DET ER OVER…

Hei alle sammen! Da var dagen kommet. Det er slutt på ferien til Fredrik, og de tre ukene han har hatt hjemme med oss er nå over. Denne helgen har virkelig bare rast forbi. Noen ganger føles det litt kjipt at fredag er så nærme mandag, men at mandag er så langt unna fredag. Nå er det fullt kjør fremover for hans del på jobb, og barna og jeg har også lagt noen planer for tiden fremover! Det starter allerede i morgen med at jeg har lovet Leo en tur på lekebutikken. Haha!


Jeg skal gjøre alt for at barna får noen fine siste ferieuker. Vi skal dra på stranda, spise deilig frokost ute i hagen, dra på besøk, dra til Stavern for å spise is på bryggen, og muligens litt på shopping rundt omkring også. Det hadde også vært supert å fått til en tur til Familieparken i Stavern, og kanskje en tur til Dyreparken i Kristiansand om vi får til det også. Jeg merker egentlig nå at jeg synes det er flott å ha selve sommeren hjemme i år, selv om jeg ikke hadde takket nei til en sydentur. Jeg føler at det nesten er forventet at man må dra bort på utenlandsturer og storbyferier i flere uker når det sommerferie.

Det er supert for alle som skal det altså – men det aller viktigste er jo ikke å dra på overdådige ferier, men at man er sammen. Det kan jeg som ikke har vært på utenlandsferie på 7 år skrive under på. Haha! Jeg gleder meg utrolig mye til å dele vår juli sammen med dere, og jeg har også en gladnyhet som jeg skal dele med dere senere i dag! Ønsker dere alle en kjempefin avslutning på uken!

17 kommentarer

Siste innlegg