PLUTSELIG HELT ALENE


Hei dere!

Jeg tok farvel med Fredrik og barna i dag tidlig, og det var faktisk helt vanvittig tungt å si hade til barna, Fredrik også selvsagt, men dere mødre skjønner sikkert hva jeg mener. Fredrik og jeg har jo godt av noen pauser fra hverandre av og til, det har vi virkelig erfart fra tidligere av. Etter at jeg fikk sagt farvel, dro jeg avgårde til togstasjonen, og er nå i Gjøvik for å treffe venner, uten å ha med meg barna.

Jeg kom frem i 15.00-tiden og har snakket med Fredrik sikkert tusen ganger, og enda mer enn det også. Men det går jo så fint med dem der hjemme, Noah og Leo storkoser seg virkelig med Fredrik og jeg er veldig trygg på at jeg kunne ta meg en tur bort for en gangs skyld. Jeg bryr meg overhode ikke om noen skulle mene noe om at jeg er borte fra barna mine i 1,5 døgn, som forelder så kjenner man barna sine best og jeg hadde aldri dratt om jeg ikke følte meg 100% trygg på at det var riktig å gjøre det. Det som kommer først for meg er barna, og sånn vil det alltid være.

Jeg savner guttene så utrolig mye, men jeg skal prøve å få slappet av og kost meg uansett. Det er jo heldigvis ikke lenge til jeg ser dem igjen, og til tross for at jeg tok beslutningen å reise sammen med Fredrik, så gruet jeg meg veldig i forkant – men som sagt så har alt gått knirkefritt hjemme i leiligheten vår. Jeg er så sjeldent borte fra barna og kan ikke huske sist gang jeg dro på en tur som dette, det må ha vært når Leo var på omtrent samme alder som det Noah var nå. Jeg synes det er helt merkelig og kun skulle tenke på meg selv. Det er jeg overhode ikke vant til! Haha!

Ønsker dere alle kjempefin lørdag, vi snakkes litt senere ♥

28 kommentarer
  1. Jeg syns det er kjempefint at du får litt tid for deg selv! Set har du godt av, og du fortjener det ♥ Kos deg masse i helgen!

  2. så bra du tok deg litt fri og henger med venner du er så flink og god mor så dette går bra <3.
   Du over, kjære deg , babyen er med faren sin går veldig bra <3

  3. Du fortjenner å komme deg ut å bare tenke på selv også en gang i blant. Kos deg masse å nyt tiden du har alene nå ❤

  4. Kos deg masse og nyt deg tiden <3 Man trenger og samle positiv energi til og være en bra mamma, og det vil si at man skal ha litt tid til seg selv også <3 Vel unt:)

  5. Slapp av da. Når du først er borte en tur så trenger du ikke ringe hjem “tusen ganger”. Da er jo poenget borte. Er du ikke på en tur for å få litt tid før deg selv da?

  6. 17:51: Hahahaha! Du er soleklart ikke mamma sjæl 😉 Om en skal være mamma 24/7 – 365 dager i året, da hadde vi gått til grunne for lenge siden. En er mamma, en er IKKE morsrollen sin. Å bare være med barna sine til alle døgnets tider til de blir 18 år er jo nærmest helseskadelig, både for mor og barna i seg selv. Dessuten, de er med pappaen sin. Nei vet du hva altså, en MÅ ta seg barnefri engang i blant for å være sosial og dyrke egne interesser også. Du vil ikke finne EN mamma som ikke har behov for det. Spør din egen.

  7. 17:51: Mener du at babyer ikke har godt av litt alenetid med pappa en gang i blant? Er ikke de gode nok omsorgspersoner til at mor kan sove borte en natt?

  8. Tar Noah flaske? Kos deg masse -alle mammaer har godt av egentid og å være noe annet enn “bare” mamma 🙂

  9. Synd at du må forklare ovenfor leserene dine hvorfor du er borte i 1.5 døgn!! Kos deg masse sammen med vennene dine, legg bort telefonen. Barna får nok masse omsorg og kjærlighet i fra pappaen sin mens du er borte 🙂

  10. Hva? Noe av det du fikk kritikk for var jo at du aldri tok deg fri, og at Fredrik alltid fikk dra dit han ville. Dette unner jeg deg <3

  11. Vel fortjent! Det er gull verdt både for deg og barna at du får litt alenetid, og at de får litt alenetid med pappa! 🙂

  12. du kan ikke dra fra babyen din
   hvor er morsrollen din?
   skjerp deg du over som skrev dette
   kafaen er problemet
   man kan ikke dra fra en baby that is it
   everybody knows
   alle vet jo at man skal altid være med barna sine uansett

  13. Kanskje det har gått slik på hjemmebane hos deg som det gjorde for en arbeidskollega av meg, endelig skulle hun ha 2 dager for seg selv og mannen skulle være sammen med de to ungene deres. Da hun kom hjem var mannen på fisketur og den ene ungen hadde han plassert hos farmor og den andre hos mormor. Med en gang ble hun forbanna, men i ettertid har hun ledd mye av det.
   Unner deg virkelig denne lille fritiden uten barn, du virker som en superfin mamma.

  14. Kos deg så mye! Drit i å forklare deg hvorfor du tar det en tur. Alle trenger da vel en liten pause fra hus og hjem en gang i blandt. Du skal ikke være borte på ukesvis liksom. Dette er så fortjent, flinkeste du 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg