EN FIN AVSLUTNING

I dag kom skattene mine hjem og det var stor gjensynsglede! Jeg fikk mange klemmer og skjønte at guttene var slitne etter helgen, hvor de har funnet på så mye gøy og vært i aktivitet fra morgen til kveld.

Vi hadde noen timer i dag hvor jeg stort sett bare la fra meg alt av pc og mobiltelefon for å slappe av med dem, snakke med dem om helgen de har hatt med besteforeldrene sine, hva de har gjort og så ble det disneyfilm og litt kos etter middag. Milkshake til både barna og besøket vårt i dag, og litt potetgull. Lakris liker de ikke, så det spiste jeg – og siden de ikke solgte vegansk milkshake på Narvesen ble det Iste med mango som erstatter for min del. Det er jo søndag i dag, så vi hadde en skikkelig avslappende og fin avslutning på helgen!

I morgen er det ny uke og barna har fremdeles ferie med meg, så jeg har allerede gått i gang med å tenke på hva vi skal gjøre. Jeg planlegger ingen store greier altså bare så det er sagt – så lenge jeg får skapt fine sommerminner med barna mine, så er det jo det som betyr noe.

5 kommentarer
    1. Fint at du tenker å skape minner med barna er det som teller, ikke hvor fine ferier man drar på. Selv har vi vært i dyreparken med 3 åringen, det ble mer stress en kos. Så var vi en helg på en camping hytte uten toalett og vann,(var felles) det var så utrolig koselig, den beste mini ferien jeg kan huske fra jeg var liten selv! Og vi stor koser oss hjemme i hagen vår. Vi skal også til leiligheten til familien to uker i Syden, men kjenner at hjemmeferie, og campinggerier i Norge er feriene for meg. Tid sammen med familien. Selv husker jeg det best fra min barndom! Stå på videre 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg