JEG GLEDER MEG SÅ MYE!

Hei alle sammen! 

I dag tenkte jeg å avsløre hvor og når vi skal på ferie! Det blir (som en av dere også forutså) ikke Fredrik som blir med oss, men min mamma. Fredrik har ikke flere ferieuker heller, men han synes det er helt greit for han, han ville helst vente med utenlandsferie til neste sommer igjen så det passer jo veldig greit egentlig. Det har hele tiden vært opp til han – og jeg synes det bare er kjempekoselig å reise med mamma og barna, og at hun får oppleve deres første ferie sammen med oss.

Vi reiser allerede om 51 dager, den første uken i september. Vi skal til Alcudia som ligger i Spania på et kjempefint og veldig barnevennlig hotell! Jeg gleder meg altså så mye, og det blir jo første gangen jeg blogger fra utlandet også, så det kommer til å bli gøy å ta med dere på det. Jeg gruer meg litt til flyreisen siden jeg aldri har reist med barn før på fly, men jeg satser på at det går greit med litt barneserier, noen morsomme leker, og masse tålmodighet. Jeg tror at spesielt Leo vil få mye glede av denne turen, og jeg føler meg også faktisk veldig sikker på at vi skal klare å gjøre det helt herlig for Noah å være på ferie også. 


Vi har hatt en dag med veldig vekslende vær i dag. Fredrik har jobbet sent de to siste dagene, så jeg er ganske sliten nå og veldig klar for å legge meg så fort jeg kan. Haha! Først står en liten treningsøkt for tur for min del, det skal faktisk bli godt etter en lang dag. Ha en fin onsdagskveld videre!

10 kommentarer

Siste innlegg