GRATULERER SÅ MYE MED FARSDAGEN!

I dag er det farsdag! En utrolig fin markering som jeg synes er like viktig hvert år.

Å være pappa betyr ikke nødvendigvis å være biologisk pappa. Du kan ha biologiske barn men likevel ikke stille opp, og da er du ingen pappa i mine øyne. Biologisk sett en forelder kanskje – men ingen pappa. En pappa stiller opp, tørker tårer, trøster, leker, og er der. Når barnet tar sine første skritt, sier sine først ord – får de første bittesmå tennene.

Men også alle gangene barnet prøver og feiler før de første stegene tas – med både knall og fall. For ikke å snakke om alle våkennettene og gråtingen som har en tendens til å dukke opp i forkant av at de første tennene dukker opp.

Jeg har lyst til å skrive en liten hilsen til Fredrik – mine barns pappa i dag. Nettopp fordi han uansett hva og hvordan har stilt opp så godt han har kunne for barna sine, hver eneste dag siden han ble far. Han var alt annet enn forberedt og til en forskjell fra mange andre vordende fedre, på et helt annet sted i livet. Likevel valgte han barna sine, fremfor alt annet.

Du er et stort forbilde for andre unge fedre. Jeg er imponert og veldig stolt av deg. Våre felles barn er heldige for å ha en pappa som akkurat deg.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg