“DET VAR ET PR STUNT!”

“Bruddet vårt i 2015 var et PR stunt, og det samme var blogginnleggene jeg skrev i vinter om at Fredrik og jeg slet i forholdet vårt.”

Hver eneste gang jeg opplever noe stort, vondt eller overraskende i livet mitt, så er det noen som skriker PR stunt.

Bruddet med Fredrik som folk enda ikke klarer å legge fra seg, var tydeligvis et PR stunt. Da vi slet i vinter i forholdet vårt og jeg valgte å skrive om det? Tydeligvis et PR stunt det òg. At jeg ble gravid på nytt som 17-åring? Et PR stunt det også, gitt. Jeg ser samme tendens i kommentarfeltene hos andre bloggere som åpner seg om alt fra nakenbildespredning til brudd. Folk tror tydeligvis ikke at det finnes grenser for hva bloggere gjør for oppmerksomhet, likes og klikk.

Mange bloggere kan leve av bloggen sin. Det betyr ikke at de er noe mindre menneskelige enn dere som leser bloggene. Bloggere opplever også ting på godt og vondt, akkurat som alle andre, og bare fordi man velger å være åpen om det betyr ikke det at det som blir skrevet ikke er sant. Som blogger liker man selvfølgelig engasjement og oppmerksomhet – klikk også, men det finnes da vitterlig viktigere ting i livet enn plasseringen man har på topplisten!

Ikke misforstå, fordi selvfølgelig tar jeg jobben min som blogger seriøst. Men integritet er viktig, og jeg er ikke villig til å gjøre alt for å få klikk på bloggen. Da vil jeg heller få klikk på bloggen fordi jeg skriver gode blogginnlegg. Jeg er ikke villig til å lyve på meg problemer i kjæresteforholdet mitt for få å oppmerksomhet. Jeg er ikke villig til å fake et brudd for å få klikk på bloggen, og jeg er såvisst (!) ikke i stand til å bli gravid for oppmerksomhet og likes på bloggen! Det føles helt skrudd å i det hele tatt måtte opplyse om dette. Livet mitt sirkulerer ikke rundt bloggen selv om den er viktig for meg, hvilket det ser ut som at noen blogglesere oppriktig mener.

Jeg ser lenger enn nesetippen min også, og anser meg selv som rimelig oppegående. Dessverre, vil jeg si, så fenger blogginnlegg om drama og privatliv. Jeg skulle faktisk ønske det ikke var slik, men sånn er det. Etter flere år i bloggverden er ikke det akkurat vanskelig å se. Mitt mest leste blogginnlegg heter “17 ÅR OG GRAVID MED MITT ANDRE BARN” Og jeg ser jo hvorfor, fordi overskriften lyser skandale. Jeg var på 10. plass over bloggere i Norge dagen etter jeg hadde skrevet om at det var slutt mellom Fredrik og meg i slutten av 2015, men hva betyr vel lesertall og toppliste-plassering når det gjør vondt å i det hele tatt puste? Jeg hadde akkurat mistet kjæresten min, så hvor mye tror dere den plasseringen betydde for meg?

Det er helt greit å ikke være enig i hvor mye jeg tidvis har delt her på bloggen, og noe helt annet å anklage meg for at det jeg skriver er løgn. Jeg er alt for glad i leserne mine til at jeg hadde klart å ha samvittighet til å lyve for dere. Jeg utelukker ikke at noen bloggere er i stand til det, men jeg er definitivt ikke en av dem!

Klem

  1. Stå på, Jessica!
   Vet du forresten hvordan man finner ut hvem som eier en IP-adresse? Blir glad om du kan fortelle meg det i så fall. Trenger tips for å finne ut hvem noen som har gjort stygge ting er…

  2. Du er ei tøff jente som har opp og nedturer som alle. Det er bare at dine nedturer deles. Synes de barnslige følgerne dine eller ev de som lager rykter om deg skal tenke seg to gang om hva de driver med. Uannsett vill æ du skal virklig bare GI FAN i de som snakker om deg. Gi dem ikke en tanke. Inne gi dem denne oppmerksomheten. Det er snakk om sjalue jenter som ikke har noe spennede i sitt liv. Ingen kjæreste og iallefall ikke en blogg de tjener penger på. En jobb som er så populær blandt dere unge. Bare ikke ta deres barnslige kommentarer til hjerte. Du er MYE mer voksen enn noen av de skitungene:) Hilsen Kine 31:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg