JEG GRUET MEG SÅ MYE TIL Å FORTELLE DET

Jeg visste ikke helt om jeg skulle sette meg ned å blogge i dag, men nå endte jeg opp med å gjøre det likevel. Jeg viser jo de fine dagene, så da får jeg vise de dårlige også. 

I utgangspunktet har jeg hatt en veldig fin dag, men når ting går dårlig på enkelte områder så gjør det på en måte at du går med en konstant klump i magen som bare ikke vil forsvinne helt. Jeg er klar over at jeg skriver mye om forholdet til Fredrik og meg om dagen, men det opptar meg jo selvfølgelig mye når vi tenker på å flytte fra hverandre. Og da er det klart at det vil komme frem på bloggen også. Egentlig gruet jeg meg så til det skulle komme frem. Jeg kviet meg for å fortelle det. Men nå er jeg glad jeg gjorde det istedenfor å late som at alt er bra, når det er så langt fra sannheten. Det føltes ikke riktig å ikke si noe om det, selv om vi ikke vet hva vi gjør videre. Da jeg sist gang fortalte at det brått hadde blitt slutt i 2015 fikk jeg en del tyn for det, men nå ser det ut som at jeg har fått en del andre lesere. Jeg ser fort at majoriteten av de som leser bloggen min nå kun vil familien min og meg vel. Og det er så vanvittig koselig å se. Nå skal jeg i hvert fall gjøre mitt beste fremover for å fokusere på det positive som skjer, og så skal jeg oppdatere dere om og når vi finner ut hva vi skal gjøre videre..

Noah og jeg har i hvert fall vært ute med ei venninne av meg i dag! Hun har en sønn som er på Noah sin alder, og han er bare så nydelig! Noah har jo også vokst mye i det siste og blitt så stor som dere ser. Han er skikkelig lubben og god! Haha. Jeg får hver dag høre at han ligner så på meg, noe som er utrolig fint å høre ♥ Han er jo min lille skatt som gjør dagene mine lettere – han og min fineste Leo.

Jeg ville bare oppdatere litt, og jeg skal selvsagt fortsette med å oppdatere som normalt fremover de neste dagene. Jeg tror det er bra at jeg holder meg litt opptatt med ting, også bloggen – når det er ting jeg elsker å drive med. Håper dere har det bra!

Klem

31 kommentarer
  1. håper ting order seg for deg og fredrik, dere er så fine sammen <3 og viktig for barn og få vokse opp med begge,men vet jo at det ikke alltid funker og det har jeg jo opplevd selv 🙁
   Vakre Noah,så herlig <3

  2. Hei vennen. Livet kan være så vanskelig i hverdagen.
   Men synes du klarer deg bra.
   Husk at vist du har planer om å reise GjØvik hvor du kommer fra kan din mann sette gitt en klart tale og det.
   Det er en lov som er at du ikke han flytte lenger enn 6 mil Det kan bli problemer. Far har full rett til å se sine barn like mye. Derfor er det noe do heter 50/50 i fordeling å noe jeg håper å ta med i planen deres. Unger trenger begge sine foreldre.
   Jeg heier på deg. Jeg blei skilt da jeg var 27 år og gutten min såvidt over to år.
   Håper alt det gode for dere..
   Klem

  3. Ville bare legge igjen en kommentar og si at jeg er skikkelig imponert over hvordan du takler situasjonen som tobarnsmamma! Iallefall nå som ting ikke er helt topp. Håper og tror at du og din familie vil få det fint fremover. Og til alle som sier at dere må holde ut sammen og at det er viktig for barna at foreldre bror sammen : jeg tror virkelig at ingen barn har godt av å bo sammen med to foreldre som ikke funker optimalt sammen. Det beste for barna er at foreldrene oppdrar de så godt de kan, og at er lykkelige , enten det er hver for seg eller sammen. 🙂 KLEM!

  4. Jeg vil bare skrive en kommentar, for jeg pleier ikke å skrive på blogger. Er snart 20 år og har vært sammen med kjæresten min i 4 år nå, det har gått helt sykt opp og ned, jeg sliter psykisk og har hatt det utrolig tøft, og det har selvfølgelig gått utover han.. vi har mange ganger holdt på å gjøre det slutt, det er skikkelig vondt, men vi har klart oss til nå. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og jeg husker godt tiden i fjor da du og Fredrik skulle gå fra hverandre, og jeg føler at dette er et slikt punkt. Der dere ikke har det noe bra sammen, men at det det bare er en periode som sist..? Vet ikke om det gir noen mening, men ville bare si det. Ikke vet jeg, men kanskje det går over.. men kanskje dere har prøvd så lenge at det ikke går over..
   Ønsker deg masse lykke til, du virker som en utrolig flott mamma. Hadde jeg blitt gravid i denne alderen vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Tror veldig mange ser opp til deg, Jessica! Stå på!! Du klarer dette, uansett om det blir med eller uten Fredrik boende med deg❤

  5. Håper dere finner ut av tingene sammen og kommer til et punkt der ting funker best for dere. Håper jo at dere finner tilbake til hverandre og lever et fint familie liv sammen <3 Familie terapi er en fin ting.
   Selv går vi på familie terapi for å jobbe med forholdet vi har to barn sammen pluss at jeg har ei datter fra før av. Vi jobber med komminikasjon og det å samarbeide. Pluss andre ting som tillit da jeg sliter med tillit til han. Vi jobber for det for de vi elsker hverandre og ønsker å få til familie livet sammen.
   Uansett hva dere velger så gjør det du/dere mener er best for barna deres. Lite tips: familie terapi er en fin ting!:)

  6. Sender deg mange klemmer, håper alt ordner seg! Og Noah er så lik deg!! Har du baby-bilder av deg du kan legge ut for å sammenligne?

  7. Hei kjære deg. Fikk så vondt når jeg leste dette innlegget. Jeg har heiet på dere fra første stund. Som mamma til en på 7 og en på 1.5 år vil jeg bare si en ting. Alt blir bedre. Kommer de over 3 år blir livet brått bedre. De sover, kan snakke, leke litt med venner alene etc etc. Overskuddet som foreldre kommer gradvis tilbake, og man orker plutselig være litt kjærester igjen.
   Vi var nær ved å gå fra hverandre når første nærmet seg 3, men kom oss gjennom det. Man er sur, sliten og lei. Da vi gikk for nr 2 avtalte vi at uansett hva..vi holder ut til hun blir 3 år. Vi er over 30 år begge to.
   Stå på, begge to. Man kan ikke alltid rømme når ting blir tøft. Gresset er sjeldent grønnere på andre siden når tida går litt. Og mine, dine og våre er også tøft. Ønsker det beste for dere

  8. Synd å vite at F har vært utro 🙁 skjønner godt at du vurderer å gå fra han, ikke alt man kan tilgi :/

  9. Til Silje A.: Jeg håper du tar grundig feil, og at det bare er et rykte satt ut for å såre Jessica, noe som er helt forferdelig, men mindre forferdelig om det skulle vært sant. Når det er sagt, så virker det jo nesten slik, siden Jessica hintet til at det hadde skjedd noe utilgivelig. Jeg skjønner bare ikke hvordan Fredrik skal ha fått til det oppi kolikken og alt, og de svarte selv på dette ryktet tidligere at Fredrik hadde verken hatt tid eller mulighet til å møte andre på det tidspunktet.
   Til Jessica: Føler sånn med deg <3 Du er klok, og vil ta det beste valget for deg og familien din, uansett hva det blir. Jeg er helt sikker på at du klarer deg på egenhånd også, hvis det er det som må til. Vi heier på deg, og ønsker deg lykke til <3

  10. Er ikke et rykte satt ut for å såre Jessica, men man skjønner vel tegningen her? Hvordan er det mulig å gå fra et brudd til et nytt et på så kort tid hvis det ikke er noe utilgivelig? Hun hinter selv til det og vi alle forstår at utroskap er utilgivelig. Dette er så typisk unge foreldre, bare surr og rot. Jeg heiet på de og tenkte at endelig kan de vise oss mer voksne at det ikke alltid trenger å være bare rot med så unge foreldre, men den gang ei.

  11. Hadde en slik samtale med kusina mi for noen år siden angående et forhold ho var i. Hun fortalte meg at den eneste grunnen til slutt at de forsatt var sammen var pga sønnen sin. Jeg sa at jeg skjønner greia veldig godt det med og holde sammen. MEN det er ikke bra når det går utover deg. Du skal ha det bra du også. Og det er bedre for sønnene dine at dere har det bra om det er sammen eller vær for dere.
   Jeg mener at man skal ikke holde sammen for en vær pris. Det er ikke noe bra for ungane til slutt vis det går utover deg psykisk og fysisk.
   Men dere fant tilbake til hverandre før, kanskje dere gjøre det igjen?
   http://www.josefine.blogg.no

  12. Silje A.: Vi har ikke gått fra et brudd til et nytt. Det er jo ikke slutt? Men vi har det ikke så greit om dagen, og når jeg har valgt å være åpen om det er det fint om du kan vise respekt. “Bare surr og rot”? Kan du egentlig uttale deg om forholdet vårt ut i fra bloggen? Ja, vi har gjort det slutt en gang tidligere, men betyr det at hele forholdet vårt bare er “surr og rot”? Det synes ikke jeg. Vi har da holdt sammen og det i motsetning til ganske mange andre. Vi har fått to barn på to år. Dessuten vet du ingenting om hva som ligger bak. Tenk om vi begge har akseptert mye mer enn du ville gjort i et kjæresteforhold? Tenk om det har skjedd ting som ville gjort at 80% av andre par bare ville flyttet rett fra hverandre?

   For du vet ikke om det er tilfellet eller ei. Og da er det kanskje lurt å ikke uttale seg så mye om det. Vi gjør vårt beste, og selvfølgelig håper vi at vi kommer oss gjennom dette.

  13. Men hvis det ikke er slutt, hva hjelper det da å flytte fra hverandre? Det blir jo ikke noe lettere for deg å bli alenemamma til to små?.. Er det så ille mellom dere to at dere ikke klarer å bo sammen?

  14. Anonym: Det blir veldig vanskelig for meg å skulle svare på alle spørsmål angående dette uten å avsløre noe, og jeg har ikke lyst til å dele absolutt alt fra privatlivet mitt, hvis du skjønner? 🙂

  15. Noen ganger er det faktisk lettere å bli alenemamma enn å være i et hus hvor ting ikke er helt greit! Jentungen min er 3 måneder og jeg må si at jeg har tenkt tanken så mange ganger at jeg kan jo like så gjerne bli alenemamma siden jeg gjør så og si alt med ungen min. Unger burde ikke bo i et “giftig” hjem. Min samboer og jeg har hatt så mange dager nå hvor ingenting har vært rett, og både han og jeg har hatt tanken om å flytte fra hverandre. Heldigvis har vi ikke gjort det og nå er ting faktisk bedre! Nå legger vi av tid når ungen sover til å være kjærester! Det er aldri lett å sitte med tanken om å flytte fra hverandre og bli aleneforeldre!… jeg vet ingenting om situasjonen til Jessica, men jeg kan godt forstå at dette er vanskelig! Jeg håper bare at dere finner ut av det og jeg håper så inderlig at dere kommer dere gjennom dette sammen som et par, for er det en ting jeg vet så er det at barn har best av at mamma og pappa bor sammen og elsker hverandre! Elsker man hverandre ikke lenger så er det ikke så smart å bo sammen… men dette finner dere ut av med tiden;) jeg har trua på dere, masse klemmer fra en ung mor til en annen!
   Og til deg som mente at det er så mye tull og rot med unge foreldre – vi klarer oss faktisk veldig bra som foreldre, for man blir faktisk mer voksen når man får barn men problemer i et forhold har absolutt ingenting med å være voksen å gjøre.;) 😉

  16. Hei får så vondt av dere kjenner dere ikke bare blitt til at jegvleser bloggen din, den er jo så fin. Så vakre dere alle fire. Nydelige gutter og så fint hjelm. Jeg vet ikke mer enn det som er skrevet her. Men kan dere ikke prøve å prate med sånn prate dame mann vist dere ikke har prøvd, kan være til hjelp. Å skulle ønske jeg kunne trylle alt tilbake til det vanlige for dere og at alt fungerer igjen. Tenker mye på dere LYKKE til av hele mitt hjerte. Kjerring og mamma som har vært gift lenge, mye opp og nedover bakker,men blitt bra til slutt. Stor klem til dere😊

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg