INGEN KAN NOEN GANG ERSTATTE DEG

{

Det er mange som har fått med seg at forholdet mitt til Fredrik ikke er så bra om dagen. Noen tror tydeligvis at om det skulle vise seg bli slutt mellom Fredrik og meg nå, så kom jeg til å finne meg ny kjæreste veldig fort. Jeg aner ikke hvorfor noen tror det, men noen gjør visstnok det av en eller annen merkelig grunn. Jeg kan komme med en bekreftelse med en gang, og det er at det ikke kommer til å skje om forholdet vårt skulle vise seg å ikke tåle denne tøffe perioden. Om det skulle vise seg å skje, så tror jeg det hadde vært en belastning for Leo allerede nå, Noah er jo litt for liten til å skjønne noe enda. Og det siste han hadde trengt da, er om det kom “nye” fedre inn og ut av livene til barna. Jeg vil ikke det.

Jeg mener ikke at et eventuelt nytt forhold ikke kan holde i mange år fremover, for det kunne det sikkert gjort, men når statistikken er i mot meg vil jeg ikke ta den sjansen når det kan gå utover barna. Hvis det hadde blitt slutt og jeg mot formodning skulle ha truffet noen med tiden, så vet jeg veldig godt med meg selv at jeg ville ha vært sammen med ham i veldig lang tid før han eventuelt skulle hatt noe med barna mine å gjøre. Jeg føler meg veldig sikker på at barna mine trenger stabilitet og trygghet, og jeg vil at de skal kjenne på den følelsen. Derfor er det jo selvfølgelig det aller beste er om vi klarer å holde sammen. For uansett hva som skjer, så vil barna alltid kun ha en pappa, og det er Fredrik!

Det er ingen som noen gang kunne ha erstattet Fredrik. Spesielt ikke som pappa. Det er det veldig viktig for meg at han vet. Han er pappaen til barna uansett om vi velger å gå fra hverandre eller flytte fra hverandre. Den jobben han har gjort med barna kan ingen ta fra han! Han er ikke nødvendigvis pappa fordi han og guttene deler DNA, men fordi han har vært der og stilt opp for barna sine siden dag 1!

Fredrik vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt.

19 kommentarer
  1. Kan du ikke bare innrømme at det er slutt, og ikke fortsette med denne clickbaiten???
   Vi VET jo at det er over mellom dere, så bare si det, liksom!

  2. Jessica har aldri lygd til blogglesere sine. Hun framstiller livet sitt ærlig. Har følgt henne siden dag 1. Så stfu om du skal komme med anklager e som virkelig ikke gir mening.

  3. Enig,ingen andre kan erstatte en god pappa.Det skulle egentlig ikke vært lov å gå ifra hverandre når en har barn ….Altfor mange barn ,som er ulykkelig pga det……Mye surr og elendighet blir det også med mine, dine og våre barn ,det skal jeg love deg…

  4. Du er en skikkelig søt jente, men synes du skriver sååå mye om problemer og at dere har det såååå vanskelig. Forstår ikke hva dere kan ha det vanskelig rundt for å være ærlig. Det er tøft å ha barn, sånn er det. Bortsett fra det så håper jeg selvfølgelig at dere varer da!!

  5. Så utrolig søt Leo var på den siste snappen med ørene hvor han mjauet :p hvis du lagret videoen ville jeg lagt den ut på bloggen hvis jeg var deg for å reklamere for snappchatten din :p

  6. Herlighet for et mas om “Det er mange som har fått med seg at forholdet mitt til Fredrik blablabla” hver eneste dag for tiden.
   Clicklick liksom

  7. Så bra du tenker trygghet først.
   Jeg så på dr Phil her om dagen og han sa blant annet at sjansen for overgrep mot barn er 33 (!!!!) x større når mor får en ny samboer/kjæreste som ikke er far til barna altså. DET er skummel fakta, så man må tenke trygghet først

  8. 20:02: Det skulle ikke vært lov å gå fra hverandre om en har barn? Der har jeg mange venner som kan si det motsatte. Den nærmeste av mine venninner har aldri vært lykkeligere enn da foreldrene endelig(!) splittet opp. De kranglet så de sang i veggene til og med når vi venninnene var der. Moren har det bedre nå og faren er ti ganger mer oppegående nå som han bor alene. Og det sier sitt når JEGsom bare er “tilskuer” merker det.
   Det er ikke best å holde sammen om en ikke har det bra. DET påvirker barna mer enn at foreldrene går fra hverandre. Krangling 24/7 foran splittede foreldre som har det bedre hver for seg er så skadelig det finnes ikke ord engang. (Sier ikke dette gjelder dere, Jessica! Bare sånn det var sagt :)) Nei, tenk litt over hva du sier.

  9. Skjønner ikke poenget med å få to små barn så unge og så gjøre det slutt, tenk på barna deres. Livet har tøffe perioder og det er da man må holde sammen.

  10. Hei til deg som kommenterte 0043 til 2002…Hva skal til for at et forhold skal bli/være bra..??må en ikke jobbe med “saken” eller er det sånn at går det, så går det, ellers er det bare å flytte fra hverandre…..
   Krangling med barn tilstede gjøres av egoistiske foreldre som kun tenker på seg selv.Kan love deg at jeg vet om like mange ulykkelige barn,som lykkelige etter et brudd. Hvorfor finner ikke folk ut at de ikke passer sammen før de setter barn til verden..?
   Å ha barn er krevende uansett alder,men gleden er uansett størst..
   Men veldig mange flykter fra problemene og tror at gresset er grønnere på andre siden av gjerdet…desverre

  11. Bare hald ut dere. To små er knalltøft. Uansett alder. Og det er desverre trolig år til ting blir det samme igjenn. Men det er verdt det. Det er langt fra bedre å vær alene.. så langt det ikkje ligger annet bak enn hektisk periode med to små da.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg