SIST GANG JEG GRÅT

Jeg fant denne listen på bloggen til den fine side2blogger-kollegaen min Andrea, og jeg synes alltid det er så gøy å lese slike selv – så jeg måtte bare låne den! Håper dere liker det like godt som meg 🙌

Siste…

Personen du snakket på telefonen med? Fredrik! Jeg facetimet han i formiddag og fikk sagt hei til både han og Noah. Slik teknologi er så herlig når man er borte fra hverandre.

Personen du savnet? Leo og Noah nå som jeg er borte fra dem ♥

Opptur? Å se bestevenninna mi i går kveld da jeg endelig kom frem hit! Det var så utrolig koselig, skikkelig gjensynsglede.

Nedtur? Togturen hit til Gjøvik i går.. Den gikk jo fint helt til Oslo slik jeg fortalte dere i gårsdagens blogginnlegg, men turen fra Oslo til Gjøvik var helt grusom. Det ble alternativ transport og masse styr, ordentlig stressende tur og mange forsinkelser. Jeg kom for øvrig heldigvis frem til slutt, men da var klokken blitt 22.00. Jeg reiste altså fra leiligheten vår i Larvik klokken 16.00 – så dere kan jo bare tenke dere.. Haha!

Ble Starstrucked? Tror aldri jeg har vært starstrucked før??

Klesinnkjøp? En grå t-skjorte jeg kjøpte i stad! Det går en stund mellom hver gang jeg kjøper noe slikt til meg selv, egentlig. 

Gråt? Forrige uke da Fredrik og jeg hadde en prat på kvelden. Ikke så koselig, men helt nødvendig.

Dans? På den siste festen jeg var på, som er en liten stund siden nå. Men jeg kan virkelig ikke danse, det er helt krise faktisk. Haha!

Du gjorde før du gikk hjemmefra idag? Nå er jeg jo på besøk da, men det siste jeg gjorde før vi dro herfra istad var å ta på meg leppestift. Jeg kan fint gå uten vipper og hudsminke, men jeg er helt avhengig av å ha noe på leppene.

Karaokeopptreden? Haha, karaoke er kjempegøy. Jeg husker ikke helt eksakt sist gang, men jeg tror det var en kveld sammen med bestevenninna mi og en litt vin.

Skjønnhets-produktet du kjøpte? Falske øyevipper, som jeg bruker stort sett hver dag. Mange lurer på hvilke jeg bruker, og de kjøper jeg vanligvis på VITA. De  er fra merket Revlon og heter “volumizing” ?

Bildet du lika på instagram, og hvorfor? 

Bf5oWFahERD

Fordi jeg elsker kontoen hennes!

Googlesøk? “Hva skjer om man får 2 barn i Kina?” Hahaha!

Serien du så? The 100.

Låta du hørte på? Drake – Gods plan

Reise? Reisen til Spania i september i fjor med barna og min mamma. Tenk at det er så lenge siden allerede, føltes nesten ut som det var forrige måned.

Processed with VSCO with a5 preset

Skuffelse? Det var en ganske stor skuffelse at den grusomme togturen fra Oslo og hit til Gjøvik i går førte til at jeg ble så forsinket som jeg ble. Men det er ikke alt man kan styre, og sånn er det bare!

Drinken du bestilte i baren? Haha, det tror jeg faktisk aldri at jeg har gjort🤔

SMS-en du har mottatt? “❤️”

SMS du sendte? Noe så lite spennende som “Oki” da søsteren min skrev at hun ikke kunne snakke på telefonen etter at jeg hadde prøvd å kontakte henne.

Ha en fin lørdagskveld videre, så snakkes vi senere i kveld!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg