AVLYST INTERVJU OG FERIE MED BARNA

God tirsdag alle sammen!

For et morsomt døgn jeg har hatt. I går ble blogginnlegget mitt publisert på Tv2.no og de lurte på om de kunne komme hit og intervjue meg på dagen i går. Dessverre passet ikke det så veldig bra for min del, og de skulle derfor forsøke å få det til i dag formiddag istedet – men så fant de ut at det ikke gikk an å få til for de som skulle komme. Litt kjedelig, men sånn er det jo bare ☺️

Uansett gøy med engasjement rundt blogginnlegget mitt – jeg har aldri sagt at det er riktig fremgangsmåte av bloggere og influencere å gi direkte rådgiving som går på kosthold til unge mennesker, men igjen så har jeg aldri sett et slikt tilfelle hvor en blogger anbefaler alle andre å gå samme vei som dem – enten de er altetende, vegetarianere eller veganere. Samtidig som alle har rett til å si noe om hva de ønsker å spise, så er det klart at det er viktig at bloggere reflekterer rundt hvordan de snakker om mat og kosthold på bloggene sine – og at de er sitt ansvars bevisst de også, i likhet med hva alle som er rundt unge mennesker må og burde gjøre. 

Nå har eldstemann ferie fra barnehagen, og det synes jeg er så herlig! Det er viktig for meg nå som han går i barnehagen fast, og ettersom min yngste gutt starter der til høsten, at de kan få kjenne på forskjellen mellom hverdag og ferie. Vi har storkost oss med god middag i dag, og fra i går til i dag har barna også har vært litt hos pappaen sin. Siden han også har ferie fra jobb denne uken, så tenker jeg at det er både viktig og riktig at de får så mye tid sammen som de vil denne uken. Med min jobb glemmer jeg litt at det vanlige er å ha “bare” 5 uker ferie i året. Jeg synes det virker som utrolig lite – men jeg er kanskje litt yrkesskadet av å ha jobbet hjemmefra i flere år, samt vært hjemmeværende med barna. Haha!

Nå er det natta for barna, og så skal jeg bruke resten av kvelden min fornuftig med trening og jobb. Ha en fin kveld videre!

3 kommentarer
    1. Hehe, forfriskende med en blogger som syns det er lite med 5 uker ferie i løpet av året, de fleste bloggerne jeg leser “klager” over at de aldri får fri og aldri har ferie.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg