SPONSET I HUE OG RÆVA

Hei dere, og riktig god ettermiddag! I dag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på en stund – etter at jeg hadde levert guttene mine i barnehagen i halv elleve tiden, dro jeg på kjøpesenter for å sette meg ned på en Kafe for å jobbe litt. Vi hadde en veldig rolig morgen i dag fordi det i dag var siste dagen hvor vi kunne slappe helt av på morgenen før mandag. Jeg begynner jo på skolen på mandag! Sprøtt. Har jo snakket om det i evigheter, men nå er det plutselig bare en helg unna.

Jeg handlet uten barna i dag, og vet dere hva? Å kunne gå alene på matbutikken og handle burde være noe alle mødre gjør en gang i blant. Haha, jeg tror for all del ikke at det nødvendigvis er sånn at alle andre også elsker å være på matbutikken like mye som meg – men bare det lille pusterommet i hverdagen det er få litt ro og fred mens man handler tror jeg er mye verdt. Det er i hvert fall det for meg ♥

I dag tenkte jeg å vise dere litt av det jeg har kjøpt/fått sponset til barnerommet! Er for øvrig kun et par-tre ting som er sponset, men jeg er nødt til å skrive det for at det ikke skal være “villende markedsføring”. Nå har det seg sånn at jeg helt sikkert kunne bedt om å få sponset alt jeg trengte til barnerommet fra andre ulike barnenettsider, men jeg ville heller kjøpe selv. Alt trenger ikke å være sponset, synes jeg. Ærlig talt. Jeg tok for øvrig i mot litt spons fra Jollyroom fordi det var med på at jeg kunne gi noe tilbake til dere lesere – jeg fikk nemlig ordnet en konkurransen som jeg nå har gående på Facebook-siden min hvor du kan vinne et gavekort fra Jollyroom på 2000,- Jeg synes det er så fint å kunne gi noe tilbake til leserne mine, uten dere ville jeg jo ikke hatt bloggen. For å komme til konkurransen kan du trykke HER!

Nå skal det bli fint på barnerommet 😍

Nå skal jeg haste avgårde videre på besøk til oldemoren til barna sammen med guttene. Vil ønske alle sammen en fin helg!

2 kommentarer
    1. Hei. Hvilket merke er den sengehimmel? De har jo flere i hvite. Og var den like fin i virkeligheten?

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg