GRATULERER MED DAGEN, NORGE!

Hei dere! Jeg håper dere alle har hatt en super 17. mai hittil!

Dagen vår i dag startet klokken 08:00 etter en lang natt med barna, og vi fikk en kjempefin start på dagen med frokost her hjemme. Noen timer senere da barna hadde fått på seg klær og jeg hadde fått på meg bunaden, dro vi ut for å kjøpe is – det MÅ man jo på denne dagen. Husker jeg alltid gledet meg så til 17-mai da jeg var liten, for da fikk jeg spise akkurat så mye is jeg ville – det er sikkert ikke veldig mange år til Leo er der han også.

Vår 17.mai har hittil vært veldig bra, Noah har sovet seg gjennom en del men Leo har nesten ikke gått glipp av et sekund. Derfor sover han litt på sofaen i skrivende stund! Det er også varmt og deilig i dag, men ikke fullt så varmt som de siste dagene, og det synes jeg er veldig greit. Senere skal vi spise litt grillmat og muligens gå ned i byen fordi jeg har så innmari lyst på slush og is!

Jeg håper egentlig dere er litt for opptatte til å sjekke bloggen i dag, og at dere koser dere med venner og familie – men jeg ville bare så gjerne gratulere dere så mye med dagen og ønske dere alle en fin feiring i dag ♥ Hurra!

13 kommentarer

Siste innlegg