DET SKAL DE ALLTID VITE

Jeg har aldri forstått meg på de som kaster ut barna sine i tenårene når barnet over lang tid har oppdaget at det ikke er jente slik det ble født som, men en gutt. 

For kjære mamma som har et transseksuelt barn som du har kastet ut. Husker du ikke at du satt spent og gravid på legekontoret når du skulle ta ultralyd, mens du klemte din kjære hardt i hånden fordi du var nervøs? Kjønnet betydde ingenting, sa du. Du ville bare ha et friskt barn. Jeg har et spørsmål til deg: Når sluttet det å være det viktigste?

Jeg elsker ikke klærne guttene mine har på seg eller det faktum at størstemann elsker å leke med biler og traktorer. Jeg elsker ikke det faktum at jordmoren sa “Det er en gutt” når de ble født. Jeg elsker det mennesket de er. Om det skulle vise seg å være homofil, heterofil, bifil, transseksuell – hvilken rolle spiller vel det.

De skal alltid vite at det som betyr noe – er at de vet at de kan være hvem enn de er, og at de kan elske hvem pokker de vil.

9 kommentarer
  1. Hei. Husker jeg også sa, så lenge ungen er frisk. Er det viktigste. Men å oppleve noen på nært hold fikk et barn, som aldri vil bli frisk. Aldri kunne gå, snakke osv. Så sier jeg nå. Så lenge babyen er live, så kan mann takle alt❤

  2. Jeg er så enig med deg 🙂 jeg er selv Bifil og så glad foreldrene mine godtok det, er jo ikke alle foreldre som gjør. Så hvis min er homofil eller bifil, er det noe jeg aboslutt ikke bryr meg om

  3. Enn pappa da? Aksepterer han det? Mitt inntrykk er faktisk at det er fedrene som har størr problem med å akseptere at barnet har en annen legning enn en selv. Har en kompis (jada vi er fortsatt venner) som ikke aksepterer sin homofile sønn. Gutten er heldigvis voksen, er på besøk hos pappaen, men får ikke lov å ta med kjæresten. Pappaen mener og at det er både min og mammaen sin skyld siden vi lot han leke med dukker i lag med jentene våre, eller så er det en annen venn av pappaen sin skyld fordi han hadde sagt til han (han så han i lag md en annen gutt) at han burde fortelle det før ryktene kom. Vi ler bare av han, alle sammen, nytter ikke å forklare til enkelte, ikke åpen for sånt.
   Jeg har og et vennepar der datteren først var gift med en mann, fikk tre unger, nå er hun gift med en dame. Full ut akseptert av alle sammen. Sånn skal det være, de er prakteksempler. Til og med eksen og hans nye dame er med når det er noe spesielt.
   For meg spiller ikke hudfarge, religion eller seksuell legning noen rolle, jeg har bare ett krav og det er at folk oppfører seg.

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg