JEG KAN IKKE TRO DET!

Hei alle sammen! Håper dere har det bra!

I dag er Noah 9 måneder gammel! Jesus, jeg kan ikke tro at jeg om 3 måneder har en ettåring i hus! Jeg mener, jeg har jo tilbrakt så og si hver eneste dag med ham siden han ble født – men jeg blir like overrasket hver gang han er en måned eldre. Blir jo helt stresset bare av tanken..  Nå har han vært like mye på utsiden av magen, som det han var på innsiden ♥ Jeg er så forelska i han atte hjelp. Han bare smelter hjertet mitt med væremåten hans og hvor god han er. Smilet han smiler når jeg kommer hjem fra butikken og han kryper fortere enn noen gang for å komme fortest mulig bort til meg, gleden i ansiktet hans når Leo plutselig finner ut at han vil gi Noah en klem,  og hvor stolt han blir når han klarer å stå oppreist og støtte seg på sofaen. 

Før jeg fikk barn nummer to husker jeg at jeg fikk litt panikk av og til da jeg innså hvor høyt jeg elsket Leo. Hva om jeg skulle få flere barn i fremtiden? Er det faktisk mulig å elske en annen person like høyt? Det skal jeg love dere at man kan, selv om man kanskje ikke tror det før man blir gravid på nytt.

Nå kan Noah sette seg opp selv (veldig ustødig, så jeg passer veldig på så han ikke faller bakover) reise seg opp selv på sofaen, krype fortere enn jeg kan løpe, peke, kjenne igjen navnet sitt (det har han for øvrig gjort en stund). Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker! Jeg ammer forresten fortsatt og tenker bare å la han avvenne selv – det er mange som har lurt på akkurat det nemlig. Livet mitt hadde vært så mye fattigere om jeg aldri hadde fått Noah, og det får jeg bekreftet så til de grader hver morgen jeg våkner opp til det blide, uskyldige ansiktet hans som bare lyser opp når han ser meg. Og tro meg, INGEN er så glad for å se det trøtte trynet mitt om morgenen som hva han (og Leo) er. Ikke en gang Fredrik. Nei, spesielt ikke Fredrik faktisk 😉 Haha!

Ha en kjempefin mandagskveld, fine lesere!

3 kommentarer
    1. Herregud så søt han er, og hvor fort tiden har gått! 🙂 Jeg venter gutt nummer to jeg også nå, og tenker ofte på hvor rart det er at jeg skal elske den lille i magen som jeg elsker han som allerede er på utsiden! Klarer vel ikke å forstå det helt før han er her <3

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg