MINI ME

Åh, endelig fredag og helg! Vi har kommet veldig godt i gang med fredagskvelden allerede her hjemme. Leo ligger og halvveis sover på fanget mitt mens jeg skriver dette blogginnlegget til dere. Åh, som jeg savner da det var hverdagskost! Jo større han ble, jo mindre skjedde det. Det skjer nesten aldri lenger, for han har det så travelt med alt han skal gjøre hele tiden – samtidig som han er full av energi som han skal få utløp for, og derfor har han hvert fall ikke tid til å sitte hos mammaen sin!

Jeg får ofte høre at det er mange som ikke synes at Leo ligner så veldig på meg, med unntak av et par av dere blogglesere som har skrevet det til meg, og i dag innså jeg endelig hvorfor. Jo, det er fordi han er så veldig lik meg på innsiden! Haha! Han er like sta og bestemt som det jeg er, samtidig som at han vet akkurat hvordan han vil at ting skal bli gjort. Akkurat som meg det også, gitt. Jeg ser veldig mye av mine egne personlighetstrekk i Leo, samtidig som at han er like omsorgsfull som det jeg også alltid har vært.

Han er en liten mini meg – det er kanskje ikke så tydelig på utsiden for alle, men det er veldig tydelig når man kjenner hvordan Leo er på innsiden♥ Ønsker dere en fantastisk fredagskveld og helg!

5 kommentarer
    1. Hei! Kan du skrive et innlegg hvordan en dag hos dere ser ut? Når dere står opp, hvor ofte du bader de osv. Jeg er førstegangsmamma selv og har ikke så mange rutiner ennå.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg