DEN SISTE UKENS…

UKENS HØYDEPUNKT:

Det må nok bli 18-års dagen min! Tenk det, nå kan jeg faktisk kjøpe flaxlodd og paracet uten å bli nektet det. Og jeg kan gå på polet? Føles helt ufattelig rart. Men samtidig veldig godt, det var en stor dag ♥


Noen bilder fra dagen min!

UKENS NEDTUR:

At Leo er blitt syk. Nå ønsker ikke jeg å utlevere så mye rundt dette, men tross sykdom er allmenntilstanden hans veldig bra. Jeg skal være ærlig med dere, de siste nettene har vært grusomme – Spesielt nå i natt. Solen rakk å stå opp før det ble noe søvn på meg, men det viktigste er at Leo blir tatt godt vare på når han er syk og at han får massevis av trøst, pleie og nærhet ♥ Håper han blir frisk snarest.

UKENS BILDE:

Lille bustetrollet mitt. Elsker dette bildet! Sommerlig og ute ved sjøen.

UKENS GLEDER SEG TIL:

Nå er det ikke lenge til jeg skal bestille første gravidfotografering som jeg tenker å ha om ikke så mange uker. Jeg gleder meg enormt og har gjort det hele uken, tror bildene kommer til å bli superfine! Og for et fint minne det kommer til å bli. Jeg tok jo veldig mange bilder av magen sist svangerskap også på grunn av bloggen – Men ordentlige bilder tatt av profesjonelle blir noe annet. Gleder meg til å ta bildene og selvfølgelig til å vise dere dem også!

UKENS BESTE INNKJØP:

Disse to nye favorittene i klesskapet må være ukens beste innkjøp. Bestilte den ene på Ebay og den andre kjøpte jeg på H&M, utrolig fornøyd og vet at de kommer til å bli flittig brukt fremover, er så deilig å gå med noe løst og behagelig nå som jeg er gravid. Dessuten synes jeg det er viktig å finne plagg nå som jeg trives i, og som jeg føler meg fin i – Samtidig som de er behagelige! 


UKENS CRAVING:

Cappuchino med ørlite sukker og melk! Yummi. 

Enda en uke er omme – Og nå er vi godt ute i juni! Jeg gleder meg til å gå inn i en ny uke med dere nå i morgen, og til å dele alt det morsomme vi skal finne på i tiden fremover. Ha en fantastisk søndag og avslutning på uken!

4 kommentarer

Siste innlegg