STOPP med det!

Trenger en liten utblåsning her i dag: 

Hva i alle dager er det som får gutter og menn til å tro at å sende bilder av deres edle deler er en god ide? Og da tenker jeg spesielt på å sende slike ufine bilder til vilt fremmede mennesker over Internett, og i dette tilfellet: Til meg – En sliten og trøtt gravid småbarnsmor. Jeg vil ikke se, jeg vil ikke vite, og jeg vil definitivt ikke ha det sendt på meldinger, facebook-meldinger, eller på snapchat slik at jeg får det slengt rett i trynet ettersom jeg aner fred og ingen fare helt til det er åpnet. 

Hva er greia her? Kan noen forklare meg? 

Jeg har kjæreste, jeg har barn, jeg er til og med gravid (!) Men likevel ser det ikke ut til at det skal være noen hindring for disse menneskene. Hva forventer de som sender slike bilder til svar? “Åh, så fin”? 

Jeg har opplevd VELDIG mye rart på sosiale medier siden bloggen min begynte å bli lest av mange. Jeg har fått alt fra spørsmål om giftemål fra vilt fremmede (Altså, igjen: Hva forventes til svar?!), til desperate mannfolk som sender meg slibrige meldinger som jeg aldri svarer på eller i det hele tatt ønsker å motta, for å så motta en rekke lite hyggelige meldinger fra de forbanna kjærestene deres som selvfølgelig går løs på MEG fordi kjærestene deres er kronidioter. Ja, unnskyld at typen din er en drittsekk da – Det er selvfølgelig min feil! 😉


Senest i dag måtte jeg blokkere en mann som telefon-terroriserte meg på Facebook, han sa at om jeg ikke svarte kom han bare til å fortsette å ringe helt til jeg svarte og at jeg ikke hadde noe valg…? Ellers er det til stadighet videoer og bilder av ymse slag (Tror IKKE jeg trenger å gå nærmere inn på det) samt talemeldinger sendt både her og der.

Jeg vil bare ha det sagt: STOPP!

Det kan vel umulig være så forbanna vanskelig…? Litt folkeskikk, selv i sosiale medier, er det for mye å be om? Jeg tror jeg kan snakke på vegne av flere enn bare meg når jeg sier at jeg ikke ønsker å kontaktes om intensjonen din er å vise meg kjønnsorganet ditt sånn helt uten videre.

På forhånd takk!

17 kommentarer
  1. Jeg er så enig med deg, å du sa det for meg også, er så sykt irriterende, å utrulig kvalmende når de sender slikt, men det viser jo bare hva de IKKE har mellom ørene, å ikke tenker de lenger enn sin egen nese heller :/
   Syns du fikk det bra frem i innlegget 🙂

  2. Slikt er så ekkelt! Jeg hadde blitt å politianmeldt det vist jeg var deg for slikt er absolutt ikke greit! Uansett så håper jeg du får en fin kveld videre i fred og ro❤️

  3. Tror du er den første som har skrevet om dette på internett, som jeg har sett hvertfall. Elsker at du gjør det, jeg får også slike bilder av og til, uten at jeg vil. Jeg syns faktisk det er vemmelig! Skjønner ikke hvor de får det fra at de ksla sende bilder av edle deler som ingen egentlig vil se, haha 😛
   Stå på Jessica, elsker bloggen din <3

  4. Fysøren så stygt gjort, dem har virkelig så lite og finne på.. Helt kvalmt -.-
   Jeg liker bloggen din utrolig godt, så ikke la sånt knekke deg. Du er helt super, selv om jeg ikke kjenner deg <3

  5. Å herregud at folk gidder å bruke tid på å sende deg sånt?! Godt du tar det opp her synes jeg! Håper du får en fin kveld <3 Klem!

  6. Så bra at du tar opp problemet, Jessica! Hva med å anmelde dem for blotting? Det er ulovlig, og det er jo det de faktisk gjør! Enig med deg – æsj!

  7. Ville politianmeldt,spesielt han som ikke ga seg. Han kan være syk, og istand til å finne på mye skummelt. Dette er en av baksidene med å være “offentlig” person.
   Melder du i fra til politiet, leverer inn ip adresser,telefonnummer,brukernavn osv, så har de det hvertfall. Mange tror de kan ringe og sende sms anonymt, det er ikke tilfelle. Politiet får opp alle trafikk inn og ut på din mobil/ pc.
   Blogger har skrevet om dette før, og vet om en som valgte å anmelde, og det hjalp.
   Mange syke mennesker der ute. Uhyggelig er det.

  8. Gjør som Sophie Elise gjorde: finn ut hvem de er, og fortell det til foreldrene deres. Når de oppfører seg som drittunger, fortjener de det. Politiet gjør dessverre ingenting. Så klart, du kan jo blokkere også, det fungerer halvveis. Ellers må du bare begynne å gjøre alt av sosiale medier privat. Det kan jo være kjedelig.

  9. Hei jeg syntes det er dumt når noen sender slike idiotiske ting på nettet. Men du er sterk og du er en helt fantastisk blogger så jeg har trua påat duhar skremt dem litt med dette innlegget her nå 🙂 haha stå på vidre

  10. hei jeg skal erlig inrøme at i går sente jeg deg snap der jeg skrev at jeg syntes du var fin jeg er ikke sikker på om du var usikker på va du skulle svare eller ikke men uanset får min del trenger du ikke svare for man kan jo se at du har åpnet snapen og du blir sikert glad vist noen skriver at du er fin.Jeg ble i hvertfall veldig glad da du svarte med en hjerte emoji 😉 digger bloggen din. Ikke det at jeg sitter inne og leser blogger dagen lang men din kan jeg ta fram og lese når jeg koser meg på kveldene. hilsen jente 12 år

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg