HADDE NESTEN GLEMT DET..

Hei alle sammen!

I dag hadde jeg nesten glemt at det var 17 mai på torsdag, så jeg hadde heller ikke kjøpt noen fineklær til barna. Jeg prøvde å lete litt her hjemme, men de er så store nå at det har vel egentlig vokst fra så og si alt av hva vi hadde liggende i skapene her hjemme – så da måtte jeg ut en tur i all hast for å få tak i noe mens barna var med pappaen sin. I morgen har vi nemlig allerede lagt planer om at vi skal til min tante for å bade med guttene – det blir så koselig ❤️ Før den tid har jeg en time til Spray tan og litt diverse i morgen formiddag!

I dag har vi ellers hatt besøk av den ene fadderen til Leo som bor her i Larvik, altså en god venn av den lille familien vår – og det var hyggelig. Han hjalp til med å lage fruktsalat som jeg egentlig skulle lage til barna – mens jeg løp etter min minste skatt som er i trassalderen allerede. Hvor skal det ende, lurer jeg på 🙈 Dessuten har barna en tendens til å gjøre ekstremt mye rart om dagen.. I stad da jeg skulle haste avgårde fant jeg en, hold dere fast, kokt potet (!) fra lunsjen vår tidligere dag inne i skoen min da jeg skulle ta den på. Vel vel. 

Nå er i hvert fall barnas antrekk klare til den store dagen, og jeg har lagt frem bunaden min. Tenk at jeg holdte på å glemme å ordne 17. mai antrekk til barna.. Jeg henger så etter med klesvasken også at det er ikke godt å si hvordan det hadde endt om jeg ikke hadde kommet på det i dag. Haha, prisen for mom of the year går utvilsomt til meg.

Vi snakkes igjen om ikke så lenge!

4 kommentarer

Siste innlegg