STRANDEN MED BARNA 👙

Hei alle sammen! I dag har vi hatt den første ordentlige strandturen med tilhørende bading – og vi har hatt det så fint! Litt kaldt i vannet, men helt overkommelig. Noe dere kanskje ikke vet om meg, er at jeg blir så stresset og synes det er ufattelig slitsomt med mengder av folk. Derfor ble jeg så glad da vi klarte å finne oss et lite område hvor det var både skygge for barna, litt sol for meg, og veldig lite mennesker. Haha, jeg høres sikkert litt sprø ut – men det å kunne være litt i fred i den forstand at man ikke omtrent sitter på fanget til de andre menneskene som er på stranden fordi det er så stappfullt av folk – synes jeg faktisk har ganske mye å si!

Vi grillet også hjemme før vi dro, neste gang tror jeg vi tar med oss ferdiglaget mat på turen i tillegg – jeg elsker det faktum at barna er like glad i mat som det jeg er. Det var en av de hyggeligste strandturene jeg har vært med på! Jeg vet ikke hva jeg har gjort for å fortjene det, men barna har nesten vært som to engler i hele dag 👼🏻👼🏻 Altså – de er jo alltids snille da, de er jo ikke slemme når de trasser eller har dårlige dager. Men det er veldig fint at vi alle sammen har en skikkelig god dag når vi skal finne på ting nå på sommeren!

Jeg har følt at det har vært helg i hele dag, derfor passer det ekstra bra at den først starter i morgen! Ha en veldig fin kveld videre, så snakkes vi snart igjen ❤️

10 kommentarer

Siste innlegg