NOAH 1 ÅR: SELSKAPET

Hipp, hipp hurra! I dag har vi feiret Noah som innen få dager feirer 1 år. Hovedsaklig var det familie som var bedt (og noen venner, men kun en av kompis av Fredrik som kunne komme) og vi hadde en veldig fin feiring av vår enda finere ettåring! Vi har spist kaker og bursdagsbarnet strålte. Han fikk så mange fine gaver og jeg blir så glad av å tenke på hvor mange gode mennesker han har rundt seg, og hvor mange som er glade i han. Han fortjener kun det aller beste, og det har han her hos oss ♥

Etter selskapet satt vi igjen med to rimelig slitne barn og det er jo ikke så rart etter mange timer med masse oppmerksomhet, og ikke minst så mange mennesker rundt omkring over flere timer! Noah har med andre ord virkelig fått merke hvordan det er å være bursdagsbarn i dag. Vi er så fornøyde med dagen, og jeg ble så fornøyd med ferdigpyntede leiligheten vår også. Det er alltid like koselig å stelle i stand bursdag for de som betyr aller mest!

Nå skal vi ha en rolig kveld, Fredrik skal ut med noen venner, og min pappa kommer på forsinket besøk utover kvelden. Mamma og pappa er jo gift og bor sammen, men pappa hadde dessverre ingen mulighet til å komme hit i tide til bursdagsselskapet til Noah – så da kom han heller på et litt forsinket besøk og blir her sammen med resten av familien til i morgen. Nå gleder vi oss veldig til å nyte resten av helgen, og for ikke å glemme Noah sin ettårsdag på tirsdagen. Ett år med verdens beste Noah!

Klem

8 kommentarer

Siste innlegg