DET BLIR ALDRI HELT SOM JEG TROR..

God onsdag alle sammen! Her har jeg hatt en dag som virkelig har gått fort. Da jeg hentet Leo i barnehagen i dag, gikk vi en lang tur nede ved havnen før vi snudde, og endte opp i favorittkafen min her i byen. Barna elsker smoothiene jeg får kjøpt her, og det er en så koselig liten plass. Det har vært favorittkafen min helt siden det åpnet for noen år siden nå – de har også alltid et utvalg av vegansk mat, i tillegg til ikke-veganske salater, øvrig mat og bakst. Og verdens beste kaffe, som er verdt å nevne ☕

Både i går og i dag har jeg spist litt lunsj ute, og jeg merker at jeg av en eller annen grunn jeg i mitt stille sinn romantiserer det å gå ut på kafe med små barn noe voldsomt i forkant! I går hadde jeg for eksempel kun med meg minstemann, og vi skulle ned på favorittrestauranten min på bryggen for en veldig enkel lunsj etter at jeg hadde vært innom banken.

Før vi dro og var på vei gledet jeg meg og så for meg lunsjen under rolige forhold og med en liten gutt som satt rolig og spiste i andre enden av bordet – og jeg vet jo innerst at det tilhører sjeldenhetene at det blir en rolig lunsj når jeg har med meg barna (og sånn skal det jo være også – for barn er jo barn) så jeg forstår ikke hvorfor jeg tenker at det blir annerledes akkurat denne gangen i forkant 😂 Ønsketenking, kanskje? Kommer helt sikkert til å savne å ha små barn den dagen jeg faktisk kan ta dem med ut for å spise og de verken gnager på bordplaten når vi har funnet et bord, eller løper og lurer seg inn på restaurantkjøkkenet halvveis inn i måltidet – men jeg gleder meg noe voldsomt til å kunne spise maten min mens den enda er varm! Akkurat det er et savn kjenner jeg, men jeg klager virkelig ikke. Litt styr får man tåle når man tar med seg barna ut for å spise litt. Og vi har da vitterlig kost oss! Ikke er barn skapt for å sitte i ro heller.

Legger ved noen bilder fra dagen vår. Håper dere har hatt en fin onsdag så langt, dere også!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg