I DAG BLE DET MANGE TÅRER!

Hei dere!

Jeg har tilbrakt denne fine fredagsmorgenen og formiddagen  i Oslo! Vi har nemlig gjort siste del av innspillingen til “Kjære mamma” – episoden vår! Fredrik og Leo var jo ikke med da, for det var bare jeg som skulle bli med på de siste opptakene i studio. Jeg er jo som dere vet syk, men det har likevel gått veldig bra!

Jeg fikk se litt over 4 minutter av episoden vår, og mer får jeg ikke se før det kommer på tv. Det er egentlig litt nervepirrende å ikke vite helt hva de skal vise på tv og alle dere som skal se på, inkludert oss, men ut i fra det lille jeg så  “kjenner” jeg oss godt igjen, og de har klipt det sammen på en utrolig fin måte som jeg hittil føler viser et fint og ekte bilde av hverdagen vår. Vi filmet jo faktisk i 8 timer, og dette skal jo kuttes ned til i underkant av 20 minutter!

Jeg var så utrolig spent rett før jeg skulle se de få klippene, og reaksjonen min ble jo filmet. Jeg fikk se litt tilbakemeldinger/kommentarer av mødrene som kommenterer underveis i programmet, og jeg har hørt litt av hva Fredrik har sagt i intervjuet sitt om meg som mamma og oss som en familie – Som hadde blitt klipt sammen med en del klipp av oss og det vi gjorde samme dagen det ble spilt inn. Det var utrolig rørende, og det ble litt mye for meg som er så full av gravidhormoner  – Selv om jeg egentlig lovde meg selv at jeg ikke skulle gråte! Så jeg må innrømme at det ble mange tårer fra meg i dag, og det skulle jo egentlig ikke skje..  Men sånt skjer!. Gledestårer da, i det minste ♥

Fra dagen vi spilte inn epsioden ↑​


 

Episoden vår blir sendt på tv onsdag 5 oktober på kanalen Tv 2 Livsstil, jeg kommer til å oppdatere dere med klokkeslett og alt når det nærmer seg. Jeg gleder meg masse til å se, og håper at dere gjør det samme!

Nå er jeg om ikke så lenge fremme i Larvik hos guttene, og jeg gleder meg så uendelig mye  til å fortsette helgen min hjemme med masse kos. Måtte dere få en super helg, alle sammen!

23 kommentarer
    1. Skjønner godt at du ble rørt av fine tilbakemeldinger! Jeg også gleder meg masse til å se episoden 🙂 Håper du snart er helt frisk igjen<3

    2. Hei.
      Dette er egentlig ikke en kommentar til innlegget ditt, kun en tilbakemelding fra meg på 32 som akkurat har blitt mamma til gutt nr 2. Er innom bloggen din hver dag og har stor glede av å følge deg. Du er utrolig reflektert og vakker både på inn og utsiden. Du har en nydelig familie og lille Leo virker som en pur lykkelig liten gutt med de beste foreldre et barn kan ha <3 etter vi fikk vårt andre barn nå vil jeg si de første ukene var utrolig tøffe når det er en til på 2 år som krever sitt som før. Vi har fått mindre tid til å være kjærester og er selvfølgelig mer slitne som gjør lunta kortere. Dere har jo et barn fra før så dere vet jo at alle tøffe perioder går over, men husk nå i alle fall på det når nr to kommer. Sammen er dere sterke 🙂 masse lykke til med innspurten av graviditeten. Fortsett å være like sterk og god mor, det er utrolig hyggelig å følge dere 🙂 stor klem og mange gode tanker 🙂 PS, jeg gikk også opp 22 kg med nr to, det meste er borte nå av seg selv 8 uker etter fødselen 😉

    3. Gleder meg SÅ masse til å se episoden dere er med i!! Har sett alle episodene av kjære mamma og håpte hele tiden på at dere ville komme til å være med i en episode en gang. Og NÅ skjer det!!:D

    4. Jeg elsker det programmet, og ble skikkelig glad da jeg fant ut at du skulle være med! Jeg gleder meg! Det blir nok utrolig bra 🙂

    5. Jeg får stadig en varme innover meg når jeg besøker bloggen din. Dere virker som varme mennesker. Sikker på at det er akkurat det vi kommer til å få se. Dere som en fin familie. Dere som foreldre som gjør deres beste for Leo. Jeg synes det er veldig kjekt å titte innom bloggen din. Blant mange andre blogger er din.. vel.. ikke tilgjort. Det er flott. 🙂 Fortsett med det!

    6. Linn: Så utrolig kjekt å høre, Linn! Det betyr masse å høre at du har det inntrykket av oss. Vi gjør vårt beste 🙂

      Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar. Alltid like koselig å høre fra dere lesere, og jeg setter så pris på at dere liker bloggen min.

      God helg!

    7. Hei! Bare lurer på om du har noen interesser bortsett fra mann og barn? Noe du vil gjennomføre i livet? Hva dine mål er? Motivasjon til å fortsette som du gjør?

    8. Anonym: Hei du!

      Har mål om å skaffe meg utdanning til å bli en god psykolog 🙂 Det er drømmejobben min, og det er nok mitt største mål – Barna mine er i stor grad motivasjonen. Jeg finner også mye motivasjon i å kanskje kunne være en inspirasjon for andre unge mødre / unge foreldre til å klare å ta seg en utdannelse tross flere barn i ung alder. Utdannelse er veldig viktig for meg!

      Interesser har jeg lagt mye bort etter jeg ble gravid første gang. Det blir lite tid til venner og andre interesser jeg har eller har hatt, men det er noe jeg var rimelig forberedt på før jeg fikk min første, så det har gått veldig greit. Man blir jo nødt til å sette seg selv i andre rekke.

      Ellers har jeg jo blitt veldig glad i skrivingen, så det har jo med tiden også blitt en stor interesse som jeg finner utrolig mye glede i. Jeg håper jeg kan fortsette med skrivingen i årene som kommer, og at jeg kan holde på med den i en eller annen form i årene som kommer, ved siden av jobb/studier.

      Ha en kjempefin lørdag!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg