HVA ER HEMMELIGHETEN?

Annonse

Hei, og god kveld til dere alle! Fikk dere med dere dette blogginnlegget som ble postet for en uke siden? Her kommer det i hvert fall en gang til, så jeg er sikre på at dere får med dere det gode tilbudet! 

Som dere sikkert har sett gjennom bloggen – Har jeg vært en av de heldige når det kommer til huden min. Jeg har aldri hatt mye kviser eller uren hud, faktisk så sjeldent at jeg nesten har blitt overrasket når det en sjelden gang har oppstått. Nå som jeg er gravid igjen, har det naturligvis hendt at jeg har fått mer uren hud – noe som er typisk når man går gravid. Men det er jo så kjipt likevel, og jeg merker at selvtilliten er så mye dårligere de dagene jeg har dårlig hud, noe jeg er sikker på at mange kan kjenne seg igjen i. Nå har jeg heldigvis funnet noe som kan hjelpe meg å bli kvitt problemet!


Hudrensen heter The incredible face gel og er fra merket Maybeauty. Dere har garantert sett dette produktet på andre nettsider også, og det er ikke uten grunn! Akkurat nå er det den eneste hudrensen jeg har i hus, og den hjelper meg hver morgen etter når jeg har sovnet med Leo i sengen med sminken på og våkner dagen etter med uren hud.

Dessverre hender det ofte for tiden at jeg sovner om kvelden med sminke på, i en travel hverdag med ettåringen min og babyen i magen sovner jeg bare jeg legger meg på sofaen med Leo for å se på tv. Og da er det veldig betryggende å vite at face gelen hjelper meg slik at huden min er like fin dagen etter!

Det er veldig enkelt å bruke face gelen, du bare påfører den og masserer den inn i huden, der du føler du har hudormer eller urenheter – Og allerede da ser du hvordan du fjerner døde hudceller og hvordan den etterlater huden. Myk som babyhud, og den føles frisk og veldig ren i lang tid etter! 

Her ser dere tydelig hvordan de døde hudcellene enkelt fjernes med denne hudrensen!


Bare se hvor ren huden min blir! Etterpå liker jeg å skylle av huden med lunkent vann. Heldigvis tar det ikke lang tid, det er ikke en hudrens du bare må sitte med i så og så lang tid – og det er helt avgjørende for meg når jeg ikke akkurat har mye tid til overs for å bruke foran speilet om morgenen, men når jeg likevel ønsker ren hud som er fri fra døde hudceller, olje og hudormer.

Hvis du også har lyst til å teste produktet får du det med hele 30% rabatt hvis du bruker rabattkoden mammasom30 som jeg har til dere lesere! Eller så kan dere klikke HER. og den er automatisk aktivert når du klikker på linken! 

Og gi meg gjerne beskjed når dere har testet ut produktet – Jeg er sikre på at dere kommer til å bli like fornøyde som jeg er!

Klem. Ha en super mandagskveld videre ♥

19 kommentarer
  1. Er det 3 gangen dette blir postet? Føler jeg har sett det veldig mange ganger nå..
   Blir litt desperat og skinner godt gjennom at du ikke prøver å “hjelpe” leserne dine når du nesten maser med dette innlegget…

  2. :): Hei!

   Nei, det er andre gangen det er postet! Ble postet ved en feiltakelse i går, og var kun ute i 16 minutter – Så beklager det!

   Kan vel ha et ønske om å tipse leserne mine om dette produktet selv om jeg har postet blogginnlegget to ganger?

   Og jeg føler da virkelig ikke at noen av leserne mine har noen grunn overhodet til å ikke skulle stole på hva jeg reklamerer for. Jeg er jo en av fåtallet av bloggerne på topplisten som knapt har hatt reklame på bloggen min, og som har vært fullstendig åpen om at jeg kun ønsker å reklamere for produkter jeg faktisk liker selv.

   Du finner ikke akkurat mye reklame på bloggen min, spesielt ikke i forhold til andre blogger. Jeg er nemlig en av de bloggerne som ønsker at dere skal kunne stole på meg, og den tilliten som jeg har bygd opp over så lang tid med null reklame på bloggen synes jeg ikke skal ødelegges kun fordi et reklame innlegg har blitt postet to ganger.
   klem

  3. Hei, jeg skulle bare si at jeg har litt lyst å prøve hudrensen, men lurer på om den er parfyme-fri? Har lite lyst til å bli rød og hoven i ansiktet etter jeg har kjøpt den altså.

  4. Aina: Hei Aina! Her er innholdet i face gelen: Aqua, Propylene Glycol, PEG-400, Glycerin, Steartrimonium Methosulfate, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Butylene Glycol, Rosa Damascena Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Portulaca Oleracea Extract, Polysorbate 80, Betaine, Phenoxyethanol, CI 16185, Allantoin, Disodium EDTA

   Håper det var til hjelp! Klem!

  5. Fikk en sånn i glossyboksen min, det var så ekkelt, men så deilig! Har tenkt på å kjøpe fler, men skulle ønske det kom i en tube. En sånn eske holder jo til flere ganger, men kan vel kanskje skuffe alt oppi en krukke da! :p

  6. Anonym: Haha, dette er et sponset innlegg! Mange bloggere, ikke bare AR, har reklamert for dette produktet. Det er det forresten en grunn for, siden det er så bra!

  7. Hei dere!
   Jeg har stengt kommentarfeltet i forrige blogginnlegg fordi jeg fikk nok. Det ble bare avsporinger og ufyselige kommentarer og jeg sitter her gravid og hormonell og orker ikke dette nå. Ikke i dag.

  8. Jeg kommenterte noe om en sengekant i forrige innlegg, men ser nå at det er blitt stengt så da spør jeg her også! Hvor har du kjøpt den tykke sengekanten til Leo, og er dere fornøyd med den? Datteren min på 10 mnd. driver å surrer seg inn i de tynne, så skulle hatt noe nytt.
   Du ser forresten helt fantastisk ut, ikke bry deg om de stygge kommentarene! De er bare sjalu for at de ikke ser like bra ut <3 Vet selv hvordan det er å være ung mor og få slike kommentarer, men det er bare å overse dem! Lykke til videre i svangerskapet med den lille 🙂

  9. Håper dere som føler dere MÅ komme med dritt sitter med en god selvfølelse nå!:) skal virkelig ikke være nødvendig å måtte stenge et kommentarfelt pga så mye dritt. Jada, ytringsfrihet og man må kunne si sin mening. Men føler dere dere såå mye bedre etter å ha skrevet stygge ting til andre? I såfall syns jeg synd på dere. Kom dere ut i solen og få farge på kroppen og positivitet i huene deres istedenfor!

  10. Emma: Hei Emma <3

   Den tykke sengekanten vi hadde til Leo var vi kjempefornøyd med! Hvis du bor i nærheten kan du gjerne få den (Hvis det ikke gjør noe at den har blå stjerner?)

   Kjempekoselig av deg, tusen takk! Setter veldig stor pris på forståelsen og støtten 🙂

  11. Så snilt av deg, men bor nok dessverre i Førde som er ett godt stykke unna! Men ellers takk fine deg 🙂

  12. Er virkelig rabattkoden: mammasom30? Var redd det var en skrivefeil der 😁 men jeg har ikke prøvd den enda

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg