TATT PÅ FERSKEN

På lørdag kom jeg endelig hjem igjen til verdens fineste Leo etter at jeg hadde vært i Gjøvik en tur, og det var virkelig helt fantastisk å se ham igjen. Han var så glad for å se meg, og etter å ha snakket med Fredrik hadde de visst hatt det så gøy her mens jeg var avgårde atte hjelp! Det varmer skikkelig å høre slikt når man har vært borte fra de som betyr aller mest ♥

Nå nylig har han lært seg å snakke mye tydeligere, nå er det ordentlig prating og setninger på gang – og mye mindre mumling enn tidligere. Det forandrer seg hele tiden hva han er opptatt av, men nå for tiden går det mye i “der er lillebror!” hvorpå han peker på lillebror, og så gjør han det samme med både Fredrik og meg. Jeg var jo vært hjemme mye med dem alene de siste ukene fordi Fredrik har jobbet en del overtid, og da har jeg spesielt øvd en del på å snakke med Leo. Men i dag klarte jeg ikke å holde latteren tilbake da vi øvde med ham!

Hvor er mamma da Leo? Fredrik ser på Leo når han spør ham.

Leo ser umiddelbart rett på meg. “Der er mamma!” sier han mens han peker på meg med den ene hånden sin og smiler et skjevt smil.

“Og hvor er lillebror da?”

“Der er Noah!” sier Leo mens han forsiktig går bort til Noah og peker på han når han ligger under babygymmen sin.

“Og hvor er pappa da Leo?” spør jeg mens jeg ser spent på han.

Han snur seg mot Fredrik med store øyne og sier “Deeer er Jonas!” før han peker på Fredrik.

Fredrik og jeg bryter ut i latter. “Hvem er Jonas, Leo? Er det han som kommer på besøk når pappa jobber lenge eller?” spør han spøkefullt.

“Jaa!” utbryter Leo entusiastisk.

Akkurat ja. Takk for den Leo 🙂

15 kommentarer

Siste innlegg