JEG HAR GLEDET MEG LENGE TIL DETTE!

Hei alle sammen! Jeg er så trøtt om dagen at det nesten ikke skulle vært lov, jeg kunne sikkert ha sovet hele døgnet rundt om jeg hadde fått muligheten. Haha! Ikke en veldig positiv ting når man har barn, men det har gått veldig fint i dag likevel. Noah og jeg hadde tidenes koseligste start på dagen, med solen som skinte inn gjennom vinduet og oss to liggende å slappe av og kose i sengen! 

I dag har mesteparten av dagen gått til å kjøpe inn det siste til Noah sitt første bursdagsselskap som er på lørdag! Han har jo ikke bursdag før på tirsdag, men for at flest mulig skulle ha muligheten til å komme i selskapet hans, måtte vi flytte det til helgen før. Deler av familien min kommer derfor allerede i morgen siden de bor et stykke unna, som noen av dere sikkert vet fra før av. Jeg har gledet meg så lenge jeg kan huske til selskapet hans og til å feire han – og nå er dagen endelig snart her! I mellomtiden tenkte jeg å vise dere Noah sitt bursdagsantrekk som jeg synes ble veldig fint!

Noah 1 år: Bursdagsantrekket

Det er utrolig deilig å ha gjort alt klart og kjøpt inn alt av pynt, ballonger, og 1 års kakelys. Selv om jeg er både flink og glad i å planlegge hender det litt for ofte at jeg utsetter noe til siste liten, men ikke denne gangen! Det blir deilig med en rolig start på helgen uten stress og mas. Jeg skal også bake cupcakes for første gang i livet mitt til bursdagen, noe Fredrik er veldig spent på. Jeg kan lage mat, men kaker derimot.. Nope! Jeg har prøvd å bake flere ganger tidligere, og det går aldri veien. Fredrik er så snill og spiser det med sympati likevel de gangene det har skjedd. Denne gangen krysser vi fingrene for at både han og vi ender opp med å spise det fordi det faktisk smaker godt!

Håper dere har hatt en flott torsdag. Snart helg nå!

7 kommentarer

Siste innlegg