt. For å ønske at et barn skal miste foreldrene sine! Er det virkelig mulig?? I 2016 liksom?
      Syns du virker som en kjempegod mamma, og jeg er sikker på at dere klarer dere veldig bra når lille bebis kommer!:) stå på og fortsett å vær den du er – så skal du se du vil nå laaaaaaangt her i livet <3

    19. Hei! Du og Fredrik er ganske gode foreldre begge to! Og det kommer dokker til og være med den andre babyen også💗 Jeg ser opp til deg! Du lyser opp hverdagen min hvær dag☺️ Å det sårer mæ nesten like mye inni mæ som det gjør inni dæ når folk er så frekke mot dæ.!! Æ kommer til og støtte deg helle tiden fordeom jeg ikke kjenner deg☺️ Stå på Jesica😊

    20. herregud så latterlig, er så barnslig og sette ut slike rykter :(. syns dere begge er helt fantastiske foreldre og alle trenger barnefri i blant, til og med jeg som er mye eldre enn dere 🙂

    21. Dere er knall flinke! Jeg ble mamma som 16 åring selv, alenemamma fra starten av! Det ble så tøft for meg, at mine foreldre måtte stille opp…. Så den dag idag har jenta mi bodd hos dem. Nå er det 6 år siden, jeg er gift, vi har fått en sønn sammen, og vi har datteren min ganske så ofte!♡ Nå er heldigvis alt annderledes:) Så all respekt til dere. God klem♡♡♡

    22. Det skal ganske mye til for at barnevernet tar over omsorgen. Det er ikke sånn at de bare kommer å tar en unge. I ganske alvorlige tilfeller ja. Det skal faktisk ganske mye til! I media hører man bare de værste historiene hele tiden, og at barnevernet er den store stygge ulven. Barnevernet er der også for å hjelpe familier, tilrettelegge, komme med gode tiltak for familier. Dette her vet jeg av erfaring! Og har selv en nær i familien som har jobbet i barnevernet. Og somsagt har jeg fått hjelp fra barnevernet selv! Jessica og Fredrik virker som oppegående, gir masse trygghet og kjærlighet til Leo. De har også masse familie rundt seg, som støtter de. Da tenker jeg ikke nødvendigvis på barnevakt, men en god samtale og få råd og tips, om det skulle vært nødvendig:) Så ikke bry dere om sånne folk som ikke har peiling:) Så det er det siste dere burde tenke på, altså barnevernet…

    23. Kjære deg. Jeg er 53 år, mor og mormor. Jeg syns du er fantastisk med sønnen din. Du er utrolig moden for å være så ung. Jeg fikk min første da jeg var 20 og var ikke i nærheten av den modeneheten du innehar. Men jeg har tre flotte døtre som klarer seg veldig godt, og jeg har barnebarn som jeg elsker. Og vet du hva… jeg vil gjerne ha barnebarna alene på besøk så mye som mulig. Barnevakt? Nei, kall det besøk hos besteforeldre. Da kan du og Fredrik gjøre hva dere vil 🙂 Lykke til med nestemann. Det blir helt sikkert kjempefint. Klem.

    24. Dette innlegget var kanskje ikke helt heldig? Du klager jo i vilden sky på mammatilmichelle og hvor mye hun hermer etter dine innlegg uten å kreditere deg og beskylder henne for plagiat. I dette innlegget gjør du jo det selv. Jeg beskylder deg ikke for plagiat, men for å skrive et helt likt innlegg som villapaprika har skrevet for et par dager siden. Du har ikke kreditert henne. Hvorfor?

    25. Anonym: Å? Del gjerne link!

      Alvorlig talt altså, nå har jeg jo vist dere utallige ganger at jeg alltid krediterer hvis jeg henter noe fra en annen blogg, at et blogginnlegg handler om å gjøre samme ting (eksempelvis: Svare på rykter, skrive om innikjøp) er IKKe plagiat og kommer heller aldri til å bli plagiat

      Søk opp plagiat og sjekk hva ordet betyr, for det tror jeg du har misforstått.

      Hvis du mener dette innlegget hun skrev for 3 dager siden: http://villapaprika.blogg.no/1460736711_fleip_eller_fakta.html

      Så skrev jeg dette innlegget for fem dager siden: http://jessicaenerberg.blogg.no/1460916297_fleip_eller_fakta_.html

      (Jeg føler ikke at hun har plagiert meg, bare sånn til info)

    26. Cecilie: Hei!

      Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar! Jeg setter så stor pris på det. Det var et veldig godt poeng det med besteforeldre, de ser jo gjerne ikke på det som å sitte barnevakt, men å tilbringe tid og bli kjent med barnebarnet sitt!

      Kjempehyggelig å få høre så mange fine ord. Blir helt overveldet her jeg sitter. Klem tilbake! 🙂

    27. Anonym: Ja, der sa du det!

      Det med barnevern skrev jeg faktisk et blogginnlegg om også for noen måneder siden. De blir alltid fremstilt som den store stygge ulven, men de har jo faktisk taushetsplikt og kan ikke uttale seg slik som familiene som har blitt fratatt barna kan. Det skjer helt sikkert at barnevernet gjør feil noen gang, men stort sett sitter jeg med inntrykket av at de gjør en svært god jobb.

      Tusen takk for støttende og fine ord. Det er så utrolig hyggelig at dere sitter med det inntrykket om oss! Vi gjør vårt aller beste og vi vet at sønnen vår ikke kunne hatt det bedre <3

    28. Anonym: Tusen takk! <3

      Det må ha vært veldig tøft! Og det var veldig bra du hadde foreldrene dine som kunne stille opp når det ble for mye for deg. Å ha barn er veldig tøft!

      Så utrolig herlig å høre! Lykke til i fremtiden med familien din <3 God klem tilbake!

    29. ane: Ja, jeg synes ikke det var noe hyggelig å høre om i det hele tatt, spesielt når det ikke er sant 🙁

      Tusen takk, veldig koselig at du synes det! Det har du helt rett i, alle trenger fri i blant 🙂

    30. Marianne: Helt enig i det du skriver ang barnevernet. Hvis det er alvorlige rykter tror jeg barnevernet kan komme inn i bildet for å sjekke at alt er bra, men jeg tror ikke de tar med seg barnet ditt så fort det går noen rykter. (Men det er bare hva jeg tror, altså!)

      Tusen takk, Marianne! Åh, blir så glad at det du skriver. Det betyr virkelig masse!

      klem!

    31. Disse tingene hadde jeg aldri kommet til å tro om deg heller!! Stå på og drit i disse menneskene som vil ødelegge for din lille perfekte familie!<3

    32. Helt siden jeg begynte å lese bloggen din ( da dere bodde i et “bøttekott”) har du/dere utviklet dere! Syns ikke du ska ta innoverdeg det slemme folk får seg til å kommentere for det er drt ingen grunn til! Klart man ska ha barnevakt engang i blant når det er behov for det. det hjelper dere å vli de beste foreldrene dere kan.
      Lykke til med denne graviditeten og gratulere.
      Gleder meg til å følge dere på ferden 🙂

    33. Barnevernet kan faktisk med loven i hånd hente barn akutt ut av hjemme basert på en usann påstand ja. Får du noe usanne rykter på degkan du faktisk miste barna. Noen ganger går det og prestisje i saker. Bv opererer forskjellg i fra kommune til kommune. Mye synsing og har de bestemt seg så kan faktisk ødelegge en god familie. Kjenner til to forskjellige saker der foreldrene burde få hatt omsorgen, men neida de ble satt vekk. Men kjenner og til foreldre som burde mistet omsorgen pga rus men de får beholde barna. Bv jobber ut i fra skjønn og synsing så alt har med hvilken saksbehandler man får. I fylkesnemda vinner så og si alltid bv.
      Men over til dere så virke dere som fantastiske foreldre. Synes du er så flink og veldigmoden Jessica. Gleder meg til å følge dere videre med to små barn💜

    34. Jeg blir sjokkert over både ryktene og noen av kommentarene her. Det er ingen tvil om at dere virker som gode og omsorgsfulle foreldre. Leo har alt han trenger både av omsorg og materielt virker det absolutt som. Det må da være grove rykter ute å går dersom barnevernet henter ut barn akutt?! Håper ihvertfall at veldig mange av de barnevernsansatte er fornuftige mennesker som vurderer situasjoner på en ordentlig måte, selv om de også har gjort mange feil, som man leser om. Dere har ihvertfall ingenting å frykte sånn sett, som du også sier selv. Stå på dere, som sagt ingen tvil om at dere er gode omsorgspersoner 🙂 <3

    35. Herregud nå må folk gi seg. Om du vil være ute hver helg er vel ikke det ulovelig. Du har jo full ansvar hele uken. Er vel ikke værre å ha barnevakt i helgene enn å sende bort ungen 8 timer i bhg hver eneste dag. Alle mødre å fedre trenger fri. Idioter som sier noe annet

    36. Helt ærlig så har du jo faktisk hatt mye fri og barnevakt i mine øyne. Har selv 3barn, og kan telle på ei hånd hvor mange ganger jeg har hatt barnevakt for å dra på byen osv, for det må man da virkelig kunne gi avkall på til en viss grad når man velger å få barn. Og ikke søren om jeg setter bort noen av barna mine fordi det er tøft med våkenetter.
      Og jeg har 3 barn, og alle er født innen 5års ramme+ jeg er bare noen og tjue år gammel. Det med å ha barnevakt når du har hatt noen tøffe våkenetter, er jo forsåvidt greit, men det er jo slik det er å ha småbarn. Virker som at du ved den minste utfordring, trenger barnevakt. Du må ha masse lykke til med 2barn, det blir nok fryktelig tøft for deg. Ånei, jeg er ikke noe “nettroll”, men syns det var litt drøyt. Husker ett inlegg du skrev for en stund siden om hvor vanskelig det var med ett barn, holde styr på hus og hjem osv. Da må jeg ærlig si at jeg rista litt på hodet av deg. (Tror nok mange av de som kommenterer over her ikke har barn, og dermed ikke forstår ansvaret man faktisk har for barnet sitt, det er jo trossalt du og barnefaren, ikke tanter osv når ting blir litt for tøft).

    37. Camilla: jeg tror nok jeg vet best om hvorvidt jeg har hatt mye barnevakt eller ikke.

      Ønsker du at jeg skal få skriftlig bekreftelse fra familien rundt oss om at vi IKKE har hatt mye barnevakt? Si gjerne i fra, det kan jeg ordne.

      Du er en vilt fremmed. Hvorfor tror du at du jeg har mye barnevakt når jeg klart sier i fra at vi ikke har det?

      Ja, når jeg har sovet to netter på 6 døgn så har vi av og til fått avlastning – LANGT i fra alle gangene det har skjedd!

      Synes du skal slutte å uttale deg om ting du ikke har peiling på. Vi har hatt uendelig mange stunder hvor vi har hatt det forferdelig tøft, men vi har gått gjennom det sammen. Som foreldre gjør. Vi har ikke satt av Leo hos barnevakt når ting har blitt tøft. Hvis du sitter med det inntrykket, kan jeg, familien, Fredrik og alle ellers rundt oss bekrefte at du sitter med feil inntrykk.

    38. Hei, ville bare si at både du og Fredrik virker som gode foreldre! Det er utrolig hva folk klarer å skrive her inne, til dere, om hva som er rett og galt. Har man besteforeldre/tanter/onkler og til og med gode venner som kan avlaste en gang iblant er jo det bare supert! Uansett om man benytter seg av det tilbudet sjelden eller ofte. Hva betyr det? Uansett er man glad i barnet sitt og det er jo ikke omsorgssvikt å la andre i familien passe barnet ditt. Barn har godt av å ha flere omsorgspersoner i livet sitt, som for eksempel besteforeldre 🙂

    39. Synes du ofte kommer med ‘vil du ha bevis så fikser jeg det’- kommentarer. Du er veldig på den der. Skriftlig bevis her og kommentarer fra folk der. Synes det er underlig hvor langt du strekker deg for å legge frem bevis. Si det som det er og la det ligge der, ikke dra inn familien din osv for å gå god for det du sier. Du er en blogger, folk vil strekke seg langt for å tråkke dere på tærne. La det gå. Det viktigste er hva du selv vet. Dette er din blogg, ikke bland familien din inn i den for å bevise ting for oss. De fleste av oss skjønner, mange liker som sagt bare å irritere for å få innlegg som det her. De er ikke verdt det. 😉 Du er flott.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg